yuuzek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ja pon wt sr od 16 cz pt sob nie od 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Mi pasuje od poniedziałku do piątku po 19, w weekend będzie cięzko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 inny wieczór ok, sobota, piątek na przykład Qrde stary, chodzisz na imprezy czasami ? :mrgreen: Już Ty się nie bój o moje życie osobiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja tylko po 21.00 - praca. Btw. to bezsens że Ci którzy grają długo spadają na ryj a freshmeni debiutują w 5 lidze :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 mi pasuje wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Panowie założył ktoś ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Właśnie założyłem. Zaraz wysyłam każdemu info na PW. Draft ustawiłem na poniedziałek 19.12 godz. 21.00. Piszcie czy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mi pasuje +1 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Milej by było draft o 20, ale jak tam wolicie, spróbuje się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Panowie, wbijać do ligi proszę. Jest w tej chwili 7 osób - kto się jeszcze nie dołączył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja już się wbijam do ligi, sorry za spóźnienie moja drużyna to Metta World B Free. jakoś udalo mi sie zapisac po walce z internetem i yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jeszcze dwóch brakuje w takim razie - kto się przyznaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 To może inaczej - kto już jest w lidze niech mi napisze PW albo tutaj. Ja sobie odznaczę. Jeśli te 2 brakujące osoby nie wejdą do ligi niebawem, trzeba będzie im założyć konta na yahoo i pójdzie draft z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jestem, do odznaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ok, wydaję mi się, że Kowiak nie odebrał mojej wiadomości na PW, tak mi wynika ze skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ja do odznaczenia, mój team to Polonia Trzebnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbiejowy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Metta World B Free na pewno wygrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 "wyszliśmy" ale na draft na pewno wrócimy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi