mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 już od grega wyjazd i tak czuję, że oddałem trochę za dużo ale trudno. Mega potrzebuję gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 blair za feltona? jakis zart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) uuu, łaa -ale poszło wymian! Cube - dziwie Ci się z tą wymianą no ale wasza sprawa. EDIT: tak jak mówiłem będę prześwietlał wymiany "nowych" co więc czynię : Felton- Blair - nic do nie nie mam. asysty za zbiórki. Monroe, Wright - Holiday, Pierce - tu więcej jednak zyskuje CubeBrick moim zdaniem, ale mimo wszystko wydaje się w miarę równo. Zyskuje asysty, trójki, mniej wyraźnie punkty i przechwyty. A traci na zbiórkach i stratach. Zresztą, sami oceńcie bo z tych dwóch wymian ta jest bardziej kontrowersyjna. [TABLE=width: 504] [TR] [TD]3PM[/TD] [TD]REB[/TD] [TD]AST[/TD] [TD]STL[/TD] [TD]BLK[/TD] [TD]TO [/TD] [TD]PTS[/TD] [/TR] [TR] [TD]-1,4[/TD] [TD]6,6[/TD] [TD]-4,3[/TD] [TD]-0,7[/TD] [TD]0,3[/TD] [TD]-2,4[/TD] [TD]-4,2[/TD] [/TR] [/TABLE] Edytowane 21 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 blockbuster? croolick oddalbys jenningsa i jeffersona za Duranta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) o kurka - to muszę przemyśleć. Ale chyba go oddałeś za LBJ...? EDIT: Matek, obydwaj grają u mnie w pierwszym składzie - więc tracę na tej wymianie sporo. Nawet jeśli założymy, że wrzucę sobie z rezerwy Branda to po podliczeniu statsów wychodzi mi, że zyskuje 2,2 zbiórki i jeden blok - a tracę 1,8 asysty i "zyskuje" 1 stratę... No ale Durant to Durant, dla mnie ok:) Edytowane 21 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 oddalem wlasnie bo nie odpowiadales dlugo a chcialem szybko wybrac w sumie to i dobrze jennings jefferson gay jonhson lebron mysle ze dobrze wybralem mimo wszystko. im dluzej bym czekal tym wiekszy mialbym dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 aha- czyli już za późno? No trudno. Nie odpowiadałem bo byłem poza siecią przez kilka godzin, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja mogę powiedzieć miałem 2 opcje w tej wymianie albo Wright albo Jackson. Wolę Wrighta. Staram się przebudować ten zespół a czasami przy tym trzeba stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 w sumie juz od jakiegos czasu pytalem kogo oddacie za Duranta:) dopiero dzis zaczal sie ruch... wplynely 3 oferty, kolejne 2 ja wyslalem i sie potoczylo. No trudno, chociaz nie wiem tez ile czasu przetrzymam lbj w skladzie... swiat sie konczy LeBron w mojej druzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 mam jeszcze takie małe pytanie do croolicka - w jaki sposób mam nie stracić na ast i trójkach kiedy oddaje PG za C. To chyba logiczne, że kiedy decyduję się na taką wymianę jestem w stanie poświęcić np. te asysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 @mhm No przeciez ja się nie czepiam tego trejdu, mówię, że w miarę równy. Nawet go już zaakceptowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 nie wiem po co te 3 kropki na końcu Chciałem Ci tylko mniej więcej przedstawić jak ja to widzę i dlaczego decyduję się na taką wymianę. Jest ktoś może chętny na Kidda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Za kidda mogę dać Ci dowolnego gracza z FA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ok. Idę na to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 a tak serio- to na FA znajdziesz lepszych PG - w sensie statystyk oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja wiem i mocno mi przeszkadza liczba PG. Więc go na 90% zwolnie i jakiegoś SF/SG muszę wyłowić z FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jest ktoś może chętny na Kidda?co w zamian? hill+favors za kidd'a i granetta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Na FA można naprawdę niezłych gości znaleźć... Nawet teraz widzę paru takich nad kórymi się zastanawiam bo są chyba na fali wznoszącej. Przez 2 mecze (każdy po 2) np. Tony Allen i Traviza dali mi 11 przechwytów a właśnie ich potrzebowałem najbardziej. A do tego 13-14 PPG każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 oddam Harringtona za więcej zbiórek - najlepiej za innego PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) Nie nie Kidda w pakiecie z Williamsem mogę puścić i nie za favorsa i hilla najlepiej za sg/sf Edytowane 21 Stycznia 2012 przez mhm mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi