Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie za 100 punktów - Do jakiej konferencji przenosi się Memphis?

Na logikę powiedziałbym, że tam gdzie Tennessee, czyli SEC. Trafiłem?
W przypadku zmian konferencji logika to nie jest dobra opcja. Ma dołączyć do dopiero tworzącej się konferencji. Polecam ten link - http://www.bloggingthebracket.com/2012/9/24/3393896/conference-changes-2013-14-college-basketball

Teraz są turnieje konferencji, po tym będzie NCAA Tournament (64 drużyny), do którego kwalifikują się z automatu zwycięzcy konferencji (ok 30 drużyn), a reszta wybierana jest na podstawie bilansów, siły terminarzu itp.

W turnieju gra 68 ekip. Odkąd powstało First Four jest to traktowane jako pierwsza runda, a nie jak było wcześniej w przypadku meczu wstępnego między 65 a 64 ekipą.

Faule 6-9 są promowane rzutami osobistymi 1+1 (jak trafisz pierwszy, rzucasz drugi. Jak nie to pech). 10 faul i następne to już 2 rzuty wolne.

1+1 jest od 7 faulu drużyny, od 10 są 2 rzuty wolne.

knowler zajrzyj tu -> http://www.collegehoops.pl/przepisy/

P.S. Dziś wieczorem założę bracket.

W turnieju gra 68 ekip. Odkąd powstało First Four jest to traktowane jako pierwsza runda, a nie jak było wcześniej w przypadku meczu wstępnego między 65 a 64 ekipą.

Kurde, byłem przekonany, że tych meczy nie traktuje sie jeszcze jako występ w Tournamencie, ale widze, że mi się pomyliło w druga stronę. Teraz dopiero przypomniałem sobię że rok temu narzekałem, że nie powinny być te mecze traktowane jako występ w turnieju, bo florki grają z florkami i tak mi w głowie zostało jakoś. W każdym bądź razie większego znaczenia to i tak dla laika nie ma :P

Z faulami faktycznie, poyebało mi się.

No to ładnie że ten program działa. A z kompem żadnych problemów nie miałeś ? mógłbyś wstawić link tutaj na forum do downloadu ? Bo ja ogólnie gdzieś czytałem że moga być jakieś problemy po zainstalowaniu ale jak gadasz że wszystko ok to mega :)

No to ładnie że ten program działa. A z kompem żadnych problemów nie miałeś ? mógłbyś wstawić link tutaj na forum do downloadu ? Bo ja ogólnie gdzieś czytałem że moga być jakieś problemy po zainstalowaniu ale jak gadasz że wszystko ok to mega :)

w zeszłym roku oglądałem tak march madness i wszystko było ok. po co mam wstawiać link, wpisz nazwe w google i 1 wynik to oficjalna strona.

cholera ... hulu śmiga jak szalone a March madness nie chce sie załadowac, przy 10% zacina się. Sprawdzone na 4 przeglądarkach. Jakiś pomysł?

chyba coś nie tegens z moim kompem (flash?) bo wyłączyłem pajaca i dalej nie chce się zaladować strona MM

Edytowane przez SkoczekS1