SkoczekS1 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Od początku było wiadomo, że Zags to bardzo słaby numer jeden ale myślałem, że chociaż do sweet sixteen wytrwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 cholera ... szkoda mi Cyclones ale co zrobił Niang w tej ostatniej pozycji? Jak na 2 sekundy do końca można oczekiwać wejscia pod kosz? Przypomina mi się Austin Rivers w meczu z UNC i podobny błąd Tylera Zellera tyle, że stawka inna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jak wam dzisiaj działają mecze na marchmadness.com? u mnie znowu teraz masakra z jakością, o HD mogę pomarzyć, wcześniej wszystko działało ok, net ten sam wszystko niby dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Indiana serio taka mocna? W tym meczu nic nie zaprezentowali i wygrali głównie przez nieudolność przeciwników, a tu patrze pierwszy numerek w swojej ćwiartce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Indiana dziadostwo, Zeller top3 pick my ass. Z taką gra Syracuse ich pogoni. Temple ostatnie 3 minuty klepanie bez pomysłu, obsrali się razem z coachem, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jak oglądałem w sezonie Indianę to wyglądali bardzo mocno, poza tym Duke, Marquette, Georgetown i Wisconsin to były ekipy, które dawały dobre perspektywy na turniej, ale Indiana ledwo przeciska grając padakę, a Wisconsin i Hoyas już pojechali do domu także moje evaluations tegoroczne kuleją od samego początku ;] Gonzaga to było all smoke and mirrors, a w brackecie chyba przejadę się na Syracuse, bo jak przez ostatnie lata bywali zawsze overrated kręcąc się na szczycie kraju, a potem można było wykręcić dobrą przewagę nad resztą obstawiając ich szybki exit, tak teraz nagle droga do Elite 8 stoi otworem. Szkoda, że Ohio State przepchnęło, West miałby w S16 seedy 6, 9, 10 i 12/13, nie pamietam kiedy ostatnio było coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie wiem czy mówiłem to od początku czy pisałem to gdzie indziej w internetach, ale tutaniej wygra oczywiście Michigan a najlepszym graczem turnieju będzie... Wiecie kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Samo podanie nawet zajebisciej wyglada od paki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Samo podanie to nie było zbyt dokładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) taką koszykówkę to ja rozumiem! Historia stworzona przez FGCU btw nie srajcie się ... jeden mecz o niczym nie świadczy, nie mieli po prostu dnia ... http://tournament.fantasysports.yahoo.com/t1/1649028 Edytowane 25 Marca 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 btw nie srajcie się ... jeden mecz o niczym nie świadczy, nie mieli po prostu dnia ...Ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 o to, że płaczecie, że Indiana słaba bo jeden mecz im nie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 8 dni wcześniej przegrali -12 z Wisconsin, więc masz już drugi mecz w krótkim odstępie czasu Rozumiem, że dałeś ich na zwycięzce w brackecie i próbujesz ich jakoś bronić, ale gra Hoosiers wygląda ostatnio słabo. Zobaczymy czy potrafią grać przeciwko strefie Syracuse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 oregon moze bedzie czarnym koniem:P takie pobożne życzenie w ogole to na jakiej zasadzie są przydzielane seedy? bo chyba 12 dla ducks to nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 w ogole to na jakiej zasadzie są przydzielane seedy? bo chyba 12 dla ducks to nieporozumienie. http://www.collegehoops.pl/2012/03/07/ncaa-od-podstaw-ncaa-tournament/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kogo warto oglądać w NCAA nie mając zielonego pojęcia w tym temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja polecam Duke, Michigan ( Hardaway Jr, no i Burke, który jest wysoko w mockach ) i Miami Flo ( Larkin ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 8 dni wcześniej przegrali -12 z Wisconsin, więc masz już drugi mecz w krótkim odstępie czasu Rozumiem, że dałeś ich na zwycięzce w brackecie i próbujesz ich jakoś bronić, ale gra Hoosiers wygląda ostatnio słabo. Zobaczymy czy potrafią grać przeciwko strefie Syracuse. po prostu nie panikuję Cuse równie dobrze mogli być out, niby wynik wyglądał ok ale gra przeciwko Cal już niekoniecznie. Gdyby Crabbe miał swój normalny dzień to może by wygrali. Fakt jest taki, że w tym sezonie nie ma murowanego faworyta i równie dobrze Arizona może to wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi