Reggie31 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ALE MECZ brak mi słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Albretch! Hancock! holy shit! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Sędziowie tym gwizdkiem właśnie chyba zjebali mecz. Out of bounds ***** ich mać...żenada, faul tam był jak *********. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wiedziałem, że będzie płacz na sędziów. Czekam na więcej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dobra, Michigan przegrał, ale Burke najlepszym zawodnikiem finału. Może być. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Słabe sędziowanie, ale nie zmienia to faktu, że Cardinals byli po porostu lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Burke ma szanse na #1 draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Raczej nie. Na razie myślę, że ktoś wziąłby go z 3-4 numerem, ale po mierzeniach i tych innych wezmą go pewnie z 7-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 i będzie stealem jak Lillard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 i będzie stealem jak Lillard lepszy shooter, gorszy atleta, zobaczymy tak czy inaczej kolejny pg który jest shoot first trochę to się męczące robi Wiedziałem, że będzie płacz na sędziów. Czekam na więcej ;]że tobie się nie nudzi tak godzić na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Burke nie jest shoot first. Ale pass first też raczej nie. Ogólnie coś pomiędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 bardziej jest shoot first niż pass first, ale zobaczymy jak to w nba będzie, raczej połmózgiem jak Westbrick nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 skoro sezon skończony to może jakiś mock draftowy wg was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 cięzko coś typować, draft bez jakichś na pierwszy rzut oka wybitnych gości, ten Noel poważna kontuzja, może być w cholerę zaskakujących picków,Burke/Williams/Smart/Oladipo dla mnie najpewniejsi ( nie mówię że będą najlepsi z tego rocznika ale imo bankowo sobie w nba poradzą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 lepszy shooter, gorszy atleta, zobaczymy tak czy inaczej kolejny pg który jest shoot first trochę to się męczące robiże tobie się nie nudzi tak godzić na wszystko Ale, że kto? Lillard jak dla mnie jest niepodważalnie i lepszym shooterem i atletą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Siva będzie w drafcie? jak myślicie? [widizałem go parę razy w zeszłym roku i jakoś tak mi zapadł w pamięć] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 23 lata, undersized, średni we wszystkim, na europe może dobry, w NBA jest pewnie z 50 lepszych rozgrywających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A ten z 10 z Cardinals, Dieme bodaj? W tym roku idzie do NBA czy Europa po szkole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dieng 1 runda w tym roku jak się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi