Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Mało to razy rzuca mając double team, gdy inny zawodnik stoi niepilnowany??

w porównaniu do tego ile razy oddaje w takiej sytuacji i widzi kolejną cegłę tego niepilnowanego zawodnika to mało. Niestety wygląda to w tej chwili w Lakers tak, że są większe szanse, że pilnowany czy podwojony KB trafi niż, że zrobi to stojący na czystej pozycji MWP, Fisher czy ktoś inny.

Van juz ci odpowiedzial na twoje pytanie. To smieszne ze widzisz jeden mecz i od razu fala krytyki leci z twoich ust. Ale i tak sie dziwie bo world peace trafia i tak 32% rzutow, 16% zza luku a fisher odpowiednio 35 i 26 a ty dalej jedziesz po bryancie. Po prostu jestes hejterem i tutaj nie ma mowy o zadnym zdaniu zgodnym z rozsadkiem z twojej strony.

chocby z meczu knicks fish mial dwa razy z rzedu szanse na trojke. najpierw nie trafil, potem ktos zebral oddal do niego a ten postanowil rzucic z rogu za trzy (w obu przypadkach byl wide open) i co? trafil w tablice, wiec cos tu nie halo

Ogólnie to chodzi mi też o Phila Jacksona i tego jak się niektóym przejadł jak to niereagował i jak zmiana pomoze bo bronić zaczną itd.

no tak jakby za Phila końcówki wyglądały inaczej. tyle że im dalej w las, tym Kobe starszy, support słabszy, a spacing gorszy.

a co do obrony to Lakers są najlepsi pod względem opp fg%

który inny? bo zazwyczaj wolny jest Metta :]

btw. ostatnie minuty meczu z Celtics: Blake pudłuje wide open 3 z rogu. Gasol pudłuje wide open ft jumpera po podaniu Bryanta. Artest całkowicie przerzuca kosz po odegraniu Bryanta. poza rzutem Blake'a w dogrywce na 86-82 praktycznie wszystkie punkty z gry były po zbiórkach ofensywnych

ja widzialem troche wiecej lakersow niz jeden mecz i bez wzgledu na support kobe oddaje "swoje" rzuty

dziękujemy ci, Captain Obvious

Van juz ci odpowiedzial na twoje pytanie. To smieszne ze widzisz jeden mecz i od razu fala krytyki leci z twoich ust.

Jaki 1 mecz?? Za każdym razem jak oglądam LAL to jest to samo, hejteryzm nie ma tu nic do rzeczy, bo kazdy normalny kibic koszykowki widzi ze są to rzuty kretyńskie. Ja wiem, że wokól siebie ma retardów, ale wypadałoby częściej im podawać to może zaczeliby jakimś cudem trafiać, a tak to są cold, bo dostaną szanse na rzut raz na x minut :P

Jaki 1 mecz?? Za każdym razem jak oglądam LAL to jest to samo, hejteryzm nie ma tu nic do rzeczy, bo kazdy normalny kibic koszykowki widzi ze są to rzuty kretyńskie. Ja wiem, że wokól siebie ma retardów, ale wypadałoby częściej im podawać to może zaczeliby jakimś cudem trafiać, a tak to są cold, bo dostaną szanse na rzut raz na x minut :P

daj spokój Maciek90210, fanom lal i tego cancera bryanta nic nie przetlumaczysz, jak widac ich bawi oglądanie tego ceglarza

prawda jest jednak taka, ze bryant to co najmniej dwie polki nizej niz najwieksi tej ligi, nigdy nie osiagnal takiego poziomu i tyle co mj, magic, kaj, bird, hakeem, shaq, lbj, duncan czy garnett

heylbj tak nie owijając w bawełne, spierdalaj na zawszepopierwsze czat gdzie twe miejsce.

Kobe bryant nie osiągnął tyle co lebron james? słyszysz się?

5 mistrzostw.

Kobego spokojnie można wymieniać wśród legend ligi, lebrona absolutnie nie, absolutnie nie dopóki nie wygra mistrzostwa.

prawda jest jednak taka, ze bryant to co najmniej dwie polki nizej niz najwieksi tej ligi, nigdy nie osiagnal takiego poziomu i tyle co mj, magic, kaj, bird, hakeem, shaq, lbj, duncan czy garnett

normalnie z gimnazjalistami w dyskusje nie wchodzę, ale z ciekawości co robi Lebron w towarzystwie graczy, którzy wygrywali tytuły ? to nawet ten KG już jak połączył siły ze starszymi dwoma gwiazdami dał radę tytuł wywalczyć

Wiem że zaraz fani LaL mi zarzucą że Lebron nie ma pierścienia a Kobe ma ich sporo.Ale Lebron jako jedyny samiec alfa w drużynie miał jednak wyniki co prawda w RS sporo sporo lepsze.

Może to moja teza ale twierdze że Bryant jest po prostu słabym team playerem.Chciałbym na jeden sezon zobaczyć Kobiego w drużynie na poziomie Suns z tego roku(zamiast Nasha}.Podejrzewam że sezon skończył by się prośbą o transfer na pluton i brakiem play offs dla jego teamu.

I teraz bardzo śmiała teza,podejrzewam że Iverson z takim supportem jaki miał i ma Bryant osiągał by podobne wyniki.

Ja nie wiem, Kobe ma całe życie najgorszy support ever, że za każdym razem jak wypłynie ten temat to jego 30 rzutów to wina wszystkich jego teammates i każdego z osobna? W styczniu rzucał 25,6 FGA, w lutym 23,6, to chyba całkiem od c***a jak na kolesia, który ma 33 lata, ponoć kontuzjowany nadgarstek i Bynuma z Gasolem pod koszem.

w 2006 miał gorszy zespół i zaprowadził go do play-off.

No nie wiem, Lakers mieli przynajmniej kreatora off the dribble, a Suns nie.