Kosi Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 O 23:40 pierwszy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ok przeistalowalem flasha i śmiga to znaczy mam faul techniczny ;] btw. na tej stronie jest chyba błąd bo według 2 innych źrodeł mecz jest o 6:40 PM czyli 23:40 edit: otoz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No na stronie tam gdzie są mecze to napisane jest że o 22 40 dlatego tak pisałem ale chyba macie racje Teraz trzeba wykombinować o co chodzi z tym faulem technicznym. Reggie też to miał ale teraz już tego nie ma... Ciekawe o co z tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No i teraz po raz któryś włączam tą stronke i mam napisane "come back soon to watch this game live " więc chyba sie udało i tak jak gadał reggie też nic nie zmieniałem Mam nadzieje że bd działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 dokladnie tak samo mialem - wystarczy odswieżyć kilka razy i lecimy na pokładzie z Tomkiem Gielo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dobra, co z tymi 10% zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dobra, co z tymi 10% zrobić? reinstall flasha albo zmiana przegladarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Nic nie dało, też tak macie/mieliście, że staje na 10% zarówno na włączonym jak i na wyłączonym hot spot shield? Teraz stoi na 12%... Edytowane 19 Marca 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 u mnie przeinstalowanie flasha pomoglo. Pamietaj zeby najpierw usunac starego i moze restart kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no i chyba nic z tego nie bedzie, teraz wszedzie mam informacje ze tylko us i bermudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nawet strimów nie ma. Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiCiU Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja oglądam i wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 bo musisz hot spot shield odpalic. Smiga az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 dziala wam? ja mam caly czas loading ;/ ooo jest dziala! jak już się załączy mecz, to hot spota można wyłączyć, nie bedzie mulił łącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 z wyłączoną tarczą jakość jeszcze lepsza oczywiście. Pozniej to nie przejdzie bo bedzie kilka meczow jednoczesnie i pewnie nie bedzie mozna zmieniac meczu bez shielda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 proszę bardzo darmowy player, a pododawali takie fajne rzeczy jak 'crunchtime alert do kliknięcia i włączenia wyjeżdzający sobie z boku i informujący ze jest zacieta końcówka. teraz niepotrzebny bo jest jeden mecz ale później na pewno sie bardzo przyda. Do league passa mogliby takie coś dołożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Głupie to jakieś, odpalam teraz BEZ hot spot shielda i normalnie się załadowało i mogę oglądać wczorajsze mecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Głupie to jakieś, odpalam teraz BEZ hot spot shielda i normalnie się załadowało i mogę oglądać wczorajsze mecze... Kosi pisał wcześniej, że dla ludzi spoza USA niedostępne jest wersja live, a potwórki chodzą normalnie, dlatego teraz nie potrzeba hot spota. Ps. Dzięki Kosi za linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 KFC w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 z tym crunchtime alert to mialem wczoraj spoilera bo stream lecial kilkanascie sekund w tyle i jak Liberty rzucili trójkę to wiedzialem o tym niestety trochę wcześniej. Da się to wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi