Rigel Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Oto oficjalny skład ligi FBL#1 FBL#1 1. air_mj 2. Mazar 3. Mar 4. Spabloo 5. Andrew23 6. Rigel 7. Zajmon 8. Szogo 9. antek 10. Orwell Pierwszych czterech graczy to ubiegłoroczni pierwszoligowcy, więc dobrze byłoby, żeby ktoś z was założył ligę jako kontynuację ubiegłorocznej. Dzięki temu zachowamy ciagłość historyczną :wink: Czekam na propozycję terminu draftu. Mnie w zasadzie odpowiada wszystko, z wyjątkiem najbliższej soboty, tj. 10.12, tylko najchętniej widziałbym godziny późnowieczorne, tj. najlepiej gdzieś tak ok. 22.00. Wstępnie proponuję np. piątek. 16.12, godz. 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja mogę założyć ligę. Dajemy limit 66 gier na slota? Draft proponuję w niedzielę 18 grudnia o godzinie 20. Podawajcie swoje propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Sloty moze samo yahoo skoreguje. Ale mozna w sumie od razu dac 66. Co do proponowanej daty 18.12 ja nie moge, bo w tym czasie mam inny draft. Generalnie poza wieczorami piatkowo/sobotnimi jestem dyspozycyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To może w tygodniu? np poniedziałek 19 o 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 18 mam draft w fb2 o 21 :/ Odpada tez 21 grudnia godzina 21:30 oraz 13 grudnia 21 (inne drafty). Kazdy inny termin bedzie git. Te terminy/godziny ktore podalem ostatecznie moga byc w ten dzien ale 1.5h przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ten 16 w piątek o 22 jest już nieosiągalny na yahoo/ Nie marnując czasu założyłem ligę. Ustaliłem wstępnie draft na 17 grudnia sobota godzina 20.45 ( w razie komplikacji zmienimy). Zaraz wyślę wszystkim zainteresowanym zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ależ niespodzianka, ze jestem gdzie jestem. Ja mam w pracy urlop wypoczynkowy do 19 grudnia, wiec termin mi jest obojetny, dostosuje sie do wiekszosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Teoretycznie od środy mam już luzy , ale jak już chcecie Sobotę albo Piątek to wolałbym zdecydowanie wcześniej w godzinach 16,17 zacząć tak żeby na jakieś piwko wieczorkiem zdążyć do znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie robmy w sobote.. Dajcie zyc Kazdy termin poza piatkiem i sobota, no i ta niedziela 18.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mi nie pasuje jedynie 20 XII (inny draft), poza tym terminem postaram się dostosować. Do ligi pod wieczór dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ok, zmieniłem date draftu na czwartek 22 grudnia o 20.45. Mam nadzieję, że wszystkim pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 22 grudnia moze byc. Godzina obojetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wiem ,że nie dogodzi się każdemu , ale czy od czwartku nie lepsza ciut środa lub wtorek ? Mówię to z tego względu iż czwartek to już dwa dni przed świętami i każdemu może się kroić jakiś wyjazd świąteczny , przygotowania itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja juz mam drafty 20 i 21 odpowiednio o 20:30 i 21. Jesli bedzie taka koniecznosc to moge w tych dniach draftowac ale 90 minut przed tymi godzinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No ten czwartek moze byc, ale poniedzialek/wtorek/sroda to by bylo idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Poniedziałek 19.12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o dzień, to może być w zasadzie dowolny, choć może faktycznie czwartek 22.12 to trochę już późno, przed samymi świętami, ale godzina to dla mnie pasowałaby najwcześniej 21:00. Ten poniedziałek 19 grudnia powiedzmy o 21:00 - 21:30 dla mnie brzmiałby idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Poniedziałek 19 grudnia (godzina dla mnie obojętna) by był git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W poniedziałek 19 grudnia o 21.30 mam draft w west FB#3. Jak chcecie to możemy zrobić nasz draft 0 19.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mnie tam pasi;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi