Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

hd czy sd dajcie spokój ja nba zaczynałem oglądać na zbiorczej antenie śnieg padał a wy tu pierdolicie o hd :twisted: :D

Słowem Kentucky wyjebane ten Lamb fajny chłopaczek, Jones też klawy taki w typie Sapa chociaz chyba silniejszy i lepsza dynamika przynajmniej przez pryzmat ncaa, no i ten Davis cholera sie drugo Garnet szykuje, te jego warunki rewelacyjne coś jak u nas z Evansem zasieg jak centra dynamika sf, super sprawa, ciekawiłby mnie jakby sobie chłopaczek radził jako ten widereceiver, albo w baseballu jako miotacz :)

a ja oglądałem Memphis i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem tego ich duetu obrońców kilka podań to spokojnie na poziomie NBA, ba powiem więcej w NBA by sie cieszyli mając takich asystujących guardów :)

Tez ogladalem ten mecz - zaimponowali mi - moga w tym sezonie dojsc wysoko szczegolnie ze zachowali 5 starterow z poprzedniego sezonu . Whitherspoon to jest gosc !

Jako wide receiver pewnie polamałby się przy 1szym kontakcie z rywalem.

no to lepiej niech jako ten miotacz próbuje :)

Co do Terrence'a to on będzie w NBA bardziej SF niż PF, więc porównanie do Millsapa troche nietrafione :wink:

widzisz przez lockout jestes niedoinformowany Sap przez całe lato drybling szkolił i na osttanim meczyku towarzyskim w SLC pokazał skillsy ballhendlerskie cos a la conajmniej James ;) no moze trochę słabsze ale dla niego niema rzeczy niemożliwych, wracając do Jonesa klawy koleszka z taką ramą i taka dynamiką powinien być spokojny o przyszłość.

Tez ogladalem ten mecz - zaimponowali mi - moga w tym sezonie dojsc wysoko szczegolnie ze zachowali 5 starterow z poprzedniego sezonu . Whitherspoon to jest gosc !

własnie zauwazyłem że całkiem sporo ludzi typuje naprawdę wysoko Memphis i nie bez kozery w ncaa zachować skład podstawa sukcesu

widzisz przez lockout jestes niedoinformowany Sap przez całe lato drybling szkolił i na osttanim meczyku towarzyskim w SLC pokazał skillsy ballhendlerskie cos a la conajmniej James ;) no moze trochę słabsze ale dla niego niema rzeczy niemożliwych

na PF mu nie wyszlo, co zrobi jak na SF mu nie wyjdzie ? zakonczy kariere czy przeniesie sie na PG ?

ja mam Nkę, to pewnie teraz, w dobie łączenia z C+, nie mam co liczyc na takie zmiany, ale może do lutego do SuperBowl się wyrobią i wtedy oczywiście March Madness w HD :mrgreen:

Nka laczy sie z C+?
no nie wiedziałeś? Na razie przejmują jakąś częśc akcji Nki czy tam całego pakietu medialnego (Onet, TVN, N), bo to kupuje cały koncern Vivendi i całkowite przejęcie ma byc do 2017 chyba, ale za jakiś czas ma byc już połączenie oferty obu platform cyfrowych.

ja mam Nkę, to pewnie teraz, w dobie łączenia z C+, nie mam co liczyc na takie zmiany, ale może do lutego do SuperBowl się wyrobią i wtedy oczywiście March Madness w HD :mrgreen:

Nka laczy sie z C+?
no nie wiedziałeś? Na razie przejmują jakąś częśc akcji Nki czy tam całego pakietu medialnego (Onet, TVN, N), bo to kupuje cały koncern Vivendi i całkowite przejęcie ma byc do 2017 chyba, ale za jakiś czas ma byc już połączenie oferty obu platform cyfrowych.
bylem 3 miesiace za graniica i nic nie slyszalem o tym :D czyli liga mistrzow bedzie w na cyfrze? ciekawe kiedy espn dadza, w koncu nie bede katowal Nki u kobiety i sluchal wyrzutow podczas LM :mrgreen:

na PF mu nie wyszlo, co zrobi jak na SF mu nie wyjdzie ? zakonczy kariere czy przeniesie sie na PG ?

ty a powiedz kiedy to na pf mu tak nie wyszło bo coś widze jestem nie w temacie :?

e to d dupy łepki z za oceanu co oni o polskiej propagandzie wiedzą kto będzie teraz po pisie jechał jak po burej suce tylko w wybiórczej nadzieja zostaje :) :twisted:

jakby mu wyszło to chyba by nie musiał zmieniać pozycji, no nie ?

widzisz prosta chłopska logika niezbyt się sprawdziła w tym wypadku :P Jak masz Kantera/Jeffersona/Okura/Favorsa wszyscy około 7 stóp to naturalne jest że dla gościa który ma 6'8 i pokazał że potrafi grać jak sf ma rzut z dystansu, szuka się innej pozycji bo tamtych ciężko będzie przestawić.

ps. nie dziękuj jak zwykle było mi bardzo miło wyjaśnić ci zagadnienia z Jazz związane :)

Może nie duo, ale najlepszy obwód imho ma Florida.

Obejrzałem ich 2 razy, dla mnie ten Beal np jest overrated, wygląda na zesranego w ataku, przestraszony, bez pomysłu, aczkolwiek potencjał ma.

Obwód Washington Huskies stawiam zdecydowanie nad Gators.

A po wała Krzyzewski zrekrutował Riversa to ja niewiem, gość zupełnie nie pasuje do Duke, ballhog na potęge.

http://www.syracuse.com/news/index.ssf/ ... _fine.html

jakby mu wyszło to chyba by nie musiał zmieniać pozycji, no nie ?

widzisz prosta chłopska logika niezbyt się sprawdziła w tym wypadku :P Jak masz Kantera/Jeffersona/Okura/Favorsa wszyscy około 7 stóp to naturalne jest że dla gościa który ma 6'8 i pokazał że potrafi grać jak sf ma rzut z dystansu, szuka się innej pozycji bo tamtych ciężko będzie przestawić.

ps. nie dziękuj jak zwykle było mi bardzo miło wyjaśnić ci zagadnienia z Jazz związane :)

nie dziekuje bo nie ma za co

jakby byl zayebisty taki zayebisty to by w ciagu roku nie sciagali ilus tam podkoszowych, no nie ?

jakby byl zayebisty taki zayebisty to by w ciagu roku nie sciagali ilus tam podkoszowych, no nie ?

Favorsa wyciągneli jako największy talent jaki był w Nets a Kantera wzięli ponad Knightem bo jak wiadomo ciężej zdobyć wysokiego zdolnego niż obrońce utalentowanego, czyli widzisz znowu nie do końca twój strzał był celny, acz prawda jest że Millsap zawsze będzie undersized jako pf więc taka zmiana mniej lub bardziej pomoże mu w grze.

ps. teraz już naprawdę nie dziękuj albo nawet nie nie dziękuj nie trzeba twoją wdzięczność i tak odczówam w każdym poscie :P

Favorsa wyciągneli jako największy talent jaki był w Nets a Kantera wzięli ponad Knightem bo jak wiadomo ciężej zdobyć wysokiego zdolnego niż obrońce utalentowanego, czyli widzisz znowu nie do końca twój strzał był celny, acz prawda jest że Millsap zawsze będzie undersized jako pf więc taka zmiana mniej lub bardziej pomoże mu w grze.

ps. teraz już naprawdę nie dziękuj albo nawet nie nie dziękuj nie trzeba twoją wdzięczność i tak odczówam w każdym poscie :P

"ciężej zdobyć wysokiego zdolnego niż obrońcę utalentowanego" poeta :)

mój strzał był o tyle celny, że jakby millsap był zayebisty to by wtedy nie brali iluś kolejnych wysokich, no ale cóż, nie łudzę się że nie dotrze to do Ciebie

btw jak jakiś rok czy dwa temu pisano, że millasp jest krótki i że z unersized ludźmi pod koszem nic się nie ugra to wy [fani jazz] pisaliście że gdzie tam, że jest świetny i shotblocker z niego [!!!]

a teraz piszesz że ta zmiana mu pomoże

to jak to w końcu jest ?