Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

@Kosi

wrzucałeś niedawno takie linki z meczami online (powtórki) jak np. http://rubasket.com/matchi/NCAA_online.html .

Nie masz może jeszcze takich ciekawych? Bo chciałem sobie obejrzeć Kentucky, niby w listopadzie i grudniu coś wrzucano na rutracker.org, ale teraz tam więcej jest zespołów Top 10-20. Kansas dawno też nie wrzucano. Bo coś nowego się przyda, póki co to kupe czasu trzymam na dysku Baylor@Missouri.

btw. do kiedy zawodnicy deklarują uczestnictwo w drafcie?

Anthony jest fajny, ale uważam, że jeszcze jeden rok powinien zostać, ma zbyt wielki potencjał by stracić miejsce w Top3. Jak teraz jest #1 to za rok tym bardziej. Rocznik 93 powinien posiedzieć jeszcze rok-dwa.

P.S. Na 4kwarcie parę słów ode mnie o meczu UNC-Duke.

Dobrze, że napisałes aby Ci co nie widzieli lepiej nie czytali, czekam aż ruscy wrzucą i obejrzę. Póki co na davce mecz Wizz-Lal z 06 (60pkt. Agenta Zero), ale powiedz mi jeszcze do kiedy są w/w deklaracje młodziaków do udziału w drafcie ;)

Anthony Davis jak nie zglosi sie do draftu to bedzie megasensacja ...

mowisz ze nie straci potencjału ale zobacz co sie dzieje z Sullingerem - rok temu zdaje sie ze rowniez mowiono o pewnej jedynce a w tym roku ... hmm top 3 a kto wie czy nawet nie dalej ...

Natomiast jeśli chodzi o Austina to raczej powinien zostać , kasa nie powinna byc tutaj waznym czynnikiem, wiadomo dlaczego ...

Sezon wchodzi w decydujacą faze - dzisiaj raczej day off ale jutro kolejne swietne mecze:

Connecticut at Syracuse 1:00 pm

Virginia at North Carolina 1:00 pm

Cincinnati at Marquette 3:00 pm

Oklahoma St. at Kansas 4:00 pm

Maryland at Duke 4:00 pm

Michigan St. at Ohio St. 6:00 pm

[TABLE=class: data, width: 789]

[TR=class: row2]

[TD=align: left]Xavier at Temple 9:00 pm

Kentucky at Vanderbilt 9:00 pm

[/TD]

[/TR]

[TR=class: row1]

[TD=align: left]Jest w czym wybierac :)

[/TD]

[TD=align: left][/TD]

[/TR]

[TR=class: row2]

[TD=align: left][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

fajnie to pokopiwalem , niech juz zostanie ...

mowisz ze nie straci potencjału ale zobacz co sie dzieje z Sullingerem - rok temu zdaje sie ze rowniez mowiono o pewnej jedynce a w tym roku ... hmm top 3 a kto wie czy nawet nie dalej ...

O pewnej jedynce Sullingera nie było nigdy mowy. Może na początku sezonu był w szerszej dyskusji, ale to na tyle. I Jared nie stracił potencjału, a nawet wypada lepiej niż w poprzednim sezonie (choć już tak wyraźnie nie dominuje), tylko w tym roku jest nieco niżej, bo przyszła mu dużo lepsza konkurencja.

Sullinger na początku 2010 był jako TOP3, potem jakby miał brać udział w drafcie to go nawet jako #2 dawali za Barnesem, ale po March Madness spadł chyba (Kosi wie lepiej), w tym roku doszli Davis, Drummond, Robinson poprawił notowania, kilku obwodowych i SF tak samo (np. Lamb).

@Kosi Jak z potencjałem obecnie u Sulliego (Ohio coś tam widziałem w poprzednim sezonie)? Kogo na obecną chwilę przypomina z NBA (z tego co czytam to taki David West/Kevin Love/Elton Brand - ale to chyba z marnych źródeł info).

Cały ten draft 2012 można porównać potencjałem do tych np. z 1996 lub 2003?

Cały ten draft 2012 można porównać potencjałem do tych np. z 1996 lub 2003?

Ja się tam nie znam, ale imho będzie bardzo mocny. Gdyby jeszcze był w nim Drummond to już byłby mega mocny. Ale i tak - jest conajmniej kilku PFów z ogromnym potencjałem, dwóch SFów kórzy tez w ciągu 3-4 powinni dużo znaczyć w lidze, Lamb, Beal... Ogólnie warto mieć w tym drafcie picka w top10.

Ciekaw jestem co będzie z Perrym Jonesem - dla mnie największa zagadka tego draftu. A kim będzie Sullinger? Jak dla mnie może się stać czymś w stylu lepszego Boozera.