theo001 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ale posypało niespodziankami Duke, Mizzou, Michigan.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kierwa Michigan przegrał. Nie mam juz po co oglądać turnieju ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Wreszcie jakiś madness w tym March Madness, chociaż trochę za mało gamewinnerów i jakichś niesamowitych zwrotów akcji. Norfolk State kozacko, Duke - Lehigh nie widziałem. Duke wiedziałem, że nie dotrwa daleko, a Mizzou miałem tylko w S16 - Marquette jest mocne, zresztą nawet jakby dotrwali dalej to i tak by polegli grając samymi guardami z Michigan State. Początkowo miałem Kansas State w E8, ale potem stchórzyłem i teraz trochę żałuję. Seminoles miałem przez chwilę w F4 ale na szczęście zrezygnowałem, bo ledwo przepchnęli ze świętym Bonawenturą. Poza tym chyba za nisko oceniłem Wisconsin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no to jak juz wszystko wiesz to czas stawiac tysiace chytruz make it rain baby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Tylko po celnym koszu zawodnik może biegać za linia boczną. Tu było po błędzie rywali, więc nie mógł się ruszać i odgwizdali mu kroki. Ok dzieki - dobrze wiedziec - szkolny blad. Duke tez nie stawialem wysoko dalem ze z Baylor przegraja a Mizzou zmienilem w ostatniej chwili bo poczatkowo mialem Marquette mistrza ... jak wygraja to sie zdenerwuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Oglądałem necze II rundy(czwartek) na playerze CBSS,a widze, że już dziś jest zablokowany do naszych stref geograficznych.Macie podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W czwartek 2 runde oglądałeś? To chyba zeszłoroczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Maciek skasuj szybko tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 przy strefie Syracuse K-State wyglądają jak dzieci we mgle, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Maciek skasuj szybko tego posta Nie mów mi, że te mecze o to kto będzie 16 seedem są traktowane jako pierwsza runda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 tak, są. btw główna wyborczej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Nie mów mi, że te mecze o to kto będzie 16 seedem są traktowane jako pierwsza runda? nie wiem jak są traktowane, bo po prostu nimi są już przecież pisał bodajże Kosi Skoczkowi chyba dlaczego tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No to ja mówie, że 4 mecze między jakimiś koczkodanami nie powinny nazywać się pierwsza rundą, tylko jakąś preliminary A oni to tam traktują już jako udział w tournamencie, dla mnie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 W czwartek 2 runde oglądałeś? To chyba zeszłoroczną Facet jak nie masz pojęcia o czym piszesz to daj na luz.Mało Ci, że jesteś wyśmiewany w temacie NBA, to jeszcze w NCAA się ośmieszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Weź się gościu pierdol w czapke. W tej kwestii akurat jebnąłem farfocla, posypuje głowę popiołem, ale jeśli chodzi o wiedzę o tej lidze to możesz mi pucować buty. Edytowane 17 Marca 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Oglądałem necze II rundy(czwartek) na playerze CBSS,a widze, że już dziś jest zablokowany do naszych stref geograficznych.Macie podobnie? tak , w dupach im siepoprzewracalo ... p.s. dobre z tą wyborczą ... chyba ktos mial playera wykupionego . edit: haha dobry czterotakt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Hooooooooooosiiieeeeeeeeeerrrrsss !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 wydaje mi sie ze znalazłem dobry sposób na oglądanie cbs pomimo geolokacji. sciagamy program hot spot shield, przydzielamy sobie nowe ip wchodzimy na cbs włączamy playera czekamy aż przeleci reklama i włączy się mecz (bedzie ostro cieło). następnie wyłączamy program i cieszymy się super jakością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 U mnie nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dobra statystyka - triple double w NCAA Tournament - Oscar Robertson -4 magic Johnson - 2 i Draymond Green - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi