SkoczekS1 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Legalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 nie możesz przekoczyć linii. Kiedyś był zawodnik co ustawiał się bokiem i rzucał hakiem wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dokładniej nie możesz przekroczyć linii dopóki piłka nie dotknie obręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zawsze myślałem, że nie można odrywać nóg od ziemii przy osobistych ... btw. Uconn faktycznie daje radę. Mega mecz z Gtown, którzy, można powiedzieć, uciekli spod gilotyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) hahaha... Rick Pitino do Peytona Sivy "WAKE THE FUCK UP! WAKE THE FUCK UP!" pięknie nagrało się w national TV xD edit; sory za pomyłkę ofiarą kołcza padł Russ Smith nie Siva http://www.thebiglead.com/index.php/2013/03/02/rick-pitino-is-dropping-f-bombs-during-the-syracuse-louisville-game-gif/?source=top-modules btw. Cios dla Baylor ... pewnie koniec marzeń o turnieju: [video=youtube;aFy8NXfBrmU]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aFy8NXfBrmU Edytowane 3 Marca 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Nie orientujecie sie czasem czy bd można oglądać March Madness na str CBB za darmo jak w tamtym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 W tamtym roku z tego co pamiętam nic nie było za darmo (2 lata temu i wcześniej owszem). Teraz raczej też nie. Na szczęście UPC połączyło się z Aster i mam ESPN America. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Rok temu pokazywane za darmo w internecie były mecze z CBS. W tym nie wiem jeszcze jak będzie. Ale raczej na darmowe wszystkie transmisje nie ma co liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 na espn america będzie leciało? no to nie najgorzej bo ostatnio mi doszedł ten kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 przypadlby się w Cyfrowym Polsacie ale cóż... nie mozna miec wszystkiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 na espn america będzie leciało? no to nie najgorzej bo ostatnio mi doszedł ten kanał Hmm, wydaję mi się, że March Madness nie będzie na ESPN America. Miałem kiedyś ten kanał i z tego co pamiętam było owszem NCAA (powtórki meczów w godziwych dla Europejczyka porach) ale MM już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 W zeszłym roku było na 99% MM na ESPN America, bo pamiętam jak się wkurwiałem, że nie mam tego kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Może mi się pochrzaniło, że mi już na MM wyłączyli - sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Będzie na 100% MM bo jak ogladam Americe ze streamow to w reklamach mówią, że mają caly sezon z MM włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Na 100% MM będzie na ESPN America. Oczywiście w pierwszych rundach tylko wybrane mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Niesamowici Buckeyes psują senior night Indianie ... Jeden z lepszych meczów jakie oglądałem w tym sezonie. Energii wystarczyłoby na oświetlenie całego Bloomington Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 @Kosi Znasz jakieś stronki z dl meczy NCAA? Korzystam narazie tylko z rutracker i http://www.sport-video.org.ua/en.html i zastanawiam się czy gdzie indziej jest więcej uploadów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Koledzy na ktorym kanale na cyforwym polsacie jest ten espn america? bo znalazlem espn , ale chyba to nie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Pierwsze słyszę żeby na cyfrowym polsacie było espn america. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 na nce bylo chyba jak jest teraz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi