Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

@TheRealJRSmith: Y'all really think kobe wants me on his team? LOL

Artest i Barnes to boiskowi rozrabiacy, wiadomo, ze Kobe to co na parkiecie zostawia po zejsciu z niego. JR juz raz nsie w Nuggets obrazil, a wnioskujac z jego wpisow na twiterze z zeszlych lat, to go nie znosi. Wyzej widac, ze pewnie do niczego nie dojdzie, ale zgadzam sie z wami, ze za mnnmum by trzeba bylo po prostu zaryzykowac.

@TheRealJRSmith: Y'all really think kobe wants me on his team? LOL

Artest i Barnes to boiskowi rozrabiacy, wiadomo, ze Kobe to co na parkiecie zostawia po zejsciu z niego. JR juz raz nsie w Nuggets obrazil, a wnioskujac z jego wpisow na twiterze z zeszlych lat, to go nie znosi. Wyzej widac, ze pewnie do niczego nie dojdzie, ale zgadzam sie z wami, ze za mnnmum by trzeba bylo po prostu zaryzykowac.

Werd! RT @sarahomar2: @TheRealJRSmith YES. KOBE LOVES U. he said it in an interview. So come now!!!!!!

a ja sie nie dziwie, ze mich nie chce oddac picku

bo po 1 nie wiadomo czy pick wystarczy a po 2 od kilku lat bylismy bez picku z 1 rundy i wielu fajnych grajkow smignelo nam kolo nosa

a to, majac w perspeekywie nowe cba i podatki od luksusu' powoduje, ze duzo lepij miec 2 picki w przyszlorocznym cholernie silnym drafcie (austin rivers anyone?!) niz odpuscic to kosztem sessionsa, ktory trafia 15%trojek i niewiele nam pomaga w tym, czego nam najbardziej brakuje.

zatem bardzo dobrze, ze mitch czeka. to, ze w tym sezonie nie zdobdziemy mistrzostwa nie oznacza, ze mamy sie wpieprzyc w wieksze gowno.

a noz widelec jr smitch zdecyzuje sie na lekers (pewne zrodla mowia, ze tak) i w zasadzie jestesmy o takiego arenasa od walki o mistrzostwo konferensji. a gdyby tak heat nie weszli do finalow, tylko bulls, to calkiem ciekawie zaczyna to wygladac.

nie chce sessionsa, bo to kolejny sredni grajek przy blake'u czy goudelocku. wole poczekac, moze trafi sie wieksza ryba w stawie.

a co lakers dają za sessiona, bo jestem ciekaw?pick?

bo po 1 nie wiadomo czy pick wystarczy a po 2 od kilku lat bylismy bez picku z 1 rundy i wielu fajnych grajkow smignelo nam kolo nosa

a to, majac w perspeekywie nowe cba i podatki od luksusu' powoduje, ze duzo lepij miec 2 picki w przyszlorocznym cholernie silnym drafcie (austin rivers anyone?!) niz odpuscic to kosztem sessionsa, ktory trafia 15%trojek i niewiele nam pomaga w tym, czego nam najbardziej brakuje.

rivers?

czyli lal tankują by mieć pick około 10-ki?

ewentualnie gdby spadl tak nisko i zostal przez nas wybrany, rivers obserwowalby kobe i uczyl sie od niego, zeby pozniej przejac paleczke. wielkich minut by nie dostal i tak

i gdyby nie oddali naszego ostatniego pierwszorundowego picku do nets (?) razem z sasha to byc moze w tej chwili naszym ogniem z lawki bylby marshon brooks i nie wyczekaiwalibysmy decyzji jr

To czy Mitch chce czy nie chce oddawać picku to możemy sobie tylko spekulować jeżeli taki Sessions jest dostępny to trzeba go brać.

Wczoraj waliło aż po oczach to o ile lepiej gramy kiedy Fisher siedzi na ławce, ja to już naprawdę nie mogę na to patrzeć, ta drużyna jest po prostu lepsza bez niego, zdarza mu się czasami jakims waznym zagraniem w końcówce uratować dupę drużynie, ale nie zmienia to faktu, że często gdyby nie jego beznadziejna postawa to heroizmy nie byłyby potrzebne. Wrócił Blake i zamiast zabrać minuty Fishera zabrał Goudelocka. Phila nie ma i dalej ten Fisher, no ile można ? Brown na całe szczęście po kolejnych beznadziejnych zagraniach Dereka na ostatnie minuty i dogrywkę wpuścił Blake'a bo pewnie byśmy ten mecz przegrali. WMP był równie beznadziejny w ataku, ale przynajmniej dobrze bronił Pierce'a

wszyscy do wyjebania, wszyscy.

nawet barness, ktory dal 11 pkt ale gra tak c***owy defens ze to niemozliwe. w ogole nie nadaza i po raz kolejny ma problem z faulami

rozgrywajacy to wiadomo. lin robi sobie trening na meczu przeciwko lakers. career high i to 30+ przez takiego grajka? to tylko pokazuje jak wielka czarna dziura jest.

ten mecz tylko mnie utwierdzil ze wszyscy sa do wywalenia, murphy rowniez ktory gra jakby byl posrany. tego sie juz nie da ogladac, skoro taki lin potrafi a w lal nikt. ebanks grzeje lawe nie wiadomo dlaczego, skoro ci 'skrzydlowi' taka padake odwalaja.

tu bez zmian sie nie obejdzie. system systemem ale lin gra zwykle picki, jest po prostu szybki i to wystarcza do zdobywania punktow i bez tego lal nie wygraja.

aha nie wiem czemu lakers maja wiecej zbiorek bo jak sie ogladalo to wydawalo sie ze non stop knicks zbieraja + bynum - 3 pkt... gdy gra przeciwko dobremu w obronie centrowi to juz nie blyszczy. nie pierwszy raz tak sie zdarza. po prostu sobie nie radzi

dodam jeszcze ze sessions dzis znowu rozjebal - 16as - a grac srednio ma z kim. dobrze ze objawil sie ten Lin w NY to odpada nam glowny rywal w walce o kazdego pg na wylocie

i co z tego ze wszyscy do wyjebania jak ich wartosc jest prawie zerowa a moze i trzeby doplacic zeby ktos ich chcial...

to ze murphy ktorego nigdzie indziej nie chcieli jest u nas pierwszym zmiennikiem pod kosz to cos nie halo

wiem ze 20h wczesniej grali z dogrywka ale ile zbiorek pod swoim koszem wypuscil z rak AB to wola o pomste do nieba. jakos na mysl przyszly mi raczki kwame, serio. i jesli mialem watpliwosci czy oddawac Bynuma za Howarda solo jesli kiedykolwiek bedzie taka okazja to teraz ich nie mam.

dwight jr i sessions jedyne zbawienie i szansa na poprawe bo z ta gra nie mamy szans na przewage parkietu nawet w pierwszej rundzie

i co z tego ze wszyscy do wyjebania jak ich wartosc jest prawie zerowa a moze i trzeby doplacic zeby ktos ich chcial...

skoro taki lin za psie pieniadze gra zyciowke, to na pewno znajdzie sie kolejne objawienie ktore zagraloby lepiej od metty troya fisher razem wzietych