Skocz do zawartości

NCAA

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

Bracket. Szczegóły na http://www.collegehoops.pl/2012/03/08/bracket-collegehoops-pl/

Zapraszam wszystkich do zabawy, bo w tym roku jest nagroda.

dokldanie zapisywac sie - im wiecej osob tym lepsza zabawa.

Cholera ... Hoosiers przegrali ... Mam nadzieje ze zostana wybrani w niedziele

Who k**** is a Wilson?! :D

może odstrasza ludzi ten region dvd.. :)

ja coś na razie nie mam nosa, bo teraz też Hoosiers stawiałem, ale mogę spróbować, a co mi tam.

e: k****, wszystko takie jawne, na tacy, wstyd będzie nie trafiać :D Skoczek - Toronto ta? ;)

Edytowane przez theo001

Henson i Kidd jakieś urazy?

e: a ok Hensona już pokazali, coś z nadgarstkiem. Trzeba przyznać, że w obronie bez niego duże problemy ma UNC, ale inna sprawa, że Florida świetnie w ofensywie. Snaer i Dulkys zajebiście na dystansie.

a Kidd z ławki.. ciekawe dlaczego.

Edytowane przez theo001

Kentucky strasznie się męczyło całe ten turniej. Nie oglądałem finału, ale ciekawe dlaczego Gilchrist z ławki i tylko 16 min. Fakt, że Miles co za niego grał, sieknął najwięcej pkt w Wildcats, ale brakowało chyba MKC.

na razie takie moje małe spostrzeżenie: w turniejach wygrywają zespoły, którym siedzą trójki ;)

Kidd mial problemy z faulami z tego co zauwazylem wlaczajac na chwile w przerwie meczu UNC na 11 minut do konca mial 4 faule wiec napewno sporo siedzial . Podzielam twoja opinie ze strasznie sie meczyli , tak naprawde mogli odpasc juz z LSU w cwiercfinale - ogladalem ten mecz i polfinal i w polfinale byla ta sama historia.

teraz specjalisci od drabinki maja jeszcze wiekszy bol glowy - kto nr 1 ? moze Michigan St. ?

każą płacić za playera ... co prawda tylko 4 dolce ale pewnie tylko karta kredytowa

Tylko, że i tak w Polsce tego nie kupisz, bo dostępne to tylko dla ludzi w USA.

Pozostaje:

1) http://www.cbssports.com/collegebasketball/ncaa-tournament/live/ncaamarchmadness ale tu będą tylko mecze z CBS

2) Darmowe streamy. Najlepiej http://www.firstrowsports.eu/sport/basketball.html

3) ESPN America

4) Płatny ESPN Player, ale 20 Euro za miesiąc.

Ja akurat ostatnią opcje wykupiłem na rok, więc byłem mile zaskoczony gdy okazało się, że po raz pierwszy będzie tam pokazywany Turniej.

P.S. Czy Kosi nie mówił, że Nevady nie wybiorą, Maćku?

powiem Wam że się zajarałem NCAA dzięki ESPN America i wczoraj zamiast Lakersów oglądać to patrzyłem na Ohio - Michigan

Wczoraj nie grało Ohio, tylko Ohio State ! Niby mała różnica, ale jednak. W Turnieju są obie te ekipy, więc warto by je rozróżniać.