theo001 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 powiem Wam że się zajarałem NCAA dzięki ESPN America i wczoraj zamiast Lakersów oglądać to patrzyłem na Ohio - Michiganja to o odkąd wystartowało BIG EAST na ESPN, to nie obejrzałem żadnego meczu NBA (!!), tylko siedzę dzień w dzień i po 3 NCAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 c***owo, że Florida State i Ohio State widzą się już w S16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wildcats z Huskies już w 2 rundzie, ale po tym co pokazało Connecticut z Syracuse (mimo iż wynik close) to niekoniecznie będzie to dobry mecz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 true, rozróżniam tylko z rozpędu napisałem, zresztą jest tego trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Moze byc kilka ciekawych matchupow juz w 2 rundzie ale ciezko cokolwiek przewidziec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Moze byc kilka ciekawych matchupow juz w 2 rundzie ale ciezko cokolwiek przewidziec ... Heh, ciekawe matchupy będą w pierwszej rundzie. Odnoszę wrażenie, że chyba nie oglądałeś wcześniej MM, więc przygotuj się na rozjebanie mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ogladalem ale nie od początku . Takze fakt nie wiem co to znaczy pierwsza runda . btw: zastanawiam sie dlaczego teoretycznie pierwsza runda nazywa jest drugą Ok juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 co myślicie o Arnecie Moultrie? On w mockach raczej jest przewidziany do wyboru pod koniec 1 rundy, ale spotkałem się już z kilkoma opiniami, że to może być niezły steal tego draftu. nbadraft.net widzę nawet, że wcisnęli go na 6 pick, ale są raczej odosobnieni w tej opinii i wiadomo, że reputacji też za dobrej nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ogladalem ale nie od początku . Takze fakt nie wiem co to znaczy pierwsza runda . Z grubsza chodzi o to, że to nie są mistrzostwa świata w piłce nożnej, gdzie na początku gra (wymyślam) Brazylia z Azerbejdżanem, Hiszpania z Egiptem i Holandia z Polską. Zaczyna się od trzęsienia ziemi, a potem jest tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jak ktos ma ochote sie pomadrzyc o NCAA to tak dla informacji... http://www.teamrankings.com/statgeekidol/ ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Hey people - wystarczy że wcisnę save bracket tam na yahoo ? Nie chce dac dupy takze wole zadac glupie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 już obstawiłeś wszystko? właśnie, na jakiej to jest zasadzie? ja mam obstawić do końca? czy tylko 1/64? e: a ok już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Hey people - wystarczy że wcisnę save bracket tam na yahoo ? Nie chce dac dupy takze wole zadac glupie pytanie. Tak. Save i jest zapisane w overview możesz sprawdzić czy jest completed. No i do 15 możesz edytować itd. Potem już nie można nic zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 już obstawiłeś wszystko? spokojnie moze cos jeszcze zmienie jak mnie oświeci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 John Henson w tym roku startuje do draftu ? jak wysoko moze pojsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jak go pomierzą to pewnie coś koło 10 picka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 z kącika laika: grają 1 mecz "win or go home" ale ... czy wyżej rozstawiona drużyna gra u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 z kącika laika: grają 1 mecz "win or go home" ale ... czy wyżej rozstawiona drużyna gra u siebie? Wszystkie mecze są na neutralnym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ja mam kolejne pytanie laika: ten turniej w którym zagra Czyż i jego Nevada - nie daje mu szans na draft, prawda? ale czy to jest takie uniwersyteckie D-League? (jeśli założymy że walka o Final 4 to NBA) mają jakąś szasnse na wygranie go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 póki są w grze to mają zajmują jedno z najwyższych miejsc w RPI z drużyn biorących udział w NIT, ale już na dzień dobry zmierzą się z Oral Roberts, którzy są jeszcze kilkanaście pozycji wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi