Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Temat jest o NCAA a nie jakims podrzędnym klubiku i jego grajkach :mrgreen:

no to przecież o OKC nie gadamy :)

to jak to w końcu jest ?

jest undersized więc niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć, ale jako pf jest czołówką tej ligi czy ci się to podoba czy nie, jest wszechstronny to może spróbować swoich sił jako sf gdzie warunki fizyczne bedą mu dodatkowo robić robotę i to tyle, ale ani ja ani żaden Jazzfan nie powie ci że Millsapa trzeba przesunąć bo na pf sobie nieradzi, plus jeszcze raz powtórzę Favors i Kanter to nie były jakoś bardzo celowe zabiegi Jazz aby łatać dziurę pod koszem, sporo w tym przypadku było że się w Utah obydwaj znaleźli i sam O'Connor o tym mówił.

Ja juz czekam na poniedzialek i "Maui Invitational" - Michigan-Memphis a na drugie danie Tennessee -Duke :)

ja czekam na ten turniej z mieszanymi uczuciami, niby mecze wporzo ale tam teraz zresztą jak przez cały rok pogoda rewelacyjna ludziska na sprowadzonym z Kanady piachu się wylegują a u nas szaruga i perspektywy wszelakie marne :?

Dzięki za info... W zasadzie, niczym nasz urzędujący Prezydent, powinienem był skorzystać ze źródła wszechwiedzy, czyli wikipedii:

On July 7, 2011, Gilchrist announced via Twitter that he had legally changed his last name to Kidd-Gilchrist, in order to honor the other important man in his life, his uncle Darrin Kidd. Kidd passed away on the day Gilchrist was set to sign his letter of intent to play at the University of Kentucky.

Kansas w tym sezonie nawet jakoś mi się bardziej podoba niż w zeszłym, ten Robinson klawy grajek dobrze że mu się miejsce zrobiło do gry.

Oho, będę wdzięczny za przedstawienie Twojej czołówki ligi wśród PF-ów w kolejności gdzieś od nr 15 do 1.

niee mam czasu nad czymś takim siedzieć dlatego odbiję piłeczkę, pokaż mi tych nastu lepszych od Sapa

Austin Rivers jest numerem 16 w notowaniu draft express

ten draft bedzie mega przejebany

a Gilchrist poza top10

mega przejebany

Rivers podobno start miał taki sobie sezonu może to dlatego, wczoraj go widziałem to grał naprawdę dobrze, tak po tym jednym meczu wydaje mi się że to mądry dzieciak wie co i jak grać, a draft może i będzie mocny ale nie wnioskuj tego dlatego że na dx Rivers jest narazie 16

ale mi nie chodzi o powod dla ktorego jest 16 bo pwodow jest wiele - undersized, gwiazda, TO machine

chodzi o to ze rok temu jak Kyrie Irving spedzil pol roku w butach to nie bylo nikogo kto by go przeskoczyl

Austin Rivers - 3 wg scout.com czy rivals czy huj wi

jest dzis 16 bo Givony widzi 15 zawodnikow z lepszym potencjalem

draft to nie jest power ranking tylko future power ranking i jesli ktos tak dobry jak Rivers jest narazie 16 a Gilchrist - przydupas glowny Lebrona i WWW jest poza top10 to pokazuje to ilu jest wykurwiaczy

a niski zawsze potrzebuje wiecej czasu bo dla nich gra jest trudniejsza

ten pan co się tak wscieka to Mike k?

fakt on czasem się wścieka ale nie tak jak urlep żeby zaraz iść i bić żonę :P

to pokazuje to ilu jest wykurwiaczy

Davis jest i Drumond jest to są top prospecty a reszta tych nazwisk to co ... Barnes Sulinger Jones TJones wszyscy na tych samych miejscach co rok temu, dodatkow Givony z miejsca Robinsona wstawił do top 10 chociaz to junior, znaczy dlamnie to ok bo koleś jest naprawdę bardzo klawy ale nie przesadzałbym z mówieniem jaki ten draft jest fenomenalny, dobry jest na pewno bo jest sporo tych wysokich utalentowanych czy potrafiących grać

Davis jest i Drumond jest to są top prospecty a reszta tych nazwisk to co ... Barnes Sulinger Jones TJones wszyscy na tych samych miejscach co rok temu,

Mógłbyś wyjaśnić drugą część zdania? Sugerujesz, że nie są lepsi, bo są na tych samych miejscach, co rok temu? Czy jak?

niee mam czasu nad czymś takim siedzieć dlatego odbiję piłeczkę, pokaż mi tych nastu lepszych od Sapa

Chwila, chwila... Stawiasz jakaś tezę, to ją obroń cwaniaczku. Poza tym obiektywnie czołówka to jest coś ok. TOP 5 zawodników z ligi. Jeśliby Millsap był w okolicy 10 miejsca, to nie byłby czołówką, a wyróżniającym się graczem na tle przeciętnych. Jeśli jest poza "10" to jest dobry na tle ligi, przeciętny na tle ligowego startera.

Kogo z PF-ów cenię wyżej od Millsapa?

1. Josh Smith

2. Kevin Garnett

3. Chris Bosh

4. Dirk Nowitzki

5. Pau Gasol

6. Lamar Odom

7. Luis Scola

8. Zach Randolph

9. Kevin Love

10. Tim Duncan

11. La Marcus Aldrigde

12. Amare Stoudemire

13. Blake Griffin

14. David West

W okolicy półkowej Millsapa, acz moim zdaniem wyżej niż kręcą się Carlos Boozer, Elton Brand, David Lee. Osobiście zastanawiam się jeszcze nad Sergem Ibaką...

A jak wygląda to w rankingu ESPN?

5. Nowitzki

10. Griffin

11. Gasol

13. Stoudemire

16. Love

19. Duncan

20. Randolph

22. KG

23. Aldridge

24. Bosh

43. Josh Smith

44. Lamar Odom

45. David West

50. Carlos Boozer

53. Luis Scola

54. David Lee

56. Serge Ibaka

i wreszcie Paul Millsap na 57 miejscu, czyli 18 miejsce wśród PF-ów... No czołówka ligi jak w mordę strzelił... no ale wiem el - to wszystko spisek przeciwko Jazz i Tobie :)