Cichy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie ma sejwa? po game 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie ma sejwa? po game 1? normalnie Cię Cichy zamorduje. wszystkie c ci powyrywam. jak już z Tobą skończę to będziesz już na zawsze cichy, ale wcześniej będziesz BardzoGlosny . czy mogę bezpiecznie zrobić zmiany na dziś, czy nie mam co zawracać sobie głowy ?? :-) PS: serio serio PS2: ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie ma sejwa? po game 1? normalnie Cię Cichy zamorduje. wszystkie c ci powyrywam. jak już z Tobą skończę to będziesz już na zawsze cichy, ale wcześniej będziesz BardzoGlosny . czy mogę bezpiecznie zrobić zmiany na dziś, czy nie mam co zawracać sobie głowy ?? :-) PS: serio serio PS2: ;-) nie rob, zmian masz teraz idealna taktyke, jak za czesto robisz zmiany to mlodzi zawodnicy jakich masz najwiecej zaczynaja sie gubic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 cichy, nie podpowiadaj k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 8) palanty gra uważa że powinienem przegrać 0-4, muszę robić jak najbardziej szalone zmiany żeby się pogubila. dziś robimy retro po nazwiskach thomas ainge drexler mchake jordan jutro spróbuje zbutcherowac knightem jak będzie g6 to pierwsza piątka będzie wg wzrostu tatsch kosta jordan sullinger cj Giles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 cichy, nie podpowiadaj k**** ale przeciez i tak nie poslucha;) edit: no wlasnie, juz widac zmiany w logu ustawien;) edit2: simka na 99,9% w okolicy 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 zmiany wprowadzone, 3 razy sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Grizzlies Bilans serii: 2:2 remis Trailblazers 96 - Grizzlies 121 play-by-play Trailblazers 89 - Grizzlies 106 play-by-play Grizzlies 101 - Trailblazers 102 play-by-play Grizzlies 92 - Trailblazers 117 play-by-play vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Lakers Bilans serii: 4:0 Awans Timberwolves! Lakers 125 - Timberwolves 133 play-by-play Lakers 113 - Timberwolves 134 play-by-play Timberwolves 108 - Lakers 98 play-by-play Timberwolves 105 - Lakers 104 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Hawks Bilans serii: 3:1 dla Hawks Celtics 111 - Hawks 127 play-by-play Celtics 101 - Hawks 108 play-by-play Hawks 94 - Celtics 95 play-by-play Hawks 94 - Celtics 89 play-by-play vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 3:1 dla Pacers Pacers 105 - Bucks 87 play-by-play Pacers 111 - Bucks 123 play-by-play Bucks 95 - Pacers 108 play-by-play Bucks 107 - Pacers 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Xamelowi udalo sie jednak roz***c system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Xamelowi udalo sie jednak roz***c system bo to był Attack of the Wrath of the War of the Death of the Strike of the Sword of the Blood of the Beast ! I wersja 8 bitowa dla wrażliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 pomyłka jest:) 4-0 dla Minesoty a nie 3-1.Gratki Kahr,ładnie posłałeś mnie na ryby,ale praktycznie każdy mecz był zacięty,więc nie ma co rozpaczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dzięki Piotrek. Spodziewałem sie o wiele trudniejszej serii po tym co mi zaserwowałeś w regular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Grizzlies Bilans serii: 3:2 dla Grizzlies Trailblazers 96 - Grizzlies 121 play-by-play Trailblazers 89 - Grizzlies 106 play-by-play Grizzlies 101 - Trailblazers 102 play-by-play Grizzlies 92 - Trailblazers 117 play-by-play Trailblazers 81 - Grizzlies 91 play-by-play vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Lakers Bilans serii: 4:0 Awans Timberwolves! Lakers 125 - Timberwolves 133 play-by-play Lakers 113 - Timberwolves 134 play-by-play Timberwolves 108 - Lakers 98 play-by-play Timberwolves 105 - Lakers 104 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Hawks Bilans serii: 4:1 Awans Hawks! Celtics 111 - Hawks 127 play-by-play Celtics 101 - Hawks 108 play-by-play Hawks 94 - Celtics 95 play-by-play Hawks 94 - Celtics 89 play-by-play Celtics 90 - Hawks 108 play-by-play vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 3:2 dla Pacers Pacers 105 - Bucks 87 play-by-play Pacers 111 - Bucks 123 play-by-play Bucks 95 - Pacers 108 play-by-play Bucks 107 - Pacers 119 play-by-play Pacers 88 - Bucks 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Celtom juz dziękujemy. owocnych połowow. pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Pary Playoffs 2016 Western Conference: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Grizzlies Bilans serii: 3:3 Trailblazers 96 - Grizzlies 121 play-by-play Trailblazers 89 - Grizzlies 106 play-by-play Grizzlies 101 - Trailblazers 102 play-by-play Grizzlies 92 - Trailblazers 117 play-by-play Trailblazers 81 - Grizzlies 91 play-by-play Grizzlies 73 - Trailblazers 108 play-by-play vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Lakers Bilans serii: 4:0 Awans Timberwolves! Lakers 125 - Timberwolves 133 play-by-play Lakers 113 - Timberwolves 134 play-by-play Timberwolves 108 - Lakers 98 play-by-play Timberwolves 105 - Lakers 104 play-by-play Eastern Conference: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Hawks Bilans serii: 4:1 Awans Hawks! Celtics 111 - Hawks 127 play-by-play Celtics 101 - Hawks 108 play-by-play Hawks 94 - Celtics 95 play-by-play Hawks 94 - Celtics 89 play-by-play Celtics 90 - Hawks 108 play-by-play vs Bilans Regular Season: 2:2 Bilans serii: 4:2 Awans Pacers! Pacers 105 - Bucks 87 play-by-play Pacers 111 - Bucks 123 play-by-play Bucks 95 - Pacers 108 play-by-play Bucks 107 - Pacers 119 play-by-play Pacers 88 - Bucks 107 play-by-play Bucks 97 - Pacers 127 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze już jutro! Drabinka PlayOffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ooo yessssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Graty Striker, obyś przeszedł Hawks i awansował do finału, wtedy zrozumiem dlaczego z Tobą przegrałem Bucks nie mieli absolutnie żadnej odpowiedzi na Hoopsona, dopiero teraz zauważyłem jak mocno ograniczył go Wagner, a ja i tak wtopiłem serię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 gratulacje dla Bucks i Pacers, za świetne i nieoczekiwane regular i PO. Zwłaszcza dla Bucks, bo indiańce mogą mi jeszcze przetrzepac skórę. Przed sezonem Ashigaru robił wyprzedaż, prawie kupiłem pół składu do Blazers ( ale Maslon wyskoczył z wyprzedażą Mavs), a drugie pół do Hawks (gdybym miał troszkę lepszy pick) , a tu proszę 50 win sezon, sweep Bulls, walka w drugiej rundzie. Co będzie jak Ash dostanie w końcu takich graczy jakich chce? BTW: tak przy okazji laurek, Wizz Rogera też mnie ładnie zaskoczyli, odważną wymiana za wrighta i ruska, walka do końca o miejsce 2 w konf, przegrana 7 meczowka z pacers.... I nawet w boxach i wright i wagner wyglądają popisowo. cholera, każdy z nich ma po 3 mecze z takimi statsami, że ja w dwóch zespołach nie mam jednego zawodnika który miałby jeden porównywalny występ. brawo chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Święty Mikołaju przynies mi w prezencie wygrana w G7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Święty Mikołaju przynies mi w prezencie wygrana w G7.simka ma byc po 24? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi