gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 nie chce zadnych ogorkow typu blair favors hill blacz ;p jack + gay za durant? gay + allen ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 poszla kontra durant ma jedna z najwyzszych, jesli nie najwyzsza wartosc w tym fantasy, latwo go nie puszcze. allena nie chce a gay z jack'em to za malo... lemarcus + gay/paul? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 lamarcus nie wchodzi juz w gre paul rowniez, gay + jack + ehh shumpert ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 musialbym 2 wywalic ze skladu, a najwyzej z jednym to zrobie:) lamarcus+jack? widze ze Iman to jeden z twoich ulubiencow, wiec odpuszcze go kogo chcesz za lamarcusa i gaya dodatkowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 nie nie, tylko durant moge przyjac jakiegos blaira ew ale i tak go dropne zapewne. taaak, imana raczej nie oddam wartosc sentymentalna jack + gay +billups/diaw? to jest chyba max z mojej strony, nie chce skladu za bardzo rozwalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 gay+joejax+jack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 joe musze zostawic bo bede z trojkami w dupie majac na pg parkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 KD daje trojki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 wiem, dlatego chce go u siebie, chcialem podreperowac sobie statystyka trojek a tak to oddam joe 2.2 gay 0.7 jack 0.7 przy czym durant da mi 1.7 wiec wiecej strace trojek niz zyskam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ale tez zwolnia Ci sie jedno/dwa miejsca na FA z trojkami:) Durant to dodatkowo scisla czolowka pkt. blokuje, zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ok w takim razie zostanym przy tym co mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 miales oferte na stole, wystarczylo dodac np Jeffersona z FA caly czas aktualne 9318465 - to moje GG, jesli ktos chce zlozyc oferte nie na forum. Nie zwracajcie uwagi jesli jestem niedostepny bo jesli juz jestem na gg to zawsze na niewidocznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 nie chce jeffersona obecnie nikt z FA nie gralby u mnie w skladzie, jedynie na lawke a i tak nie mam kogo wyrzucic, jeszcze czekam na diawa. Puki co jestem w czolowce wiec nie chce wymieniac 3 waznych elementow druzyny. Tak jak mowilem, Gay i Jack spokojnie moga pojsc + ktos slabszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 gay+johnson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 (edytowane) ehh no dobra, gay + joe #edit poszlo Edytowane 21 Stycznia 2012 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 I jak poszła ta wymiana.... bo że tak powiem pozwoliłem włączyć się do licytacji KD... I jak ci odpowiada ta wymiana matek... myślę że pod wzglądem statystyk to opyla się w dwie strony, pytanie tylko jak wytrzymujesz to moralnie... dasz radę mieć ich obydwu??? U mnie poprostu bardziej KD wchodzi w charakterystykę i mam totalny overload asyst! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 a kogo dodatkowo chcialbys za Conleya Cube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ehh Cubebrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No jak oddałem Brona to narazie zostaje conley bo totalnie z asyst nie zamierzam reazygnować.. na wyjściu jest Chalmers, Jackson, Hibbert, Noah... Poszukuję ogólnie centra z dobrym blokiem... mogę oferować 2 za jeden. odrazu pytanie do Raffu... kogo chcesz za Gasola? Edit... kurde no nie powiem goglaq ale mam trochę wyrzutów sumienia... co mogę powiedzieć, biznes to dziwka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ehhh Cube a mi nie chciales oddac Monroe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi