Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Seth dopiero w tym sezonie wystrzelił a przeciez to jego ostatni rok takze troche za pozno , pewnie w drafcie gdzies w drugiej rundzie zostanie wybrany ale czy z tej mąki bedzie chleb tego nie wiem ...

btw . działa wam livescore CBS SPORTS?

http://www.cbssports.com/collegebasketball/scoreboard

Cuse pięknie atakują tablice i wykorzystują wszystkie słabości rywala . Po słabym poczatku powoli odjeżdzają ... obym tylko nie zapeszył

No i Orange popisali się ...

btw . Northern Illinois zniszczyli system 4 punkty w pierwszej połowie ( 1/31 (albo 33) z gry - 3.2 % - najnizszy procent w historii ncaa w pierwszej polowie ) i 21 pkt w drugiej polowie .

Edytowane przez SkoczekS1

tak żeby odświeżyć temat

kogo wg was w tym sezonie można nazwać "contenderem"?

jabari parker zadeklarował się duke. gdzie wg was powinien wylądować wiggins? i jaka jest szansa na wybór wigginsa przez raps z 1 numerem w 2014 ;D (zawsze fajnie jak zawodnik gra w klubie z rodzinnego miasta, łatwiej wtedy zbudować legende, latwiej o lojalność czy przywiązanie fanów - patrz derrick rose w czikago)

Polewka z Duke...nr 1 w rankingu i dostaja wpierdol 90-63 od Miami...

W ogóle w tym sezonie jest chyba jakas klątwa tego pierwszego numeru, non stop jak ktoś wskoczy na pozycje lidera w następnym meczu przepierdala.

A podczas meczu Heat jak podano wynik byla mega owacja. Nawet troche poklaskalem bo caly mecz bylem za Toronto i troche wygladalem podejrzanie.....a obak ladna brunetka o wybitnie meksykanskich korzeniach

Na razie jade z backberry ale jak siade w poniedziałek to zrobie temat : nasza przygoda na zywo z NBA bo kolejny raz mnie wiele rzeczy ROZWALILO. Brunetka mnie tak rozwalila ze zaluje ale nie uwiecznilem. Po pierwsze byla z chlopakiem (sponsorem patrzac na koszt biletu ok. 20 rzedu i wiek goscia versus jej) a po drugie moja by mi czadu jakby zobaczyla jej fote.....niestety wolalem nie ryzykowac.

Ale ma szybsze nogi, jest "eksplozywniejszy" gra z większym effortem i nie porusza się jak drzewo :D

Ofensywnie Davis, defensywnie dałbym ich na równi, chociaż patrząc na to co gra Davis w NBA, to myślę, że Noel dzięki właśnie szybkim nogom, może grać po tej stronie parkietu lepiej.

Edytowane przez Maciek9020

OMG ! Ale mecz w Bloomington ! Oladipo wlasnie otarł się o dunk roku ! Jutro postaram się to znaleźć bo warto zobaczyć

Mecz napewno był godny jedynki i trojki , swoją drogą to 6. porażka numeru 1 w tym sezonie - niesamowite :)

[video=youtube;hS4xvM5pa1Y]http://www.youtube.com/watch?v=hS4xvM5pa1Y

Edytowane przez SkoczekS1

Hoosiers zapomnieli ile trwa mecz i po raz bodajże 7 w tym sezonie numer 1 przegrywa - to chyba jakiś rekord ...

btw znalazlem stronę z torrentami - tak mi się spodobała że dzisiaj cały dzień uploaduje . Szybko dodają mecze i predkosc sciagania tez dobra .

http://www.sport-video.org.ua/en.html

Pierwszy raz w tym sezonie ogladam Miami Hurricanes i musze powiedziec ze są niesamowici! robia sobie pojazd po UNC i wyglada na to że w poniedzialek beda w top 3 moze nawet 1 ... ACC chyba jeszcze nigdy nie bylo takie ciekawe .

btw Michigan - Wisconsin - co za mecz ! trojka z polowy boiska na wyrownanie i dogrywkę w dogrywce trojka na 37 sekund do konca i wygrana Badgers