Maciek9020 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Kto robi wielką sensację? mam polewkę po prostu. Nie ważne kogo tam nie mieli w składzie, tak sroga porażka to wstyd niezaleznie od okoliczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Seth Curry - jaki to zawodnik, podobny do brata, czy nie? Jakim graczem może być w przyszłości, na startera w NBA może się wyrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jak dla mnie nie, 7th/8th man to jego sufit imho. W europie miałby dobrą karierę pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Seth dopiero w tym sezonie wystrzelił a przeciez to jego ostatni rok takze troche za pozno , pewnie w drafcie gdzies w drugiej rundzie zostanie wybrany ale czy z tej mąki bedzie chleb tego nie wiem ... btw . działa wam livescore CBS SPORTS? http://www.cbssports.com/collegebasketball/scoreboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Cuse pięknie atakują tablice i wykorzystują wszystkie słabości rywala . Po słabym poczatku powoli odjeżdzają ... obym tylko nie zapeszył No i Orange popisali się ... btw . Northern Illinois zniszczyli system 4 punkty w pierwszej połowie ( 1/31 (albo 33) z gry - 3.2 % - najnizszy procent w historii ncaa w pierwszej polowie ) i 21 pkt w drugiej polowie . Edytowane 26 Stycznia 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 tak żeby odświeżyć temat kogo wg was w tym sezonie można nazwać "contenderem"? jabari parker zadeklarował się duke. gdzie wg was powinien wylądować wiggins? i jaka jest szansa na wybór wigginsa przez raps z 1 numerem w 2014 ;D (zawsze fajnie jak zawodnik gra w klubie z rodzinnego miasta, łatwiej wtedy zbudować legende, latwiej o lojalność czy przywiązanie fanów - patrz derrick rose w czikago) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Polewka z Duke...nr 1 w rankingu i dostaja wpierdol 90-63 od Miami... W ogóle w tym sezonie jest chyba jakas klątwa tego pierwszego numeru, non stop jak ktoś wskoczy na pozycje lidera w następnym meczu przepierdala. A podczas meczu Heat jak podano wynik byla mega owacja. Nawet troche poklaskalem bo caly mecz bylem za Toronto i troche wygladalem podejrzanie.....a obak ladna brunetka o wybitnie meksykanskich korzeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ignazz, miałeś zdjęcia wrzucać. Szczególnie ta brunetka mnie zainteresowała, może ją uwieczniłeś ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na razie jade z backberry ale jak siade w poniedziałek to zrobie temat : nasza przygoda na zywo z NBA bo kolejny raz mnie wiele rzeczy ROZWALILO. Brunetka mnie tak rozwalila ze zaluje ale nie uwiecznilem. Po pierwsze byla z chlopakiem (sponsorem patrzac na koszt biletu ok. 20 rzedu i wiek goscia versus jej) a po drugie moja by mi czadu jakby zobaczyla jej fote.....niestety wolalem nie ryzykowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 oj tam zawsze mozna ładnie poprosić , moze z ojciem była btw, College Gameday w Bloomington - co tam się dzieje ... studenci IU są niesamowici ! https://twitter.com/TomCrean/status/297722275753508864/photo/1 ( 11 godzin przed meczem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 http://basketball.realgm.com/wiretap/225924/Nerlens-Noel-On-Pace-To-Break-Anthony-Davis-Blocks-Record Ale numerki to nie wszystko. I teraz pytanie - czy ogólnie jest lepszy czy słabszy od Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 I teraz pytanie - czy ogólnie jest lepszy czy słabszy od Davisa? Zdecydowanie słabszy niż Davis rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Ale ma szybsze nogi, jest "eksplozywniejszy" gra z większym effortem i nie porusza się jak drzewo Ofensywnie Davis, defensywnie dałbym ich na równi, chociaż patrząc na to co gra Davis w NBA, to myślę, że Noel dzięki właśnie szybkim nogom, może grać po tej stronie parkietu lepiej. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki Panowie. Ale od Drummonda lepszy raczej? Coś pomiędzy nim a Davisem? Edytowane 2 Lutego 2013 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Przecież tego typu porównania nie mają sensu- rok temu też każdy mówił, że Davis jest dużo lepszy od Drummonda a teraz gdy przyszło im pograć trochę w NBA to pewnie mało kto odważy się na takie stwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) OMG ! Ale mecz w Bloomington ! Oladipo wlasnie otarł się o dunk roku ! Jutro postaram się to znaleźć bo warto zobaczyć Mecz napewno był godny jedynki i trojki , swoją drogą to 6. porażka numeru 1 w tym sezonie - niesamowite [video=youtube;hS4xvM5pa1Y]http://www.youtube.com/watch?v=hS4xvM5pa1Y Edytowane 3 Lutego 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hoosiers zapomnieli ile trwa mecz i po raz bodajże 7 w tym sezonie numer 1 przegrywa - to chyba jakiś rekord ... btw znalazlem stronę z torrentami - tak mi się spodobała że dzisiaj cały dzień uploaduje . Szybko dodają mecze i predkosc sciagania tez dobra . http://www.sport-video.org.ua/en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Pierwszy raz w tym sezonie ogladam Miami Hurricanes i musze powiedziec ze są niesamowici! robia sobie pojazd po UNC i wyglada na to że w poniedzialek beda w top 3 moze nawet 1 ... ACC chyba jeszcze nigdy nie bylo takie ciekawe . btw Michigan - Wisconsin - co za mecz ! trojka z polowy boiska na wyrownanie i dogrywkę w dogrywce trojka na 37 sekund do konca i wygrana Badgers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 [video=youtube;EToxE0eD2Yw]http://www.youtube.com/watch?v=EToxE0eD2Yw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ben McLemore - gosc idzie na jedynkę w drafcie ... własnie obejrzałem wczorajszy mecz z Kansas State - 30 punktów w swoje 20 urodziny . Nic tylko pogratulować i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi