ely3 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ależ jest murowany faworyt - Lousville. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Murowany faworyt to był rok temu Ekipa Ricka Pitino gra bardzo dobrze, ale zarówno Smith jak i Siva potrafią mieć wpadki także nie powiedział byl, że są murowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Cuse równie dobrze mogli być out, niby wynik wyglądał ok ale gra przeciwko Cal już niekoniecznie. Gdyby Crabbe miał swój normalny dzień to może by wygrali.A nie sądzisz, że obrona Cuse mogła mieć z tym coś wspólnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie wiem szczerze mówiąc bo oglądałem może 14 minut, ale pewnie masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ciekawe czy będzie kara dla Shabazza za oszustwo z wiekiem i naciąganie hypu na niego. Łatwo się dominuje jak się jest równo rok starszym od reszty. No i chyba kolo wypada z TOP 10 draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jakieś szansę na nba ma młody glenn robinson. Pytam się bo podobał mi się w meczu z virginią. Szkoda że ma taką słabą trójkę tylko. A co z Karnowskim? Będą z niego ludzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ciekawe czy będzie kara dla Shabazza za oszustwo z wiekiem i naciąganie hypu na niego. Łatwo się dominuje jak się jest równo rok starszym od reszty. No i chyba kolo wypada z TOP 10 draftuA w jaki sposób mają go ukarać i kto skoro już przed turniejem mówił, że po sezonie zgłasza się do NBA. Jakieś szansę na nba ma młody glenn robinson. Pytam się bo podobał mi się w meczu z virginią. Szkoda że ma taką słabą trójkę tylkoDo NBA spokojnie się załapie, ale z tego co słychać to na razie chyba się tam nie wybiera. Może po turnieju się to zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 A co z Karnowskim? Będą z niego ludzie? O ile zacznie więcej grać, ale potencjał jest. Widzieliście zdjęcie Karnowskiego z Howardem? Trochę mały Howard się wydawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Olynyk pewnie pójdzie do draftu, a Harris? Jest seniorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ciekawe czy będzie kara dla Shabazza za oszustwo z wiekiem i naciąganie hypu na niego. Łatwo się dominuje jak się jest równo rok starszym od reszty. No i chyba kolo wypada z TOP 10 draftuCzemu ma wypaść? Bo jest rok starszy niż myślano? Przy tak słabym drafcie nie ma to znaczenia, upside nadal ma duży i to nadal jest top5 talent tego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 z jakiej strony najlepiej korzystać w celu śledzenia wyników, statystyk terminarza i innych tego typu pierdół? jaka jest w tym wzgledzie najbardziej rzetelna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja używam http://espn.go.com/mens-college-basketball/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 A ja http://www.cbssports.com/collegebasketball Już nie mogę doczekać się. Najpierw na śniadanie Marquette-Miami , później odgrzewany obiad czyli Arizona - Ohio State, a na koniec deser Indiana - Syracuse. Zapowiada się ciekawie Moje typy : Marquette, Ohio State i Indiana (aczkolwiek można też próbować Cuse bo kurs ładny) Wichita State -La Salle nie wypowiadam się, bo nie znam drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Tak, w ogóle to na kogo warto zwrócić uwagę pod kątem Draftu? W tym roku strasznie zaniedbałem NCAA i szczerze mówiąc cała moja wiedza na ten temat opiera się na mocku na Draft Express. Gra ktoś dzisiaj warty uwagi, poza rodzynkami z Indiany na których srogo się zawiodłem w poprzedniej rundzie? E. Jeszcze takie pytanie odnośnie mojego ulubieńca: Z tego co widzę, to Joshua Smith zamienił UCLA na Georgetown, w takim razie będzie mógł tam grać dopiero od przyszłego sezonu, czy jakiś rok przerwy jeszcze? Edytowane 28 Marca 2013 przez LeCrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Chyba już nie pooglądamy CBS na ncaa.com ... przydałby się jakikolwiek stream ... ok działa Edytowane 28 Marca 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Carter Williams znowu dobry mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zwracam honor - Indiana jednak bez formy, taką padaką nie da się wygrać turnieju ... z drugiej strony jednak świetny mecz Cuse. Tragedii nie ma, co prawda bracket poszedł do kosza ( jak w tej reklamie coca coli ;] ), ale lubię Orange, także na pewno będę teraz trzemał za nich kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Treeeeeey Buuuurkeeeeeeeee! Gosć jest wielki. Patrze sobie kto będzie miał wysokie picki i jest tylko kilka drużyn, które nie mają obsadzonej pozycji rozgrywającego: Magic, ale ich pick będzie pewnie pierwszy, więc pójdą w upside jakiegoś Noela... Pistons, oni nie powinni się nawet zastanawiać i brać Burke'a, przy takim drafcie on jest jednym z pewniejszych zawodników i pick w okolicach 5 warto na niego użyć, do tego gra w Michigan, więc daleko ruszać by się nie musiał. Thunder - Jak będzie fail w PO, to trzeba coś zmieniać, brać Burke'a i trejdować Westbrooka. Poza tym Jazz i Mavericks, lepszej opcji dla nich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ha, mówiłem, że Burke rozpierdoli turniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Treeeeeey Buuuurkeeeeeeeee! Gosć jest wielki. Patrze sobie kto będzie miał wysokie picki i jest tylko kilka drużyn, które nie mają obsadzonej pozycji rozgrywającego: Magic, ale ich pick będzie pewnie pierwszy, więc pójdą w upside jakiegoś Noela... Pistons, oni nie powinni się nawet zastanawiać i brać Burke'a, przy takim drafcie on jest jednym z pewniejszych zawodników i pick w okolicach 5 warto na niego użyć, do tego gra w Michigan, więc daleko ruszać by się nie musiał. Thunder - Jak będzie fail w PO, to trzeba coś zmieniać, brać Burke'a i trejdować Westbrooka. Poza tym Jazz i Mavericks, lepszej opcji dla nich nie ma. Jest lepsza i się Williams nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi