Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Kurna co Perry Jones ma wahania... Raz zagra jak pierwszy pick, raz jak jakaś pizdunia z drugiej rundy.

Ale ostatnio przeczytałem to:

http://espn.go.com/mens-college-basketball/story/_/id/7630611/the-story-baylor-bears-star-perry-jones-iii-men-college-basketball

I mimo, że gość wygląda na mega potencjalnego busta to chciałbym żeby mu się jednak udało. Jedyne co mu potrzeba to trafić do dobrej organizacji od strony sportowej. Phoenix?

trochę inne zdanie mają chyba scouci, skoro w mockach widzą go przed Hensonem, Jonesem czy Zellerem (z wysokich). Dla mnie typek wygląda na potencjalną bestię. Agresywny, atletyczny, zdecydowany, do tego szybki. Potrafi zagrać zarówno przodem do kosza, właśnie wykorzystując szybkość i dynamikę i tyłem, wykorzystując świetne warunki. Phoenix? Bardzo chętnie, zapraszamy, ale raczej pójdzie wyżej niż my wylosujemy.. Inna sprawa, że chętniej bym sięgał po Lamba (Beal mnie nie przekonuje), a na pf podpisał Ilyasovę lub alternatywnie A.Randolpha, ale to już sprawy na inny topic ;)

e: ależ problemy moich członków FF :) Najpierw Fl. State ledwo ledwo, a teraz Missouri się męczy.

Edytowane przez theo001

Średnia waga cheerleaderek Lehigh to z 80kg :P

.

może chociaż ze 2 metry mają :)

Słowem MM jedyna rzecz na dniach która mi humor jakoś poprawia, wczoraj trochę podpity do haty wróciłem ale nawet taka niedyspozycja nie byłą mnie wstanie zniechęcić do oglądania tej wspaniałej imprezy :) No i NC State gra vs San Diego naprawdę przypadła mi do gustu, szczególnie fajnie było popatrzeć co robi ten koleżka Leslie.

widzieliscie St mary's ? o co chidzlo w tym bledzie ? ze nie mozna poruszac siena linii ? ale mozna ... dlaczego nie wiem

Tylko po celnym koszu zawodnik może biegać za linia boczną. Tu było po błędzie rywali, więc nie mógł się ruszać i odgwizdali mu kroki.