BiałaCzekolada Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Oladipo atletycznie może podjeżdzać do Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 montane syracuse obejrzałem ten williams naprawdę ciekawy grajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Lolollooollolool: According to the UCLA men's basketball media guide, he was born in Los Angeles on Nov. 13, 1993. But a copy of Shabazz Nagee Muhammad's birth certificate on file with the Los Angeles County Department of Public Health shows that he was born at Long Beach Memorial Hospital exactly one year earlier, making him 20 years old — not 19 as widely reported. How and when he lost a year of his life are unclear. But competing against younger, smaller athletes, particularly in the fast-growing years of early adolescence, can be "a huge edge," said Eddie Bonine, executive director of the Nevada Interscholastic Activities Assn. "People naturally look at the big, strong kids." Asked about the discrepancy, Holmes insisted his son was 19 and born in Nevada. "It must be a mistake," he said. Several minutes later, he changed his account, saying that his son is, in fact, 20 and was born in Long Beach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ole Miss vs Wisconsin musi być zajebisty meczyk. Zobaczymy co psychopata Henderson zagra http://cdn.wl.uproxx.com/wp-content/uploads/2013/01/Marshall-Henderson.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ogarnięty ktoś może wypowiedzieć jak wyglądają w mockach zawodnicy Gonzagi z numerami 4 i 13? Ten wysoki super na zasłonach, zbiórka na poziomie rezerwowych NBA, ogólnie widziałbym w Cs. PG taki Fredette, chyba przepadnie w lidze, ale warto by się przyjrzeć. Zaznaczam, że widziałem tylko krótkie fragmenty ich gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Pangos pewnie rozegra 4 pełne sezony w NCAA, do ligi się raczej nie załapie. Europa czeka. Olynyk w tym roku w loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Luki - myślałem, że takie rzeczy to tylko w Afryce ... Ten player NCAA jest "super" - Duke-Albany działa bez problemu a jak chce włączyć Wisconsin-Ole Miss to pisze, że nie jestem z bermudów jednym słowem mess Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ile razy można Wam tłumaczyć, że mecze transmitowane w stacji CBS są na playerze dostępne dla całego świata. Pozostałe tylko dla mieszkańców USA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Lol, miałem Wisconsin w Final Four. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 a ja w Elite Eight ... zachodnia część drabinki kompletnie spalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 UWAGA na FGCU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Po 7 minutach meczu FGCU vs Georgetown stwierdziłem, że ta Florida gra najlepszą koszykówkę jaką dotychczas widziałem w tym turnieju, szkoda, że zasnąłem Wstaje rano, włączam espn i akurat mówią o tym upsecie, morda automatycznie ucieszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 i powiem więcej - to oni będą faworytami w następnym meczu z San Diego State bo to co Ci drudzy zagrali wczoraj z Oklahomą to wołało o pomstę do nieba, ale ktoś musiał wygrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 McGary, mężczyzna grający przeciwko studencikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 McGary, mężczyzna grający przeciwko studencikom freshman tymczasem w meczu Michigan State-Memphis - Gary Harris show - uwielbiam go oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) widzę, że ktoś nie próżnuje Pastner mistrz! xD btw jak oderwie się wzrok od meczu i spojrzy na to co wyprawia z tymi kartkami z numerami to trochę to śmieszne jest ... fajnie, że zawodnicy za każdym razem patrzą się na to, szczególnie jak jest fast break ... kolejna "akcja" zasługująca na gifa ... :/ Edytowane 23 Marca 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 dziś rano w nbc mieli polewki z gtown, właściwie z trenera, ale olać to mam nadzieje że wytrzymam do orange vs cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 no to mamy upset, gonzaga out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Żałosna Gone-Zaga, dostali najłatwiejszy region, który każdy szanujący się zespół rozjebałby bez kłopotów, a ci wpierdolili w 3 rundzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi