matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 KG do wziecia mhmmozesz? Tez myslalem o Tay'u ale mam Duranta/LBJ i zaraz wroci B-easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Matek masz słabość do wariatów:) Coś czuję, że jeszcze będziesz dropował BEasleya:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 do wzięcia ale za coś atrakcyjnego. Mayo nie wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 juz mowilem ze lubie takich "szalonych" graczy beasley, cousins, artest, barnes to tak pierwsi z brzegu Nie wiem czy go wywale, nie zrobilem tego w czasie kontuzji wiec ie wiem czy zrobie nawet jak bedzie slabiej gral 15-6 to bym chcial od niego po powrocie tez zastanawialem sie do kiedy mozna brac FA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 do wzięcia ale za coś atrakcyjnego. Mayo nie wchodzi w grę To zastanów się co potrzebujesz i co ewentualnie mogę Ci dać. Dałem nawet ofertę z Harringtonem jeśli interesują Cię punkty i FG% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 do wzięcia ale za coś atrakcyjnego. Mayo nie wchodzi w grę kto w moim skladzie podchodzi pod definicje "atrakcyjny"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Lbj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 jeszcze go nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 rozumiem, że s5 jest nie do ruszenia to z innych brooks, turner. Z czego dużo bardziej brooks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 to dogaduj sie z croolick'iem KG jest zbyt niepewny zdrowotnie na takie ruchy, a daje to samo co Blatche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 a co byś chciał za pakiet Al+Brand ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wiesz, ja poluję na zbiórki i bloki. Tyuch drugich w ogóle nie masz a zbiórki poza KG dają tylko Monroe i Stoudemire... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 zbiórek i bloków to i ja potrzebuję Poczekam jeszcze chwilkę z tym trejdowaniem KG. Twoja oferta jest w miarę ok, ale problem jest taki, że musiałbym kogoś wyrzucić a okazuję się, że Williams od kilku meczy daje mi najwięcej zbiórek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 to żebyś nie miał za dużo myślenia - wycofałem ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Cubebrickj, co chcesz za Millsapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 @Cubebrick Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jazzowa wymiana Chyba bardzo chciales miec Sapa croolick skoro oddales bloki na ktore polujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 PP się chyba wkurwił, że go oddałem.... Do przerwy 18-7-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jazzowa wymiana Chyba bardzo chciales miec Sapa croolick skoro oddales bloki na ktore polujesz Bardzo chciałem SAPa bo to z kolei mój ulubieniec:) a na blokach aż tak nie tracę, Al to nie była bestia w tej kategorii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 2 razy wiecej bloków to sporo, a Al moze znowu zaczac blokowac co noc po 2 pilki... Tracisz w kazdej kategorii poza przechwytami, ale rozumiem bo za gracza ktorego bardzo lubie tez oddalbym nawet ze strata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi