Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Kubbas skad ty to wytrzasnales :D jeszcze oddanie Blatche'a za Artesta zrozumiem, ale McGee? tak samo Suns...po mieliby oddac Steve'a za taki pakiet? Napewno moga zlapac cos bardziej interesujacego, uderzyc np do Pacers.

Chyba ze Nash dyskretnie powiedzial im "Lakers, only"...

Nie, nie wierze w cos takiego :D

A i jeszcze odnosnie powrotu Fisha gdyby to lub cos podobnego wypalilo - za czasow Phila nie byloby na to szans, a mysle ze moglismy zrobic taki transfer ktory by nas wzmocnil. Zmienil sie trener, Jimmy u steru i moze zaczna stosowac taka zagrywke

z jakiegos twittera:

Minnesota wants to pick up veteran. Looking into trying to get Lakers Pau Gasol, dangling Derrick Williams draft picks

Gdyby doszlo do wymiany z Minny Gasol za Williams+picki to widze trzy opcje:

1. Dodaliby Beasleya/Johnsona/Webstera

2. Byloby to przygotowanie pod sciagniecie Derona (Williams+picki?) lub...

3. Howarda (Bynum+picki?)

Tak czy inaczej sa to prawdopodobnie ostatnie mecze Gasola w naszej koszulce. Szkoda, ale taki jest ten biznes.

Osobiscie wolalbym zeby odszedl do Wolves, nawet gdybysmy mieli mniej na tym zyskac niz na wymianie z Rockets czy kims innym. Mialby trenera na poziomie i gralby z Rubio. Do tego fajna druzyna sie tam tworzy, przydalby im sie taki weteran.

hahaha Kubbas dobry humorek widzę dopisuje. Dorzućcie jeszcze Waltona to damy wam Gortata albo Hilla.

Nawet jakby dodali Beasleya to tam jest miejsce na Gasola? Przecież jest Love i robiący ostatnio furorę Pekovic.. Po kiego im hiSpaniel? Nie wiem skąd wy te trejdy bierzecie, ale są głupie i nierealne.

Edytowane przez theo001

to nawet w NBA 2k12 nie przechodzi :P

Ale pozyskanie Lowry'ego juz tak ;) Walton i first round pick oraz Morris do 76ers za Lou Williamsa a potem, Lou i 3 drugorundowe picki do Houston za Lowry'ego i wsio! :)

Do tego Barness + 1st round pick za Nicolasa Batuma :) jeszcze World Peace za Matthewsa wraz z Caracterem i jest dobrze

Ale pozyskanie Lowry'ego juz tak ;) Walton i first round pick oraz Morris do 76ers za Lou Williamsa a potem, Lou i 3 drugorundowe picki do Houston za Lowry'ego i wsio! :)

Do tego Barness + 1st round pick za Nicolasa Batuma :) jeszcze World Peace za Matthewsa wraz z Caracterem i jest dobrze

West+Granger za Gasola tez przechodzi ;) moj standardowy trade na start kazdego association

to muszę sprawdzić bo za cholere nie chcieli mi go dać :P

wczoraj wymieniłem na dzień dobry wszystkich poza big3 a i tylko dlatego że Bryanta się nie da :P

no i wiadomo że Arenasa można łyknąć od razu ;)

edit: nie chcą mi dać Lou za to co piszesz :(

Edytowane przez Me Myself and I

to muszę sprawdzić bo za cholere nie chcieli mi go dać :P

wczoraj wymieniłem na dzień dobry wszystkich poza big3 a i tylko dlatego że Bryanta się nie da :P

no i wiadomo że Arenasa można łyknąć od razu ;)

tylko zeby miec 3 drugorundowe picki to musialem goudelocka do thunder oddac za picka jakby co ;)

taa z Arenasem tez zauwazylem, Waltona wytrejdowac do np Cavs za maly kontrakt i podpisac Arenasa za MLE :) ale zrezygnowalem z tego no i pozniej udalo sie lowry'ego dostac :D

Ebanks w S5 u mnie od czterech meczy, 20+ 10+ w kazdym z nich, podrasowalem mu tylko mid range jumper i 3pt jumper do ok 60 kazde, bo mial za niskie no i jest ok

West+Granger za Gasola tez przechodzi ;) moj standardowy trade na start kazdego association

Ano przechodzi, tez to zauwazylem, choc przydalby sie jeszcze w tej wymianie Collison ale chyba nie dalo sie go wyciagnac za worek kartofli. ja gasola tam zostawilem. 18ppg,8rpg na 55% skutecznosci, bynum 19/9 wiec nie ma problemu z frontcourtem, nawet mcroberts 9ppg notuje : )

edit: probowales 13 1st round pick czy 12? moze ma to znaczenie... mi przeszlo, na poczatku grudnia zrobilem ten trejd, w innym terminie moze byc w sumie juz problem

Edytowane przez Air