TiLTMAN Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Gram dalej nazwa zespołu: Flint Tropics Ubiegłoroczna liga: FBL 3 Miejsce: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jeżeli przyjmujecie nowe osoby to chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Oczywiście, że przyjmujemy Jesteś pierwszy na liście nowych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 rezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nazwa zespołu: Antoine Walker Ubiegłoroczna liga: FBL 2 Miejsce: 5 grammm dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Prowadziłem Gunners i skończyłem sezon w FBL5 na trzecim miejscu. Rezygnuję z gry, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 rezygnujeA w której lidze grałeś i jakie miejsce zająłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Gram. nazwa zespołu: Żółto-czarni FBL#5 2 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 gram dalej zespol- Zajmon Boyz poprzedni sezon- 3 miejsce w FBL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 rezygnujeA w której lidze grałeś i jakie miejsce zająłeś?w 5. nie pamietam ktore, jakos w srodku stawki 4 lub 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Chętnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_loco_crooliko Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja również chciałbym dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billypilgrim Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 potwierdzam udział w rozgrywkach w tym roku, w poprzednim sezonie miałem 9. miejsce w 4tej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miglinieks Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jeśli nie jest za późno to też chcę się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 jestem tu nowy ale też chciałbym się dołączyć Nazwa drużyny: MaryTeam Poprzednia liga:brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeLe Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nowy zdeterminowany gracz:) Nazwa drużyny: Gang Pelsona Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 mam ochote zagrac z wami mam nadzieje,ze zdazylem nazwa druzyny: wrony z travemunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 tez chce dakej grac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jeszcze jakbyś podał, w której lidze grałeś i które zająłeś i ewentualnie nazwę swojego ubiegłorocznego zespołu, to byłbym cały happy Ułatwiłoby mi to odpowiednie ustawienie Cię w drabince. P.S. Nowi gracze nie muszą podawać nazw zespołów, bo te były mi przydatne tylko w przypadku "starych", żeby łatwiej ich znaleźć w poszczególnych ligach. Oczywiście nazwy te nie są obowiązkowe na ten sezon i można je sobie będzie zmienić (jeśli ktoś chce :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi