GeDDo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 kuzwa jego mac. a bylo juz tak dobrze. oby moi w 4 kwarcie zagrali dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Poczatek czwartej kwarty Gee i juz tylko -9. Gospodarze odpowiadaja, ale Felton, ponownie Gee i inni skutecznie odbijaja pileczke - gdzie jest Hopson. 6:40 do konca 86:77 i wraca Scotty, z kolei Xamel po swojemu robi hokejowe zmiany Hawks - Pacers 29:29, 32:17, 17:21 w drugim meczu poczatek punkt za punkt, remis / +2 dla Wolves. Nieco odmienia sytuacje Harden trafiajac z dystansu (robi sie -1/-3 dla Grizz). W 3,5 minucie Stuckey za 3 i chwile pozniej poprawia za 2 i robi sie dziwnie jak na ostatnie kilka minut meczu 95:89 dla gosci. Wtedy zmiana w Kahra - wraca Irving i Stuckey podobnie jak w I kw i pewnie w tysiacu innych meczow przechodzi za Jonesa na sf. Grizz - Wolves 24:20, 28:23, 23:34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie wiem jak wy, ale ja ide zapalic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 3 zmiany u Xama. Pacek w ostanim meczu Prokomu zrobil 4 w 4 kw i zakonczylo sie dosc szczesliwa wygrana po dogrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 po zmianach pierwsze punkty rzuca McGee jednak -7 to wszytsko na co stac dzisiaj Indiane i ostatecznie konczy sie 100-86, a ostatnie punkty w meczu trafia Bogut, ktory jeszcze przez kilka dni nie wroci na ryby do Austarlii. W finale witamy gma, ktory chyba po raz pierwszy w tym play-off nie chcial oszukac silnika gry i nie zrobil zadnej zmiany Hawks - Pacers 29:29, 32:17, 17:21, 22:19 Bulter, Telfair goscie jednak skutecznie odpowiadaja wprowadzony chwile wczesniej Irving trafia asystuje i na 3 min przed koncem +12 (106:94). Tego gospodarze juz nie sa w stanie odrobic i mimo ostatnich 6 punktow w kwarcie po wielu latach w finale witamy Kahra i jego Minnesote Za rok patrzac na sklady mozna chyba oczekiwac powtorki z rozrywki w finale konferencji zachodniej... Grizz - Wolves 24:20, 28:23, 23:34, 25:29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Grizzlies Bilans serii: 4:3 Awans Timberwolves! Timberwolves 108 - Grizzlies 96 play-by-play Timberwolves 105 - Grizzlies 119 play-by-play Grizzlies 115 - Timberwolves 120 play-by-play Grizzlies 105 - Timberwolves 121 play-by-play Timberwolves 96 - Grizzlies 105 play-by-play Grizzlies 101 - Timberwolves 100 play-by-play Timberwolves 106 - Grizzlies 100 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 4:3 Awans Hawks! Pacers 106 - Hawks 107 play-by-play Pacers 87 - Hawks 91 play-by-play Hawks 102 - Pacers 117 play-by-play Hawks 85 - Pacers 120 play-by-play Pacers 100 - Hawks 91 play-by-play Hawks 104 - Pacers 95 play-by-play Pacers 86 - Hawks 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro ! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 dzieki Kahr za ciekawa serie i gratki za awans. niestety, nie udalo sie osiagnac tego co sobie zalozylem jesli chodzi o Memphis. pewnie kolejny mecz zagrany na slabej skutecznosci, nie mogl raczej dac awansu. zobaczymy za rok. licze, ze uda sie kims wzmocnic i w kolejnych PO Grizzlies beda jeszcze mocniejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 gratki Xam, powodzenia w finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 uffff, kurcze po tych dwoch ostatnich meczach byłem prawie pewien porażki a tu taka miła niespodzianka dzieki geddo za serie i Cichy za emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 dzięki striker za superserie, przycisnales mnie do muru trochę mi szkoda Twoich pacers, to była taka dobra historia, w sumie niewiele brakowało żebyś mnie zesweepowal. udało się zminimalizować wpływ Hopsona, bohaterami serii są Bogut i CDR, ale ostatni mecz wyszedł bardzo dobrze, pozbierali się i DJ i Brooks dając po 10 pkt z ławki. gratulacje dla Geddo, myślałem chłopiec że poplynales, a tu jednak taki comeback, jednak troszkę zabrakło przeciwko najlepszemu zespołowi simbasketu. kahrowi nie gratuluję. na pohybel. :-) mam nadzieję że nie zdobedziesz 4 mistrzostwa z 4 zespołem. Qba cieszysz się że jesteśmy w finale ? Dzięki Cichy za live, super że chce Ci się dodawać tyle to gry. bravo BTW: czy geddo będzie simowal weekend? jeśli tak to muszę wykończyć wilczki do piątku. UPS, za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Qba cieszysz się że jesteśmy w finale ? monitoruje na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 siema, dzis jest zonk. Na tel nie ma fbb. Simka jutro. B tw. Częmu nikt nie pyta sie o potencjałnych FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 oj daj spokój przy tak fascynujacym PO? ją muszę chyba wyrzucić gminskuego i woolridge, ale nie mam czasu zaczerpnąć oddechu i policzyć salary na przyszły rok. perryjoneshardenirvinaniechto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Czy w planie na przyszłe FA jest wprowadzenia amnestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Czy w planie na przyszłe FA jest wprowadzenia amnestii? popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 final wystartowal:) (pierwszy live mozliwy niestety dopiero w niedziele:/, wiec jesli wszytsko pojdzie zgodnie z planem w meczu nr 4 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 NBA FINALS: vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 1:0 dla Hawks Timberwolves 93 - Hawks 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro ! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ładny początek de-fense DE-fense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 GAME 2 NBA FINALS: vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 2:0 dla Hawks Timberwolves 93 - Hawks 108 play-by-play Timberwolves 94 - Hawks 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro ! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Xam zrobił u siebie to co musiał, teraz czas na mnie. Jak na razie przegrywam przez różnicę w trafionych trójkach. Mam nadzieję, że moi sie ogarna na własnym parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi