matek Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 wroci za miesiac Hill zajebisty zmiennik na C, jakis czas temu juz o nim mowielm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A jednak się dało Fishera wyeliminować z gry;-) Pewnie buyout i powrót do LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ooo k**** tylko czemu Rox mieliby oddawać Hilla i pick za Fishera, żeby go potem wykupić? no i w nowym CBA chyba tak nie wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Fish is no longer a Laker... życie konczy się dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Po co te drużyny trejdują z LAL i dają im się tak dymać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Stein pisze, że to nie my dostajemy pick, tylko go oddajemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 żebyś sie wkurwial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Po co te drużyny trejdują z LAL i dają im się tak dymać??Zeby WCF był ciekawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jeszcze coś musi się wydarzyć, nie mamy backupu na PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jeszcze coś musi się wydarzyć, nie mamy backupu na PG Sessions i Blake?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jeszcze coś musi się wydarzyć, nie mamy backupu na PGBlake gdzieś poleciał? Bo ja juz sie zgubiłem chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Aaa kurde fakt, Blake został, zapomniałem ze wczoraj nie wyleciał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 przecież na Pg to teraz jest lepiej niż kiedykolwiek nie dość że nie ma starego Fish'a to jeszze jest wybłagany przez fanów lakers Session Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 YahooSports: Bardzo możliwe, że Rockets wykupią kontrakt Dereka Fishera. Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 nie podoba mi się oddanie Fishera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 jendras a Ty na niego nie narzekałeś czasem? moze Bulls na back up go wezmą po buyoucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 szkoda że nie ma Beasley'a wtedy Lakers byliby królami tradów Jordan Hill jak grał w Knicksach to widziałem, że coś z niego może być - nei wiem jak w Rox grał (skoro go puścili to chyba nie za dobrze) ale na zmianę nareszcie LAL ma centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 widzę, że zarówno clublakers jak i lakersground nie wytrzymały tej informacji i padły ciągle nie mogę w to uwierzyć, szanowałem Dereka zawsze za ten jego profesjonalizm, ale nie ma się co oszukiwać pomimo kilku ważnych rzutów jakie nam trafiał to w ostatnich latach jego wartość poza parkietem w czasie przerw, w szatni przewyższała zdecydowanie to co był w stanie dać na parkiecie. Trochę mi go szkoda wolałbym gdyby jego rola i minuty zostały po prostu odpowiednio ograniczone, taki gracz powinien był skończyć karierę w Lakers. Sam nie wiem co o tym myśleć, na parkiecie drużyna na pewno się wzmocniła tym ruchem, ale poza nim stracili naprawdę ważny element mistrzowskiej układanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Tak się nie robi z kimś takim jak Fish, widać, że w Lakers nastały nowe czasy, Jim ma co raz więcej do gadania, Jerry by chyba tak nie postąpił. Ze sportowego punktu widzenia, wymiana Fisha ok, ale brak klasy, nie trejduje się kogoś takiego jak on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 jendras a Ty na niego nie narzekałeś czasem? moze Bulls na back up go wezmą po buyoucie jak cholera mimo wszystko nie chciałem, żeby odchodził zwłaszcza, że w ten sposób nie mamy picków w pierwszej rundzie generalnie pojawia się takie uzasadnienie, że Fisher posadzony na ławce mógłby zacząć robić smród sam nie wiem. mimo wszystko szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi