Daniellah Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Chociaż i tak większymi problemami są kontrakty Warricka i przede wszystkim Childressa, ale ten drugi będzie, myślę, zaamnestionowany. Czemuż to ? ja nie za bardzo w temacie. Ja to bardzo lubię Warricka i żałuje trochę , że tak mało gra w tym sezonie. Childress także nie jest zły , to mógłby kolega wyjaśnić skale problemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Sam sobie odpowiedziałeś właściwie Płacimy ponad 10 mln za dwóch graczy, którzy nawet nie mieszczą się w rotacji.. A nawet jeżeli by mieścili to i tak te kontrakty byłyby niezbyt fajne, bo za 4,5 i 6,5 mln to ściągasz sobie super mistrzowski support, a nie undersized, no defence scrubów jak Hakim. Tak w skrócie można zobrazować problem z tymi graczami, ale jeśli nie kibicujesz Suns to nie dziwię się, jeżeli masz to w dupie. Ogólem Childressa to np. ja lubię i jakbym był GMem Suns to bym odpuścił Hilla, żeby sobie poszedł powalczyć w play-offowym teamie, może nawet contenderze, bo zdaje się, że była oferta Spurs (Clippers też). A sam grał Childressem żeby: a) przekonać się, że jest słaby, nie warty tej kasy i jak najprędzej do amnestii wrócił do formy z Hawks, grał dobrze i nabył niezłą wartość transferową, bo obecnie to nie ma żadnej W Phoenix jednak mają trochę inne spojrzenie na ten temat. Organizacja chce być lojalna wobec Nasha, Hill, jednak wydaje mi się, że aż przesadzają z tym wszystkim i zamiast robić jakieś ruchy ku przebudowie zespołu, to odgrywają rolę domu spokojnej starości dla Steve'a i Granta, który niby walczy o PO, ale cóż z tego. Edytowane 19 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z wyścigu o PO możecie panowie skreślić Wolves. Sorry ale bez Rubio, z borykającym się z drobnymi urazami Pekovicem, ten zespól ani nie ma szans, ani niestety nie zasługuje na PO. I może jako ich kibic wziąć mam gdzieś tam głęboko nadzieję, że będzie inaczej, to realnie patrząc czeka nas teraz zjazd w rankingu. Jeżeli zaś nie Wolves to mam nadzieję że właśnie Suns wskoczą do PO, wiecie Nash last dance, Polish Hammer Time itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 w ogóle to zastanawiam się na decyzyjnością w Suns. Kto właściwie tam odpowiada za kształt drużyny? Wydaje mi się, że Blanks jest nikim. O wszystkim decyduje pedzio Babby. Właściwie to pewnie 3/4 tego forum nie wie kto to jest Lance Blanks.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Oj chyba nawet przeceniasz te 1/4 forumPrawda jest taka że suns nadal maja szanse na awans bo to moze nie być koniec kontuzji w lidze a jednak sztab suns jeżeli chodzi o zdrowie robi dobra robote!Wiem że wiele także przypadku ale gdyby miec tak sklad PTB moze by się to inaczej potoczyloWracajac do walki o 8 to Minny bym nie skreslalGdy dowiedzialem się o kontuzji RR to od razu pomyslalem, kurde przejebane i po sezonie dla klubuAle potem tak przemyslalem fakty że co by nie robil Rubbio to było to przede wszystkim mega hypowane widowiskowe granie i wcale się nie zdziwie jak bez niego (choc slabsi bo o 1 rotacja idzie w dol) Minny bedzie efektywniejsza a glowna strata to ta efektowniejsza strona medalu....Bedzie trudniej ale talentu Minny ma sporo a akurat na PG zastepstwo się znajdzieDodatkowo ten trener moze to ogarnac choc po polsku wypadaloby kibicowac suns szanse widze rowne nawet Rox gdy maja kolejny problem z kontuzjamiBedzie ciekawie do koncaMniam mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jakbym był GMem Suns to bym odpuścił Hilla, żeby sobie poszedł powalczyć w play-offowym teamie, może nawet contenderze, bo zdaje się, że była oferta Spursczy ja naprawdę nazwałem Spurs CONTENDEREM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 http://www.nba.com/suns/news/front-office-answers ogólnie pi****lenie, ale może kogoś zainteresuje co planują Babby i Blanks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Cholera, nikt nie ogląda? Ale jazda, Suns na 7 i pół minuty do końca prowadzą 10 punktami. Ławka wymiata. Ale znając życie to zjebią to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No i proszę, 14-0 run Heat, inna sprawa, że Heat gwiżdżą wszystko, a Gortat dostaje po łapach w pomalowanym i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ten mecz po prostu Heat musieli wygrać , chyba któryś z sędzów mial za duzo do utopienia kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Czyli sędziowie im wygrali, tak? to chyba Panowie różne mecze oglądaliśmy. Heat po prostu w połowie 4kw. zaczęli grac agresywniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No szkoda, że jak Heat gra agresywniej, to gra agresywniej, a Suns jak grali agresywniej to od razu lecą gwizdki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Widzę że Heat jest jak Barca ,cokolwiek nie zrobią to sędziowie im pomagali.Ludzie ogarnijcie się jacy sędziowie??? Po prostu wygrali lepsi i tyle rozumiem frustracje bo Suns było blisko ale mimo wszystko zachowajcie trochę obiektywizmu. BTW jedna akcja mi sie podobała najpierw Wade wybił Nashowi punkty z głowy ,piłka do Kinga i KingJames taranuje Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 kto jest Kinga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 King=KingJames o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 [video=youtube;-LMlNUk5WvQ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 [video=youtube;-LMlNUk5WvQ]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-LMlNUk5WvQ true story poza tym, żeby być królem wypadałoby mieć jakiś pierścień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wtedy byłby Władcą Pierścienia. Król to musi mieć berło i koronę James ma koronę i szablę http://streetballblog.com/wp-content/uploads/2010/04/Lebron_James_King_Wallpapers.jpg, bo jest samozwańczym królem. Wracając do tematu (bo jeszcze k**** brakowało tego, żeby Lj zagościł w temacie o Suns ) Hill planuje grać kolejne 1-2 lata. http://www.foxsportsflorida.com/03/20/12/At-39-Hill-plans-to-continue-playing-in-/landing_heat.html?blockID=692400&feedID=3798 Tym bardziej szkoda, że jesteśmy ujebani kilkoma głupimi kontraktami, bo można z naszymi weteranami, którzy po sezonie pewnie podpiszą kontrakty warte połowę jak nie mniej swoich realnych wartości, można by zbudować naprawdę mocny team.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A Suns planują jakąś amnestię po tym sezonie czy coś w ten deseń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 wydaje mi się, że nie ma huja żeby Childressa trzymali, skoro on zupełnie nie jest w rotacji. W offseason musi pójść amnestia na niego, nie widzę innej opcji. Jestem skłonny przyznać, że kontrakt Frye'a nie jest tak tragiczny, szczególnie gdy trafia trójeczki, ale on ma takie wahania formy, że jego realna wartość jest 2 razy niższa. Akceptując jednak ten kontrakt, zostaje wtedy tylko niewygodny Warrick, niby co to jest te 5mln, ale przy Sarverze to jest kupa hajsu i może ich zabraknąć na ważnego gracza do rotacji. Brooks może wróci, w lecie uderzać w Ilyasovę i stworzyć jedyny? obecnie startujący duet białasów pod koszem. Wtedy w drafcie brać sg: Lamb (i jeden i drugi), Wroten, Waiters. Albo uderzać po Mayo i drafcie brać pf: Henson, P. Jones, T.Jones, Moultrie.. Ogólnie to jestem wkurwiony, że Hawks mają nasz 2nd round pick w tym roku. Sugerując się mockami, to myślę, że będzie można w 2 rundzie wyciągnąć dobre steale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi