SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No i perfect bracket poszedl sie jebac ... Southern Miss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dobra, mamy march, mam nadzieję, że zaraz zacznie się madness bo na razie nędza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ogladaj Syracuse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kradzież w biały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 UConn odpadło...Sensacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dlaczego? w końcu grały drużyny rozstawione z 8 i 9 numerem i to Huskies byli niżej nawet Ja ogólnie stawiałem na nich w moim brakecie, ale to bardziej z sentymentu i sympatii, bo po tym co zobaczyłem w turnieju Big East to spodziewałem się, że nic nie zdziałają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) Dzien zaczynamy od ... problemow technicznych w Nashville ok juz naprawili... zaraz bedzie po meczu co Longhorns robia..... Edytowane 16 Marca 2012 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 wow, ale McAdoo ma niezły zasięg przy zbiorce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Kurna co Perry Jones ma wahania... Raz zagra jak pierwszy pick, raz jak jakaś pizdunia z drugiej rundy. Ale ostatnio przeczytałem to: http://espn.go.com/mens-college-basketball/story/_/id/7630611/the-story-baylor-bears-star-perry-jones-iii-men-college-basketball I mimo, że gość wygląda na mega potencjalnego busta to chciałbym żeby mu się jednak udało. Jedyne co mu potrzeba to trafić do dobrej organizacji od strony sportowej. Phoenix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) trochę inne zdanie mają chyba scouci, skoro w mockach widzą go przed Hensonem, Jonesem czy Zellerem (z wysokich). Dla mnie typek wygląda na potencjalną bestię. Agresywny, atletyczny, zdecydowany, do tego szybki. Potrafi zagrać zarówno przodem do kosza, właśnie wykorzystując szybkość i dynamikę i tyłem, wykorzystując świetne warunki. Phoenix? Bardzo chętnie, zapraszamy, ale raczej pójdzie wyżej niż my wylosujemy.. Inna sprawa, że chętniej bym sięgał po Lamba (Beal mnie nie przekonuje), a na pf podpisał Ilyasovę lub alternatywnie A.Randolpha, ale to już sprawy na inny topic e: ależ problemy moich członków FF Najpierw Fl. State ledwo ledwo, a teraz Missouri się męczy. Edytowane 16 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 wkoncu prawdziwy Madness !!! Norfolk St gra chyba najlepszy mecz w historii uczelni pfff zaraz moj mistrz odpadnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) Anglik daje dupy k****AA, TO JEST TO!!! Edytowane 16 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dziękuję dowidzenia ;] Possible Pts - 123 ;] wciaz nie wierzę ... a =w pierwszej n wersji drabinki mialem ze przegraja z Marquette - bolaloby zdecydowanie mniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 McCollum z Lehigh fajny grajek, to on wygląda jakby miał być wybrany w loterii, a nie Rivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 heh, patrzę na wasze brackety i widzę, że chyba tylko ja wierzyłem w Shakę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Średnia waga cheerleaderek Lehigh to z 80kg Brawo Duke!! Dziękujemy za gre. Edytowane 17 Marca 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 No to mamy historyczne wydarzenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Średnia waga cheerleaderek Lehigh to z 80kg . może chociaż ze 2 metry mają Słowem MM jedyna rzecz na dniach która mi humor jakoś poprawia, wczoraj trochę podpity do haty wróciłem ale nawet taka niedyspozycja nie byłą mnie wstanie zniechęcić do oglądania tej wspaniałej imprezy No i NC State gra vs San Diego naprawdę przypadła mi do gustu, szczególnie fajnie było popatrzeć co robi ten koleżka Leslie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 widzieliscie St mary's ? o co chidzlo w tym bledzie ? ze nie mozna poruszac siena linii ? ale mozna ... dlaczego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 widzieliscie St mary's ? o co chidzlo w tym bledzie ? ze nie mozna poruszac siena linii ? ale mozna ... dlaczego nie wiemTylko po celnym koszu zawodnik może biegać za linia boczną. Tu było po błędzie rywali, więc nie mógł się ruszać i odgwizdali mu kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi