theo001 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) właśnie miałem zaczynać dyskusję o tym Greenie, bo jest naprawdę niesamowity. Dobry shooter, świetnie zbiera i przy tym także doskonale podaje. Powiedzmy sobie szczerze, na poziomie NCAA rzadko objawiają się tak wszechstronni gracze (ostatnimi czasy chyba Turner najbardziej), co w tych wszystkich elementach są klasowi. Co ważne nie wykręcił tych cyferek w jakiejś WAC Conference () tylko w Big Ten. Jest niestety jedno ale.. 201 cm wzrostu. Jak na PFa to zdecydowanie za malutko, dlatego Greena nawet nie ma w mockach. Pod koszem rzeczywiście będą go niszczyć w NBA, ale czy na sf nie może hulać? Dobry dystans ma, więc problem pewnie z nadążaniem w obronie? Tymczasem może ktoś ma ochotę trochę oderwać się od MM i zejść poziom niżej, bo Oluś rozpierdala Bucknell do przerwy Edytowane 18 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wlasnie na fejsbuku widze wpis od zawsze po pierwsze . Macie jakis box score do tego meczu nevady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 http://scores.espn.go.com/ncb/boxscore?gameId=320782440 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gość z Iowa State jest niesamowity. Czarls Barkley II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ok dzieki , wedlug mnie Green poradzi sobie w NBA , jeszcze nie wiem na jakiej pozycji ale bedzie tam gral . Gosc ma wysokie koszykarskie IQ i trudno zeby brak kilku centymetrow przekreslil jego marzenia. IOWA State ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Royce White. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ok. Zaczyna sie troche robic pod gorke dla Spartans . faule faule faule ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Ok dzieki , wedlug mnie Green poradzi sobie w NBA , jeszcze nie wiem na jakiej pozycji ale bedzie tam gral . Gosc ma wysokie koszykarskie IQ i trudno zeby brak kilku centymetrow przekreslil jego marzenia. IOWA State ? nie wiem właśnie, na pewno Kosi nam więcej powie. Na razie z tego co ja mogę zaobserwować, to brakuje mu cm, ale jest bardzo solidnie zbudowany, dlatego chyba właśnie za wolny na sf.. Typowy undersized pf, ale tak very very very undersized, bo tak samo się mówi o takim Warricku, a jednak swoje 2,06 ma (Green tylko 2,01!). 4 rok w akademickiej lidze, więc kończy teraz. Na DE nie widzą go w mocku. Na draftnba.net jest na początku 2 rundy, ale oni mają dosyć szalone niektóre przewidywania. e: 16/13/6.. jak tu nie jarać się takim typkiem Edytowane 18 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Green to jeden z Alando Tuckerów. Ultranapierdalacz, którego napierdalanie nie przełoży się na NBA bo nie ma tzw. "role player potential" na warunki NBA. Ktoś go na pewno weźmie w drafcie, ale ciężko mu będzie zostać kimś więcej niż ogrzewaczem ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Temat o Drafcie jest niżej... Green ma za dużo IQ by nie poradzić sobie w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ok, ok boss mam nadzieję, że Doug włączy najwyższe obroty, żeby UNC trochę się pomęczyli i do końca było ciekawe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Rozmowa o Greenie rzeczywiście nie kwalifikuje się do tematu "NCAA", nie wiem co my sobie myśleliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Kosi widac masz respect xD Gators pokazuja miejsce w szeregu Norfolk ... czyli drugiej polowy nie ma co ogladać . Wyśpię sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Rozmowa o Greenie rzeczywiście nie kwalifikuje się do tematu "NCAA", nie wiem co my sobie myśleliśmy.Ta nie koniecznie. To tak jakbym ja poszedł do tematu o Heat i pisał o tym jak Wade grał w NCAA. Specjalnie założyłem temat o Drafcie, żeby tam prowadzić takie dyskusji i ludzie zainteresowani NBA w poszukiwaniu istotnych informacji nie musieli przekopywać się przez kilka stron nie istotnych dla nich rzeczy z tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ta nie koniecznie. To tak jakbym ja poszedł do tematu o Heat i pisał o tym jak Wade grał w NCAA. Nie, bo w temacie o NBA mówiłbyś o NCAA i to jeszcze dalekiej przeszłości. Aktualnie znajdujemy się w temacie o NCAA i mówimy o zawodniku NCAA. A nieodłączną cechą bycia czołowym graczem NCAA jest perspektywa zostania zawodnikiem NBA. Poza tym na tym forum o NBA były już dyskusje o gotowaniu makaronu, idei chrześcijańskiego boga i diecie na masę i nikomu w związku z tym nie stała się krzywda. Także dej pan żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To drugie zdanie było istotniejsze, a o czym rozmawiacie w NBA to mówiąc delikatnie: jebie mnie. No ale z takim podejściem to se róbta co chceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Cincinnati ! czyli mój czarny koń gra dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 O jaki nieuprzejmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja pi****le, po Marshallu i po UNC, bo jak jego nie ma to ofensywa siada, a ta rezerwowa biała pizda jest tak tragiczna, że szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no... damit! za ZP1: złamana kość łódeczkowata w prawym nadgarstku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi