Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2011/12

matek

Rekomendowane odpowiedzi

1za1 bralbym, z gasolem nie

Howard ostatnio notuje nadal dobre numerki ale brakuje tego czegos, motywacji. mam nadzieje ze po ewentualnym przejsciu do nas znowu bedzie mial ochote do gry. Boje sie tylko ze showbiznes go pochlonie i koszkowka stanie sie dodatkiem...

i sie zastanawiam co niby mieliby dac Mavs za niego? nie widze w ich skladzie NIC wartosciowego do wymiany

Barnes kolejny mecz pod rzad swietny

27-9 w stratach i wygrac mecz...

poszedlbys na wymiane gasol za brand+williams/holiday?

Edytowane przez matek

Rzecz w tym, że Mavs nie muszą nic oddawać, bo po sezonie, poprawcie mnie jeśli się mylę, będą mieli dość kasy, aby podpisać Howarda z FA i jeszcze na pół Derona im starczy, jak ten nie przedłuży z Nets, a nie przedłuży, chyba że mu Dwighta sprowadzą i koło się zamyka.

ile podasz przykladow topowych zawodnikow ktorzy wzieli mniej zeby miec wieksze szanse na wygrywanie? trojka miami? tylko to mi przychodzi do glowy

Howard celuje w BIG MARKET i BIG MONEY

jasne, teoretycznie jednak traci tyle co nic, szczególnie że wygrywając podbija swoją wartość marketingową znacznie i odbija to sobie z nawiązką. ale nie posądzam ich o takie kalkulacje, gdy im ktoś pokaże 70 a 100 mln $ i każe wybierać :topsy_turvy:

jezu 27 strat... wiem, ze rihanna sidziala obok ale damn, 27?!

i to takie gluuupie, bardzo glupie, zeby to chociaz wyrzucenie w aut bylo, ktore pozwoli sie wrocic do defensywy...

no nic, lepsze to niz kicha w innym elemencie gry, bo to mozna przynajmniej poprawic. fajnie gasol, fajnie kb. w ogole poza tymi stratami wszyscy fajni sie pokazali ci, co punktowali. reszta piach. metta, fish, naprawde potrzebujemy pomocy. tu nawet wiele zdrowy nadgarstek kb nie pomoze, choc ten i tak niezly tydzien zaliczyl.

bynuma zaczeli podwajac i widac, ze ma z tym wiele problmow. od ego jak nauczy sie grac z reszta obwodu, zalezec bedzie to jak bedziemy grali w ofensywie. dobre odegrania otworza wiele okienek/drzwi. w ogole gasol mi sie podoba jako 3 opcja.

matt barnes zmiazdzyl w tych 2 ostatnich meczach. oby utrzymal takie granie do konca sezonu. az milo sie to oglada, jak wszedzie jest go pelno.

jutro suns. obawialem sie mocniej grizzlies ale jak obejrzalem wczoraj suns to wiem, zee latwo nie bedzie ale to suns.

szkoda porazki z bulls, bo bylibysmy niepokonani u siebie a 7-3 wygladaloby zupelnie inaczj...

mam zlamana kosc w stopie, juz 6 tygodni i nie jestem w stanie chodzic na pelnym obciazeniu

mysle, z przy zlamaniu kosci palca jest podobnie i to spokojnie 6-8 tygodni przerwy

josh ma w tym tygodniu zagrac.

kobe, kobe, kobe...

niech obejrza mecz z suns wszyscy ci, ktorzy pisza, ze za duzo rzuca. przejal mecz przy 10-19 i w koncowce gdy bylo chyba -1 nawet po jakiejs trojce frye'a

generalnie dobry mecz, nash nie zmasakrowal nas pickami, bynum i barnes niewidoczni, spore problemy z lawka (26 minut waltona i gra w crunchtime kosztem bynuma?!) bez murphy'ego (problemy z zoladkiem) i kapono (urodzily mu sie blizniaki) momentami bylo naprawde ciezko, lawkowicze z bynumem nie potrafili grac nawet kosz za kosz z suns.

ale jak przyszlo co do czego, wszystko sprowadzilo sie do defensywy i mamby. swoje dolozyl w pewnym momencie na deskach gasol, nawet walton i metta momentami na plus i skonczylo sie na w.

teraz utah. sa w gazie, w SLC gra sie duzo trudniej. oni u siebie nie przgrali, my na wyjzdzie nie wygralismy.... trzeba bedzie wsac i to obejrzec ale mam zle przeczucie...

mam zlamana kosc w stopie, juz 6 tygodni i nie jestem w stanie chodzic na pelnym obciazeniu

mysle, z przy zlamaniu kosci palca jest podobnie i to spokojnie 6-8 tygodni przerwy

josh ma w tym tygodniu zagrac.

żeby daleko (od nas) nie szukać, Falasca grał ze złamanym palcem na zastrzykach i grał :P są różne złamania, różne kości, nie wiemy za dużo więc nie ma co dywagować ;)