Skocz do zawartości

Nowe, lepsze czasy dla Utah Jazz - już w 2011/2012?

karl

Czy Jazzmani wejdą w tym sezonie do PO?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Jazzmani wejdą w tym sezonie do PO?

Rekomendowane odpowiedzi

mała próbka to był ten zeszłoroczny mecz z lakers, po którym tak go polubiłem ;]

i rola rolą, ale Josh na przykład jakoś się może odnaleźć i pokazać z dobrej strony.

a Hayward niestety na dobrą sprawę miał trzy mecze w karierze, w których rzeczywiście było widać to "coś" i które w sumie powinny być jego normalnymi występami: teraz vs GSW i w zeszłym sezonie vs LAL i nuggets.

Rola to raz, po drugie z kim gra Howard a z kim wychodzi Hayward. No i po trzecie były all-star Howard ma obecnie naprawdę niezłą formę, a Hayward cieniuje.

Było jeszcze kilka występów w poprzednim sezonie, gdy też z niezłej strony się pokazał plus dodaj występy w NCAA.

Ma naprawdę solidny background by być kimś w tej lidze.

oj coś ciągle ten wasz Hayward nie może mnie do siebie przekonać :)

Lorak powinieneś widać częściej oglądać mecze Lakers nie jeden scrub zaliczał już przeciwko nim mecze życia, tak jak Hayward rok temu

Nie wierzę. Kobe chyba jest jednym z jego największych fanów w lidze, a ty Van cały czas idziesz w zaparte? No jak to tak? :)

karl ten Kobe, który chcial oddawać Bynuma za Kidda parę lat temu ? :) ja myślę, że na jego opiniach można polegać tak bardzo jak na tych Jordana ;) a poza tym myślę, że spytany o jakiegokolwiek młodego gracza z innej drużyny udzielałby podobnej, standardowej odpowiedzi

No z tą wymianą Kidd na Bynum, to wtedy chyba nie było takie głupie. KIedy to było, 2006/2007, 2007/2008? Raczej na pewno przed przyjściem Gasola, choć mogę się mylić.

Nie mów, że Kobe nie dostarcza ciekawych spostrzeżeń w swoich wypowiedziach, że nie jest inteligentnym kolesiem. Wydaje mi się, że nie papla jak to w zwyczaju mają sportowcy, którzy po swoich występach gadają dla samego gadania, a ich wypowiedź można tak skwitować: ok, spoko.

Najlepsze jest to, że jak i po poprzednim spotkaniu przeciwko Jazz w ostatnim sezonie, w którym Hayward zagrał dobrze, wypowiedział się o nim pozytywnie, tak teraz po wczorajszym meczu na pytanie o młody zespół jaki mają Jazz, znowu wspomniał tylko o Haywardzie, mówiąc jaki ma świetny upgrejd i że się nim jara ;) Zresztą w tamtym roku powiedział o nim, że przypomina mu ulepszoną wersję Hornacka (co nie jest wcale takie głupie!). Z pewnością nie mówi tak o pierwszym lepszym zawodniku przeciwnej drużyny, który miał akurat dzień konia przeciwko Lakers. Zresztą z ciekawości, możesz mi pokazać Van jakieś wywiady Bryanta, o których wypowiadał się pozytywnie o którymś z zawodników z innej drużyny?

Dzięki chłopaki za odpowiedź, sam jestem teraz przed operacją, już po pierwszej, ta pierwsza to w sumie nic małe czyszczenie kolana, druga to będzie ACL, do tego mam chondromalacje 2 stopnia wiązącą się z tym urazem jednej z kości ale pewnie nie wiecie jak to się ma do grania w kosza.

Liczę, że wrócę do sprawności i do gry po tym wszystkim tak w pół roku może...

Dzięki wielkie.