Cichy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 czegos nie zauwazylem:) napisali qarter is over, ale po tym Hopson jeszcze raz trafia i jednak 73 dla Hawks choc z punktow po kwartach nie pasuje na taki wynik;) he? Z Xamem sie druzynami powymienialismy czy co? oczywiscie Pacers:) dwie kwarty x rzędu u siebie po 15 pkt ... mam nadzieję że to sobie tylko wymysliles...slysze glosy w mojej glowie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Grizz-Wolves pierwsze piec minut i 8:0 dla jednej z ekip znajac moje szczescie, to pewnie dla Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Grizz-Wolves pierwsze piec minut i 8:0 dla jednej z ekip znajac moje szczescie, to pewnie dla Wolves tym razem nie;) spokojna wygrana Grizz Grizz - Wolves 119:105 (26:32 29:20 34:28 30:25) w drugim meczu wiecej nerowo 3:48 do konca Xam bierze czas przegrywa czterema (81:85) Hawks - Pacers 58:71 (28:22 15:24 15:25) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 po czasie po raz kolejny 8:0 dla jednej z ekip :] 1:14 do konca // 32 sek do konca 89:87 dla Hawks!! akcja Atlanty, Randolph spod kosza, ale blok Greena! McGee zbiera, podaje do Greena, ten do Hopsona i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 ... kroki akcja Hawks, Pacers nie fauluje Bynym rowno z syrena za 2 i koniec 91:87 dla Hawks prosze panstwa co sie wydarzylo w tej czwartej kwarcie... Hawks - Pacers 91:87 (28:22 15:24 15:25 33:16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Grizz-Wolves pierwsze piec minut i 8:0 dla jednej z ekip znajac moje szczescie, to pewnie dla Wolves tym razem nie;) spokojna wygrana Grizz Grizz - Wolves 119:105 (26:32 29:20 34:28 30:25) dobrze sie skonczylo, bo pod dwoch meczach u siebie i stanie rywalizacji 0:2, rownie dobrze mozna by bylo juz rzucic recznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Grizzlies Bilans serii: 1:1 Timberwolves 108 - Grizzlies 96 play-by-play Timberwolves 105 - Grizzlies 119 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 2:0 dla Hawks Pacers 106 - Hawks 107 play-by-play Pacers 87 - Hawks 91 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro 18:30-20 (bez lajfa )! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 co jest z Xamelem, prawie 1h bez komentarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 w praaacy Edit komentarz jest taki: świetna robota cichy, mam nadzieję że powtorzysz "live" jak będą elimination games ? ciśnienie mi zdrowo podniosles striker : teraz Twoja kolej na obronę bazy, capture the flag ... ciężka przeprawa bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 1:1 po dwoch meczach na wyjezdzie to swietny start Bynum mial swój dzień i po raz kolejny mnie załatwił (pierwszy raz gdy wybrał Grizz), aż strach pomysleć co by się działo gdyby zdecydował się no granie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 vs Warriors G1 Harden 28 G2 Motiejunas 25 G3 Irving 20 G4 Carroll 20 G5 Jones 20 vs Lakers G1 Irving 31 G2 Jones 35 G3 Harden 23 G4 Mullens 21 vs Grizzlies G1 Harden 29 G2 Jones 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 tak btw tripledouble Birda w finale konferencji tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Grizzlies Bilans serii: 2:1 dla Wolves Timberwolves 108 - Grizzlies 96 play-by-play Timberwolves 105 - Grizzlies 119 play-by-play Grizzlies 115 - Timberwolves 120 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 2:1 dla Hawks Pacers 106 - Hawks 107 play-by-play Pacers 87 - Hawks 91 play-by-play Hawks 102 - Pacers 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro 18:30-20 (bez lajfa )! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Quarter: 4 Time Remaining: 0:34 Timberwolves 118, Grizzlies 115 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Grizzlies ball: Brandon Roy passes the ball to Sebastian Telfair (Backcourt). Sebastian Telfair brings the ball over the timeline. Sebastian Telfair attempts to drive to the inside but is unsuccessful. Sebastian Telfair passes the ball to Larry Bird (Inside). The Timberwolves attempt to trap him. Larry Bird attempts a dunk. Not good. Perry Jones(Timberwolves) gets the rebound. chyba decydująca akcja meczu, gdyby rzucał za 3.... miałem do postu Rogera dopisać, że dziś pora na Irvinga i faktycznie- oprócz świetnej dyspozycji rzutowej ładnie rozdawał asysty może obstawiajcie kto bedzie top scorerem t'wolves w następnym meczu 8) ja głosuje na Motiejunasa teraz trzeba spiąć się na game 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No dobra, czas wreszcie wygrac czwarta kwarte z Hawks A swoja droga 14/20 za 3 - wreszcie jakis mecz na poziomie. Wciaz jednak jestem w defensywie, mimo ze oba mecze w Atlancie byly na styku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 chyba decydująca akcja meczu, gdyby rzucał za 3....decydująca to okazała się 4 kwarta, którą sromotnie przejbałem. jedynym plusem tego spotkania jest fakt, że moi zagrali na dużo słabszej skuteczności i przegrałem zaledwie 5 punktami. aczkolwiek bardziej bym się cieszył, gdyby ten mecz wygrali. a tak to jutro bardzo ważny mecz tej serii. przegrana generalnie przekreśla szanse walki w finale. wygrana natomiast rozpocznie walkę od nowa. oby miejsce miało to drugie, gdyż bardzo chętnie spotkałbym się ponownie w tegorocznych PO z ekipą xamela PS. gdyby Bynum podpisał z Tobą kahr, to generalnie sezonu można by nie rozgrywać i od razu ogłosić mistrza. miałbyś po prostu zbyt mocną ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No dobra, czas wreszcie wygrac czwarta kwarte z Hawks A swoja droga 14/20 za 3 - wreszcie jakis mecz na poziomie. Wciaz jednak jestem w defensywie, mimo ze oba mecze w Atlancie byly na styku. 50% z gry 70% za 3 o 20 więcej wolnych pomimo tego że tylko 5 fauli więcej a podobno moi Hawks są dobrzy w obronie ... musiało mi się cos przewidzieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Grizzlies Bilans serii: 3:1 dla Wolves Timberwolves 108 - Grizzlies 96 play-by-play Timberwolves 105 - Grizzlies 119 play-by-play Grizzlies 115 - Timberwolves 120 play-by-play Grizzlies 105 - Timberwolves 121 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 2:2 Pacers 106 - Hawks 107 play-by-play Pacers 87 - Hawks 91 play-by-play Hawks 102 - Pacers 117 play-by-play Hawks 85 - Pacers 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro ! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 może obstawiajcie kto bedzie top scorerem t'wolves w następnym meczu ja głosuje na Motiejunasano Motiejunas nie był top scorerem ale to co zrobił jako gracz meczu! MA-SA-KRA, 17 punktów, 27! zbiórek, 5 asyst, 5 bloków i 3 steale! te zbiórki to czasem nie rekord? ogłoszenie duszpasterskie: Harden wciąż na sprzedaż, wraz z pickami najchętniej za wysoki loteryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Hawks 85 - Pacers 120Striker strikes back, ładny comeback no i "grube" triple-double DJ Augustina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi