croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 no to masz jużFavorsa na FA:) Hamilton? Matek - miałeś chyba lepszych na rynku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 kogo? hamilton zagral malo spotkan a daje solidne 13/3/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 no tak - w sumie to zależy jakich statsów szukasz, ja się sfokusowałem na tych przechwytach:) Choć dalej uważam, że jest jeszcze dwóch-trzech takich których na razie obserwuję a może niefługo dołączą do mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 zanim wroci Rose Rip moze dorzucic tez kilka asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Eh, uwielbiam takich FA - Dalembert, Ariza, R.Anderson czy nawet Brand:) Póki co zrobiłem tylko jedną wymianę w której zyskałem kontuzjowanego Gordona a straciłem Kobiego. No ale fart w pozyskiwaniu FA mi to rekompensuje:) Sorry, wiem, że to taki trochę samochwalczy wpis no ale z kimś musiałem się tym podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 tak samo ja moge pochwalic sie np. Brooksem z FA croolick ale tez ile z tych FA sie nie sprawdzilo? Johnsona po jednym dniu sie pozbyles a teraz kolejny raz 4 bloczki zasadzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 no na tym polega cała zabawa z FA, że nie są to gwiazdy, najczęściej nie grają równo i zazwyczaj nie są potęgami we wszystkich kategoriach ROTO. Johnsona się pozbyłem ze względu na małą ilość punktów którą mi dawał. Wolę Arizę albo Branda. Nie mówię, że wszystkie moje decyzje odnośnie FA były super- ale jednak jestem zdecydowanie na plus. Parę błędów też oczywiście popełniłem (pozbyłem się Monroe, myślałem, że się nie obudzi już...) - no ale musiałem ryzykować bo po autopick-draft nie byłem zadowolony do końca. EDIT: zapomniałem, że z FA wziąłem też Harringtona i Lou Williamsa. A wcześniej mnóstwo trójek na dobrej skuteczności zdobył mi Jefferson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 oddam parę: Harrington + Lou Williams. Jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 co chcesz w zamian? co za Jeffersona? co za Jenningsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 za Harringtona i Williamsa chcę jednego PF/C który daje mi coś ok. 10 zbiórek i 20 punktów Jennings jest praktycznie nie do oddania... Musiałby to być jakiś naprawdę łakomy kąsek do pierwszego składu, ogórków na bench nie chcę. Jefferson raczej go nie oddam, daje mi to co potrzebuję czyli zbiórki, punkty i bloki... No to Hamilton sobie pograł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Bynum-Cousins nie do ruszenia RIP nie daje trojek Mayo w ostatnich 4 meczach chyba 12 rzucil i ostatnio jest jakby na wznoszacej... szkoda bo byly jakies plotki o nim do Lakers a w tym ukladzie ciezko bedzie go dostac 10pkt 3as i 2 trojki na mecz tego od niego oczekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 dlatego nawet nie złożyłem Ci oferty:) Nie spodziewam się, żebyście rzucili się na moich zawodników bo faktycznie- żaden z nich praktycznie nie jest jakimś wymiataczem w żadnej kategorii,. Choć śmiem twierdzić, że trójka Jennings-Rondo i nawet Calderon to w tym roku topowi PG w ROTO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ciekawe jaki bedzie ruch w naszym fantasy przed samym trade deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 fuck. Nad Mayo sam się zastanawiałem ale nie miałem kogo dropnąć Jest jeszcze jeden kandydat mam nadzieje, że zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 @mhm spiesz się bo i ja się zastanawiam nad pewnym ruchem w okolicach obwodu @Matek Właśnie się zastanawiam, czy deadline dotyczy też FA - wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 łyknie ktoś tego Kidda w pakiecie z Williamsem za SG/SF ? 2 do 1 mi pasuję wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Toż to szrot jest:) Wyrzuć ich i bierz Prince'a póki ja go nie wziąłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 haha skąd wiedziałeś, że Taya chciałem ?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 miałem wizję Pewnie nad Mo też sie zastanawiałeś? Tylko z nim to nie wiadomo jak będzie kiedy wróci CP3. A i Bledsoe zaraz wróci i wtedy będzie tłoczno na pozycjach PG/SG w LAC, czuję że pracują nad jakimś transferem z udziałem Mo... EDIT: :D:D JEdnak Mo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Mo bo Kidda wyrzuciłem. Wyrzucę pewnie zaraz Williamsa i przyjmę Taya. CP3 dzisiaj nie gra tzn. nawet jak zagra to tylko kilka minut. Więc pewnie ten Mo to tylko na kilka meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi