Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Nie broni, nie ma szybkości/atletyzmu, rzutu. Nie wiem gdzie znalazłeś opinie, że taki typek rozpierdoli lige.

Może z tym rozpi****leniem nieco przesadziłem, ale MNÓSTWO osób pisało, że z miejsca stanie się ważnym punktem swojej nowej drużyny.

Muhammad vs Porter vs Oladipo

Którego z tych grajków najbardziej widzicie w Pistons?

Marshall imo jeszcze będzie niezłym graczem, nie rozpierdalatorem, ale bardzo fajnym zmiennikiem, który będzie umiał prowadzić atak. Ciut gorszy TJ Ford.

Burke to nie ta liga. Burke być może pójdzie w top3 draftu jeśli dalej będzie tak grał.

Trejdować Westbrooka - niech ktoś mnie przytrzyma bo spadnę z fotela zaraz ... W ogóle Durana też trejdować - a co? zaryzykujemy ...

Burke zagral genialny mecz, zniszczyl Jayhawks i zagral wiele innych meczów bardzo dobrze, ale zejdź na ziemię i zadaj sobie pytanie - Kiedy (o ile w ogóle) będzie tak dobry jak Westbrook?

Karwan - póki co to Oladipo wydaje się najlepszym wyborem, ale jak dla mnie Porter i McLemore są bardziej perspektywiczni. Oladipo to atletyczność, która pozwoli mu grać w NBA od początku, ale ja nie mam przekonania jak długo.

Trejdować Westbrooka - niech ktoś mnie przytrzyma bo spadnę z fotela zaraz ... W ogóle Durana też trejdować - a co? zaryzykujemy ...

Burke zagral genialny mecz, zniszczyl Jayhawks i zagral wiele innych meczów bardzo dobrze, ale zejdź na ziemię i zadaj sobie pytanie - Kiedy (o ile w ogóle) będzie tak dobry jak Westbrook?

Nieważne, kiedy będzie tak dobry jak Westbrook. Ważne, że jest lepszym fitem pod KD i ważne jest to co byśmy za RW dostali, czyli jakiś ofensywną siłę pod kosz, która jest niezmiernie potrzebna+coś. Wcale nie musiałby być to gorszy zespół od tego z Westbrookiem. Już dawno przecież przewijały się pomysły z trejdowaniem jego osoby, więc teraz jak ma się wysoki pick, z którym można zgarnąć jego następcę nie jest to wcale złym pomysłem.

Jeżeli OKC przejebią w tych PO ponownie, będzie to oznaczało, że w takim składzie mistrza się nie wygra, więc trzeba szukać jakiś zmian.

Marshall imo jeszcze będzie niezłym graczem, nie rozpierdalatorem, ale bardzo fajnym zmiennikiem, który będzie umiał prowadzić atak. Ciut gorszy TJ Ford.

Burke to nie ta liga. Burke być może pójdzie w top3 draftu jeśli dalej będzie tak grał.

Marshal już w NC był lepszym podającym niż Ford kiedykolwiek był, plus co to znaczy będzie dalej tak grał??? narazie jeden mecz przykozaczył i tyle, start miał do dupy, MCW wszystkie spotkania w MM miał rewelacyjne a wy się napaliliście na tego Burka jak szczerbaty na suchary. Gościa lubię, ice cold, poors man cp3, ale hypu niezbyt, typ lubi gwiazdorzyć, rzuca czy mu siedzi czy nie, czasem odpuszcza w defie i ma warunki dosyć marne.

Ludzie - nie rozpatrujcie NCAA tylko pod względem draftu ... ileż można ...

żeby fan Raps gadał takie rzeczy ;) a co do MCW to mam nadzieję ze nie pojdzie jakoś bardzo wysoko bo bardzo bym chciał żeby do Utah trafił, no ale po takim turnieju pewnie przy 10 spokojnie powinien być, jak nie wyżej.

ps. Austin; Hardeway; Robinson jednym słowem lata '90 wracają :)