Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Lakersi nie muszą się martwić o rozstawienie w pierwszej rundzie bo to im nie grozi

sukcesem będzie sam awans do PO

ofensywa LAL polegająca na tym że tylko trzech graczy potrafi zdobywać punkty i nikt więcej powoduje że taksa rywala za trudna nie jest i nie będzie

wystarczy skupić się na Kobem a pomalowanym pilnować Gasola/Bynuma, a czy reszta zawodników będzie na openshotach to nie ma znaczenia skoro np Fish, MWP, Blake rzucają na skuteczność wręcz tragicznej tj poniżej 40% , dodatkowo rywal nie musi pilnować linii rzutów za "3" grając z LAL

dzisiejszy mecz z NYK bez Amare i Melo daje do myślenia i back2back nie jest żadnym usprawiedliwieniem

wystarczy kontuzja kogoś z "3" i papa

Howard w LAL niczego nie zmieni, póki Mitch nie zbilansuje ataku

nie wiem Lorak może dlatego, że lin nie jest czołowym rozgrywającym, może dlatego, że to jego 16-ty sezon, może dlatego, że wczoraj grał ponad 40 minut w meczu zakończonym dogrywką, może dlatego że to był ich piąty mecz wyjazdowy z rzędu w ciągu 7 dni, może dlatego, że oprócz niego tylko Gasol i Bynum cokolwiek do ataku wnoszą, a wczoraj pierwszy wpadł w foul trouble, a drugi nic nie mógł trafił, może dlatego, że za coś jednak Lakers płacą Fisherowi i Blake'owi, sam nie wiem powodów moze być wiele.

Jak zwykle jednak masz rację to Kobe powinien ganiać za wszystkimi rozgrywającymi robiącymi Lakers jesień średniowiecza, to Kobe powinien być playmakerem, może jeszcze jest coś co powinien robić za naszych rozgrywających ?

skoro taki lin za psie pieniadze gra zyciowke, to na pewno znajdzie sie kolejne objawienie ktore zagraloby lepiej od metty troya fisher razem wzietych

wierzysz w to?

gdzie sie znajduja takie objawienia? prawie zawsze w druzynach grajacych up tempo u jakiegos dantoniego czy innego nelsona, lub pop potrafi cos wyczarowac. lakers nie maja czasu na takie testy i, jak pokazuje historia, szans kogos takiego wynalezc.

wierzysz w to?

gdzie sie znajduja takie objawienia? prawie zawsze w druzynach grajacych up tempo u jakiegos dantoniego czy innego nelsona, lub pop potrafi cos wyczarowac. lakers nie maja czasu na takie testy i, jak pokazuje historia, szans kogos takiego wynalezc.

jedno juz mamy - devin ebanks.

oczywiscie to moja nadzieja ale imo po tym co widzialem ma potencjal zeby byc ta pewna czwarta opcja w ataku, bo jest mlody, atletyczny i glodny walki i w pierwszych meczach spisal sie naprawde neizle, wiec trzeba go ogrywac a tymczasem nie widzialem go od hohooho

racja, Artest z Fisherem powinni dostawać więcej piłek

Chodziło mi bardziej o końcowe fragmenty spotkan przy wyniku na styku gdzie jest tylko: KObe Rzuca, Kobe Rzuca, KObe podaje do tablicy, tablica podaje do KObego, Kobe rzuca, Gasol, Bynum zbiera po akcji KObe rzuca.

A Artest to chyba już u was nie gra. Patrzyłem w roster na ten sezon. nie ma go.

Ogólnie to chodzi mi też o Phila Jacksona i tego jak się niektóym przejadł jak to niereagował i jak zmiana pomoze bo bronić zaczną itd.

Ale to takie tam ... spadam ogladać Tajwański serial z Linem w roli głownej.