Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe czy będzie kara dla Shabazza za oszustwo z wiekiem i naciąganie hypu na niego. Łatwo się dominuje jak się jest równo rok starszym od reszty. No i chyba kolo wypada z TOP 10 draftu

A w jaki sposób mają go ukarać i kto skoro już przed turniejem mówił, że po sezonie zgłasza się do NBA.

Jakieś szansę na nba ma młody glenn robinson. Pytam się bo podobał mi się w meczu z virginią. Szkoda że ma taką słabą trójkę tylko

Do NBA spokojnie się załapie, ale z tego co słychać to na razie chyba się tam nie wybiera. Może po turnieju się to zmieni.

ciekawe czy będzie kara dla Shabazza za oszustwo z wiekiem i naciąganie hypu na niego. Łatwo się dominuje jak się jest równo rok starszym od reszty. No i chyba kolo wypada z TOP 10 draftu

Czemu ma wypaść? Bo jest rok starszy niż myślano? Przy tak słabym drafcie nie ma to znaczenia, upside nadal ma duży i to nadal jest top5 talent tego draftu.

A ja

http://www.cbssports.com/collegebasketball

:)

Już nie mogę doczekać się. Najpierw na śniadanie Marquette-Miami , później odgrzewany obiad czyli Arizona - Ohio State, a na koniec deser Indiana - Syracuse. Zapowiada się ciekawie :)

Moje typy : Marquette, Ohio State i Indiana (aczkolwiek można też próbować Cuse bo kurs ładny)

Wichita State -La Salle nie wypowiadam się, bo nie znam drużyn.

Tak, w ogóle to na kogo warto zwrócić uwagę pod kątem Draftu? W tym roku strasznie zaniedbałem NCAA i szczerze mówiąc cała moja wiedza na ten temat opiera się na mocku na Draft Express. Gra ktoś dzisiaj warty uwagi, poza rodzynkami z Indiany na których srogo się zawiodłem w poprzedniej rundzie?

E. Jeszcze takie pytanie odnośnie mojego ulubieńca: Z tego co widzę, to Joshua Smith zamienił UCLA na Georgetown, w takim razie będzie mógł tam grać dopiero od przyszłego sezonu, czy jakiś rok przerwy jeszcze?

Edytowane przez LeCrab

Zwracam honor - Indiana jednak bez formy, taką padaką nie da się wygrać turnieju ... z drugiej strony jednak świetny mecz Cuse. Tragedii nie ma, co prawda bracket poszedł do kosza ( jak w tej reklamie coca coli ;] ), ale lubię Orange, także na pewno będę teraz trzemał za nich kciuki.

Treeeeeey Buuuurkeeeeeeeee! Gosć jest wielki.

Patrze sobie kto będzie miał wysokie picki i jest tylko kilka drużyn, które nie mają obsadzonej pozycji rozgrywającego:

Magic, ale ich pick będzie pewnie pierwszy, więc pójdą w upside jakiegoś Noela...

Pistons, oni nie powinni się nawet zastanawiać i brać Burke'a, przy takim drafcie on jest jednym z pewniejszych zawodników i pick w okolicach 5 warto na niego użyć, do tego gra w Michigan, więc daleko ruszać by się nie musiał.

Thunder :D - Jak będzie fail w PO, to trzeba coś zmieniać, brać Burke'a i trejdować Westbrooka.

Poza tym Jazz i Mavericks, lepszej opcji dla nich nie ma.

Treeeeeey Buuuurkeeeeeeeee! Gosć jest wielki.

Patrze sobie kto będzie miał wysokie picki i jest tylko kilka drużyn, które nie mają obsadzonej pozycji rozgrywającego:

Magic, ale ich pick będzie pewnie pierwszy, więc pójdą w upside jakiegoś Noela...

Pistons, oni nie powinni się nawet zastanawiać i brać Burke'a, przy takim drafcie on jest jednym z pewniejszych zawodników i pick w okolicach 5 warto na niego użyć, do tego gra w Michigan, więc daleko ruszać by się nie musiał.

Thunder :D - Jak będzie fail w PO, to trzeba coś zmieniać, brać Burke'a i trejdować Westbrooka.

Poza tym Jazz i Mavericks, lepszej opcji dla nich nie ma.

Jest lepsza i się Williams nazywa :)