Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Ale farsa z tymi meczami na loniskowcach !

One aircraft carrier game was fun.

Now, it's turned into an embarrassment.

Pozatym zadowolony po meczu Ucoon :) Chyba nie ma osoby ktora by ich nie lubiła szczegolnie po tegorocznych problemach - odejscie legendarnego trenera , utrata 3 lub 4 kluczowych zawodnikow a mimo ta sa w stanie odprawidź z kwitkiem nr 14 . brawo !

Kentucky dostarczylo nam niespodziewanych emocji "stając" na prawie 12 minut :) ale UK to UK ...

te dwa mecze ogladalem natomiast jesli chodzi o inne wydarzenia to warto podkreslic dozy upset - South Alabama pokonuje nr 25 Floride State ( btw kibice standujacy South Alabama South Alabama w Barclays Center - bezcenne ) , występ Karnowwskiego o ktorym juz byla mowa - brawo! , Shabazz Muhammad który wbrew przewidywaniom jednak nie zagral i wygrane wszystkich pretendentów z Hoosiers na czele ( Cody Zeller - 18 pkt / 10 zb , Christian Watford 15/15 i freshman Kevin Ferrel 10/5/7 asyst )

[TABLE=class: data condensed stacked, width: 100%]

[TR=class: row2]

[TD=class: playerStatName, align: left][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Jutro o 6:00 rano mecz West Virginia - Gonzaga - transmisja na ESPN takze będą dobre streamy - Oglądać ! ;]

cbs sports:

Best game: West Virginia at No. 21 Gonzaga (Midnight, ESPN). The first game of the 24-hour marathon features a rematch of Gonzaga's 23-point win in the NCAA tournament. Since then, West Virginia has lost All-American Kevin Jones, while Gonzaga added potential future pro Przemek Karnowski. This season, West Virginia is counting on transfers Juwan Staten (Dayton), Matt Humphrey (Boston College) and Aaric Murray (La Salle). Led by Kevin Pangos and Elias Harris, Gonzaga has the pieces to make a run.

Edytowane przez SkoczekS1

Nerlens Noel nie przypomina wam Howarda? Właśnie oglądam powtórke meczu UK z Duke i nawet po samych osobistych widać, że dzieciak z Drwalta ściągnął wiele. No to będzie mój drugi typek do oglądania zaraz po Móchamadzie. Czy może ktoś podrzucić link do meczu UCLA? Nawet ruscy nie mają na rutracker...

Faktycznie nie gra, a co z nim jest? Nie oglądam zachodnich uniwerków i przez to wyszedłem na laika.

Poythress fajny, ale dla mnie Noel ma coś w sobie, taki swagg, póki ten urok nie minie, to dla mnie on numer jeden w UK, tak jak rok temu MKG>AD, ale to moja subiektywna ocena.

pierwszy look na NC State i narazie po pierwszej polowie musze powiedziec ze jest dobrze. Duzo mowilo sie o dobrej rekrutacji i powrotach no i trzeba powiedziec ze nie bez powodu. CJ Leslie i Lorezno Brown narazie w cieniu freshman'ow Warrena i Purvisa . Co prawda obrona Penn State to nie jest sciana nie do przejscia ale i tak nalezy sie uznanie. Moze w koncu ktos zdetronizuje w ACC parę Duke , NC...