Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Na dx za to Davis 1, Robinson 6, Henson 7, Zeller 11, Nash 17(WTF). I tu i tu sa absurdy, ale dla mnie na dx sa poważniejsze.

A Terrence Ross to imho najlepszy SG po Lambie.

Mocki Draftowe to nie aktualny ranking zawodników, a zgadywanie jak to będzie wyglądało w czerwcu na podstawie talentu i potencjału. A jak wiadomo w Drafcie ważniejszy jest potencjał niż same umiejętności. Dlatego co do pierwszych czterech graczy nie mam żadnych wątpliwości. Nasha jeszcze nie widziałem (a Ty?), więc nie wiem.

Jeśli Twoim zdaniem Lamb na drugim miejscu (naprawdę wierzysz, że pójdzie tak wysoko? musiałby chyba rozegrać taki sezon jak Walker) nie jest poważnym absurdem, to nie mam więcej pytań.

Co do Rossa, to choćby Beal czy Rivers są lepszymi SG od niego. A nawet jeśli nie, to fakt, że jest drugim w kolejności nie usprawiedliwia jego obecności w Top10.

Se skopuje aktualne rankingi i sprawdzę za parę miesięcy.

DX: 1 Anthony Davis PF, 2 Harrison Barnes SF, 3 Andre Drummond C, 4 Jared Sullinger PF, 5 Perry Jones PF, 6 Thomas Robinson PF, 7 John Henson PF, 8 Quincy Miller SF, 9 James McAdoo PF, 10 Terrence Jones SF/PF, 11 Michael Gilchrist SF, 12 Tyler Zeller PF/C, 13 Jeremy Lamb SG, 14 Patric Young PF/C

NBADraft.net: 1 Andre Drummond Fr., 2 Jeremy Lamb So., 3 Davis Fr., 4 Harrison Barnes So., 5 Jared Sullinger So., 6 Quincy Miller Fr., 7 Terrence Ross So., 8 Brad Beal Fr., 9 Marquis Teague Fr., 10 Perry Jones So., 11 Terrence Jones So., 12 Thomas Robinson Jr., 13 Michael Kidd-Gil... Fr., 14 Myck Kabongo Fr.

Jeśli Twoim zdaniem Lamb na drugim miejscu (naprawdę wierzysz, że pójdzie tak wysoko? musiałby chyba rozegrać taki sezon jak Walker) nie jest poważnym absurdem, to nie mam więcej pytań.

A czy ja napisałem, że to nie jest absurd?

Poprostu łącznie patrząc na oba mocki uważam, że ten na nbadraft.net nie jest bardziej absurdalny (powiedzmy, że jest po równo ;))

Co do Rossa to na warunki NBA uważam go za lepszego SG od ballhoga Riversa i 6'3'' Beala.

A czy ja napisałem, że to nie jest absurd?

Poprostu łącznie patrząc na oba mocki uważam, że ten większych absurdów na nbadraft nie ma.

Dla mnie to Lamb na 2 miejsce na nbadraft.net to większy absurd niż "Davis 1, Robinson 6, Henson 7, Zeller 11" razem wzięci na DX. Ale spoko, każdy ma swoje zdanie ;)

Wiem, że teraz wszyscy jaraja się NBA i NCAA już w ogóle idzie w odstawke, ale jutro jest mecz, który każdy powinien zobaczyć: #1 Kentucky vs #5 North Carolina. Pewnie Kentucky ich rozjedzie ale co tam :wink:, będzie grało ok. 10 przyszłych zawodników NBA. Godz. 18:00

Warunki Davisa są chore

Ja tam dalej jaram sie NCAA ale ostatnio poza ACC/Big 10 challenge to nie dzieje sie za duzo , niby SEC/BIG East Invitational ale aż takim koneserem nie jestem :) Poczekam sobie na niedzielę bo mecz zapowiada się naprawde przednio i mam nadzieje ze nie bedzie wyniku takiego jak Ohio-Duke bo tez nastawialem sie na ten mecz i wsumie zawiodlem sie poza postawą Austin'a ktory chyba zamknal usta wszystkim krytykom . Chcialem jeszcze obejrzec Indiane z North Carolina State i obejrzalem ale polowe bo w przerwie zabraklo internetu i poszedlem spac alez tego co widzialem Cody Zeller wymiata i moze stać się prawdziwym magnesem dla przyszlych freshmenow kto wie moze Indiana doczeka sie druzyny na miare tej z 1979 roku...

Davis juz jest bestią . Ja bym go porownal do mlodego Shaq'a - nie wiem czy sie zgodzicie ?

Poprostu łącznie patrząc na oba mocki uważam, że ten większych absurdów na nbadraft nie ma.

Dla mnie to Lamb na 2 miejsce na nbadraft.net to większy absurd
Wg mnie pomineliscie cos istotnego: motywy nbadraft.net. Przeciez maja zero szans na przewidzenie w tej chwili co sie stanie w drafcie za ponad pol roku [zeby nie powiedziec, ze same druzyny o tym nie maja pojecia bo za wczesnie na ocene] w zwiazku z tym IMHO od czasu do czasu zmieniaja czolowke by wywolac troche dyskusji. Czego Waszych kilka postow jest najlepszym przykladem ;-)

Jestem na jego bandwagonie od tamtego roku i uważam, że prawdopodobnie zaraz po przyjściu do nba będzie robił fajne rzeczy.

Wadą jego jest to, że ma wzrost Boozera/Millsapa(zgaduję, jest po prostu undersized)

tęgawy i niezawysoki, fakt wzrost ma Sapowy, Booz jednak odrobinę wyrzszy taki klasyczny wzrost jak dla pf 206. Ciekawe jak b ędzie sobie radził w NBA bo teraz w NCAA to jednak o niektóre rzeczy mu łatwo, np walka pod koszem, ale skilsy ma to pewnie da sobie rade tak czy inaczej.

ps. Też lubię dzieciaka, zaraz mi się tylko przypomina sprawa z Turnerem, niby to nie sa tacy sami gracze ale trochę podobieństw można by wynaleźć jakby się przyjrzeć bliżej.