SkoczekS1 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Bracket. Szczegóły na http://www.collegehoops.pl/2012/03/08/bracket-collegehoops-pl/ Zapraszam wszystkich do zabawy, bo w tym roku jest nagroda. dokldanie zapisywac sie - im wiecej osob tym lepsza zabawa. Cholera ... Hoosiers przegrali ... Mam nadzieje ze zostana wybrani w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Who k**** is a Wilson?! może odstrasza ludzi ten region dvd.. ja coś na razie nie mam nosa, bo teraz też Hoosiers stawiałem, ale mogę spróbować, a co mi tam. e: k****, wszystko takie jawne, na tacy, wstyd będzie nie trafiać Skoczek - Toronto ta? Edytowane 9 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 No i Nevada przegrywa. Wbrew wcześniejszym moim zapowiedzią wciąż są jakieś szanse, bo sporo drużyn, które nie powinny przegrały swoje mecze, a przecież ktoś tam musi grać. Pozostaje czekać. Jutro w nocy się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Noc niespodzianek Syracuse Kansas i kilka innych zespolow - to tylko sprawia ze Sunday selection bedzie jeszcze ciekawsze. btw: North Carolina sie cieszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Co dziś warto oglądać - http://czwarta-kwarta.com/index.php/2012/03/ncaa-zapowiedz-xviii-tygodnia-czesc-2/ a jest w czym wybierać. Trwają już dwa mecze, a od 19:00 zaczynają się te najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Memphis Tigers blisko turnieju co akurat mnie bardzo cieszy . Pozniej polfinaly Big 10 i ACC edit: taa a i tak ogladam SEC ;] Kentucky nie ma latwo Edytowane 10 Marca 2012 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Henson i Kidd jakieś urazy? e: a ok Hensona już pokazali, coś z nadgarstkiem. Trzeba przyznać, że w obronie bez niego duże problemy ma UNC, ale inna sprawa, że Florida świetnie w ofensywie. Snaer i Dulkys zajebiście na dystansie. a Kidd z ławki.. ciekawe dlaczego. Edytowane 11 Marca 2012 przez theo001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 kurde ... te pojeby akurat wczoraj musialy przestawiac zegarki ? przez nich przegapilem pierwsza polowe tar hells .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 I znowu sypnelo niespodziankami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kentucky strasznie się męczyło całe ten turniej. Nie oglądałem finału, ale ciekawe dlaczego Gilchrist z ławki i tylko 16 min. Fakt, że Miles co za niego grał, sieknął najwięcej pkt w Wildcats, ale brakowało chyba MKC. na razie takie moje małe spostrzeżenie: w turniejach wygrywają zespoły, którym siedzą trójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kidd mial problemy z faulami z tego co zauwazylem wlaczajac na chwile w przerwie meczu UNC na 11 minut do konca mial 4 faule wiec napewno sporo siedzial . Podzielam twoja opinie ze strasznie sie meczyli , tak naprawde mogli odpasc juz z LSU w cwiercfinale - ogladalem ten mecz i polfinal i w polfinale byla ta sama historia. teraz specjalisci od drabinki maja jeszcze wiekszy bol glowy - kto nr 1 ? moze Michigan St. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Przecież to już pewne, że #1 seed zgarniają Kentucky, Syracuse, North Carolina i zwycięzca Big Ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 czekaj ... czyli jest wiecej numerow 1 ? ups ... xD eidt: No tak - to ma sens - drabinka podzielona na 4 czesci i 4 jedynki tak zeby nie spotkaly sie przed final 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 każą płacić za playera ... co prawda tylko 4 dolce ale pewnie tylko karta kredytowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 każą płacić za playera ... co prawda tylko 4 dolce ale pewnie tylko karta kredytowa Tylko, że i tak w Polsce tego nie kupisz, bo dostępne to tylko dla ludzi w USA. Pozostaje: 1) http://www.cbssports.com/collegebasketball/ncaa-tournament/live/ncaamarchmadness ale tu będą tylko mecze z CBS 2) Darmowe streamy. Najlepiej http://www.firstrowsports.eu/sport/basketball.html 3) ESPN America 4) Płatny ESPN Player, ale 20 Euro za miesiąc. Ja akurat ostatnią opcje wykupiłem na rok, więc byłem mile zaskoczony gdy okazało się, że po raz pierwszy będzie tam pokazywany Turniej. P.S. Czy Kosi nie mówił, że Nevady nie wybiorą, Maćku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Tak, miałeś rację. A z tym playerem to chyba oc***eli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 powiem Wam że się zajarałem NCAA dzięki ESPN America i wczoraj zamiast Lakersów oglądać to patrzyłem na Ohio - Michigan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 No i znowu teoretycznie najsłabszy 1 seed - Michigan State, jest w najłatwiejszym regionie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 powiem Wam że się zajarałem NCAA dzięki ESPN America i wczoraj zamiast Lakersów oglądać to patrzyłem na Ohio - Michigan Wczoraj nie grało Ohio, tylko Ohio State ! Niby mała różnica, ale jednak. W Turnieju są obie te ekipy, więc warto by je rozróżniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi