Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) FB#7 1. Boowka 2. Vic 3. Dziembus 4. enbiejowy 5. wyszedlem 6. yuuzek 7. nawciarz 8. Kowiak 9. bulls2006 10. PiorekA Licze na to, ze sie jakis komisarz wylowi, zalozy lige itp. Good luck Edytowane 4 Września 2012 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mar, chciałem tylko wiedzieć, dlaczego niektóre osoby z listy oczekujących są przydzieleni do FB#6, a ja, który grałem w FB#6 w zeszłym sezonie jestem w FB#7? Tak, wiem, że spadłem ;] ale czy nie powinno być tak, że fakt wycofania się kilku graczy z wyższych lig powoduje przesunięcie "do góry", czyli "uratowanie przed spadkiem" if you know what I mean? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Uznalem, ze nie nagradzamy spadkow, wiec osoby, ktore zlecialy w zeszlym zostaja w ligach, do ktorych pierwotnie byly przypisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hmm, trochę słabo, bo z tego co widzę "nowicjusze" są nawet w FB#5, a ja spadłem z FB#5 (błędnie napisałem w poprzednim poście, że z FB#6, sorrki) aż do FB#7, także chyba coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No jakby nie bylo to zajecie 10 miejsca wiaze sie ze spadkiem o 2 ligi. Generalnie masz duza szanse na pokazanie, ze stac cie na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jak dla mnie Boowka ma rację, bez sensu by ktoś nowy był ligę wyżej od kogoś kto już grał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie placzcie nad rozlanym mlekiem tylko robcie tak, by bylo lepiej w nowym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ok, trudno, skoro tak to zostało wspólnie ustalone to niech będzie. Byleby te zasady były stosowane konsekwentnie w kolejnych latach (bo w poprzednich tak nie było na pewno). Co do draftu: numerki i draft na applecie Termin: najchętniej w niedzielę o 21 Ktoś ma doświadczenie w byciu komiszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ja mam takie doświadczenie że pytam co to aplet? a dokładniej o link do takowego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wg mnie to bez sensu żeby spadkowicze byli niżej niż freshmeni, którzy nie wiadomo czy po miesiącu sobie nie dadzą siana i nie znikną, czy znają zasady, czy mają doświadczenie itp... no i jeżeli obowiązują zasady Stromile z EAST to powinno to wyglądać tak: deklaracje kto gra a kto rezygnuje, zapełnienie miejsc (tak jak to tutaj miało miejsce), a dopiero na końcu dopełnienie nowo zgłoszonymi... bo Boowka lepiej by wyszedł na tym, gdyby zrezygnował z gry i potem zgłosił akces, a zdaje się to co najmniej dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ja mam takie doświadczenie że pytam co to aplet? a dokładniej o link do takowego ^^ Draft online, tutaj poczytaj: http://help.yahoo.com//l/us/yahoo/sport ... vU.qZz2XhG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dzięki. generalnie jestem za offline draftem...ale skoro tu wszyscy graja apletami to trudno. Ja mam różnie z czasem więc postaram się dostosować.. najlepiej po w nocy 1 każdego dnia ^^ - wszak najwyższy czas przestawiać się na system USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuuzek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 mi to rybka jak draft itp. do czwartku moge od 16, w weekendy kolo 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ja od razu mówię, że w niedzielę na pewno nie mogę (praca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mi najlepiej by pasowało w tygodniu popołudniem lub wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ok, panowie, mogę być komiszem - chyba, że ktoś inny chce to proszę ? Z ustawieniami sobie poradzę, nie wiem tylko jak tabelki robić :roll: Wracając do terminu draftu - Kowiak mówisz, że w niedzielę nie możesz to może inny dzień o 21? Może wstępnie środa/czwartek (14.12 bądź 15.12) o 21.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja w miarę możliwości wcześnie(do 21), ale spróbuje się dostosować. I sobota odpada w moim wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 inny wieczór ok, sobota, piątek na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszedlem Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 to ja powiem prosto z mostu: 9.12 : popołudnie/wieczór 10.12: wieczór 11.12: wieczór 12.12: wieczór 13:12: wieczór 14.12: X 15:12: X 16:12: po 1 17-19: popołudnie/wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 inny wieczór ok, sobota, piątek na przykład Qrde stary, chodzisz na imprezy czasami ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi