Maciek9020 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wszedłem na bracket po tygodniu i patrzę, że chyba Michigan da mi zwyciętwo Przez jebany śnieg mi espn america przestalo działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Nikt nie ma pierdnięcia do Michigan Syracuse przeciw tak dobrze rzucającej druzynie może zaliczyć faila. No i będzie pojedynek MCW-Burke. Edytowane 31 Marca 2013 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ja tam swój bracket na pamięć znam xD i też mam Michigan w final four, jeszcze Louisville jak siądzie to nawet nie będzie tak źle. Ciekaw jestem czy można gdzieś sprawdzić bracket z zeszłego roku - chcialem spradzic ile punktów miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Ciekaw jestem czy można gdzieś sprawdzić bracket z zeszłego roku - chcialem spradzic ile punktów miałem Też nie wiem czemu tak z dupy zrobili. Mam zapisany zeszłoroczny, jak byłeś w top18 to podaj nick to ci sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Chyba taki jak na forum , gdzie ty to masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Screena mam na dysku, dla pamięci jak się kiedyś typowało. To nie ma cię w top 18, bo tylko dotąd mam. 18 miejsce miało 114 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nic dziwnego - do tej pory pamiętam mojego "mistrza" czyli Mizzouri którzy przegrali w pierwszym meczu ;] Widać po wynikach, że albo konkurencja w tym roku mniejsza albo turniej bardziej nieprzewidywalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wtedy był relatywny pewniak na mistrza w postaci Kentucky, więc wszyscy natrzepali na nich dużo punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 OH shit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 cala ekipa Lou siadla na dupe. masakra ale czegos takiego jeszcze nie widzoalem w zyciu. kontuzja wyglaada mega slabo a reakcja jeszcze bardziej. Az w studiu wszyscy ucichli. powtorek nawet nie ogladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 W miarę podobne, w 0:21 słychać jak kość pierdolła [video=youtube;ds0CrlLyCNw] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Akurat poszedłem sobie zrobić herbatę więc nic nie wiem. Z racji braku powtórek w TV zakładam, że nieciekawy widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 niestety - bardzo nieciekawy -jak przed chwilą powiedziała - złamana noga według mnie w dwóch miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 masakra, szkoda chłopaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 a jak lawka rezerwowych sie odsunela....na prawde cos mega nieszczesliwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Po miniaturce stwierdzam, że nie chcę widzieć jak to się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ta miniaturka to inna kontuzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Złamanie chyba jednak w jednym miejscu, ale pewnie w kolanie też coś mu poszło - aż dziw, że tak dobrze to zniósł, ja bym pewnie odpłynął ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 no 9 minut przerwy w meczu to tam dobrze tego nie zniosl...dodatkowo suma wszystkiego widok+jak gracze na parkiecie siedli+ oduniecie sie lawki jakby wybuchl granat+placz graczy i teraz kwasne miny= za duzo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Jest zbliżenie na twarz, niedlugo po zdarzeniu i nie widać żeby krzywił się - pewnie w szoku był ... mniejsza z tym, oby szybko wrócił edit: jednak niestety pierwsze przeczucie najlepsze - złamana w dwóch miejscach ... Edytowane 31 Marca 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi