Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

lakers podobno sa blisko pozyskania feltona

tylko musza cos dolozyc do steve'a blake'a. gracza albo pick

w sumie roznica to az 3,5 mln $ wiec nie wiem ile az musza dolozyc by bylo ok. moze beda szukac 3 zespolu?

felton nie jest specjalista od trojek, blake poprawil troche gre ale poki co zawodzi. nie przejal paleczki po fishu, nie gra tak jak sie wszyscy po nim spodziewali wiec imo no brainer dla lakers. minus jest taki, ze spada kontrakt feltona po sezonie ale to ma tez plusy choc zdobyc solidnego pg w offseason dysponujac jedynie mle bedzie cholernie ciezko. a fisher bedzie chcial zakonczyc pewnie kariere, choc cholera go wie.

tak czy siak 2,5 dnia:)

czuje McRoba

Fisher nastepny sezon na player option, pewnie dogra do konca kontraktu ;)

a Felton? bylby najepszym pg jakiego mielismy od czasow Paytona. bardzo licze na jego pozyskanie od dluzszego czasu. w portland nie do konca jest jego wina ze nie pasuje do druzyny i trenerowi, moze by odzyl i w koncu to koncowka CY...brakuje mu ogrania w PO ale to mozna powiedziec o kazdym pg ktorego nazwisko padalo, poza rondlem

@WojYahooNBA

Portland's talks with Minnesota for Jamal Crawford are part of a 3-way scenario with Lakers, source says. Michael Beasley would go to LA.

@AlexKennedy

Sources confirm: Lakers, Wolves and Blazers discussing three-team deal. Michael Beasley to LA, Jamal Crawford to MIN, Steve Blake to POR.

wszystko ladnie ale kasa sie nie zgadza to raz

dwa musi byc dogadany Sessions lub Hinrich, bo gdyby byl Felton to by go dolaczyli juz teraz raczej

Tak mi sie wydaje, ze skoro Blake raczej poleci, to nawet w przypadku dostania Sessionsa to i tak Fisher bedzie w pierwszej piatce a Sessions grac bedzie z lawki, po prostu przejmie role Blake'a. Gdyby Steve zostal to wtedy widze to Sessions-Blake i na pare minut Fish a tak to wydaje mi sie ze dalej bedziemy ogladac rybe w S5... Nie podoba mi sie to...

oh shit w życiu bym się nie spodziewał, że Walton jeszcze na coś się nam może przydać, a tu proszę jaka niespodzianka :D

brawo dla Kupchacka, czekam tylko teraz na kolejny trade bo zakładam, że Blake wylatuje (może być Beasley) bo Fishera wyeliminować się z gry całkiem nie da, a dzielenia minut między ich trójkę jakoś nie widzę

The Lakers have traded Derek Fisher to the Rockets for Jordan Hill and a first-round pick, league source tells Y! Sports he Lakers will send the Rockets its 2012 first-round pick (via Dallas) as part of the deal

o k****, chyba tylko Bryant wydawał mi się bardziej nie tradowalny... aż brak mi słów