ai3 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 obchodza mnie linki do fajnych meczy, draft class 2012, hilites elit, zapowiedzi ciekawych pojedynkow szkol jest miliard siedze w tym za krotko by az tak sie interesowac a pogromow ogladac nie bede wiadomo Kentucky UNC Conn Duke Ohio absolutna czolowka dajce znac przed ciekawym meczem sezonu nie ma a to bedzie w miare wyjebista klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Czemu k**** tak często usuwają konta ze sport-scene? Niech ktoś poratuje inwajtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 ogladam sobie duke. kamera na jednego z braci plumlee i podpis : "hometown: Warsaw" WTF? edit. k**** sprawdzam i wszyscy sa z arden a pisało jak wół warsaw. :shock: moze przewidzenie albo blad jakis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Warsaw, Indiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ogladam sobie duke. kamera na jednego z braci plumlee i podpis : "hometown: Warsaw" WTF? edit. k**** sprawdzam i wszyscy sa z arden a pisało jak wół warsaw. :shock: moze przewidzenie albo blad jakis... W USA jest dużo miast, które oryginalnie leżą gdzie indziej, po kilkanaście Paryżów, Berlinów i Moskw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ogladam sobie duke. kamera na jednego z braci plumlee i podpis : "hometown: Warsaw" WTF? edit. k**** sprawdzam i wszyscy sa z arden a pisało jak wół warsaw. :shock: moze przewidzenie albo blad jakis... W USA jest dużo miast, które oryginalnie leżą gdzie indziej, po kilkanaście Paryżów, Berlinów i Moskw. Paryż, Texas dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ok. ogólnie na słaby mecz trafiłem, duke zgromili. Ale jestem pod wrażeniem riversa, myślałem że to tylko chudziutki shooter ale okazuje się że świetnie kreuje sobie rzut, pod kosz wchodzi jak w masło i co bardzo ważne wymusza mnóstwo FT. Do tego młody curry. Duke ma chyba najlepsze duo na obwodzie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Duke ma chyba najlepsze duo na obwodzie nie?Teague i Lamb też wyglądają fajnie w Kentucky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Może nie duo, ale najlepszy obwód imho ma Florida. A odpowiadając na Twoje pytania ai3, sprawdź ten link - http://aboutncaa.blogspot.com/2011/11/c ... zytac.html nie będę się powtarzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pytanie powtarzane z pewnością co roku : Gdzie można oglądać te mecze? Jednak mnie bardziej chodzi o stronę z której można ściągnąć mecze, ewentualnie oglądnąć online ale nie na żywo. Istnieje jakaś możliwość? Bo nudzi mnie tylko czytanie o tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Duke ma chyba najlepsze duo na obwodzie nie? Teague i Lamb też wyglądają fajnie w Kentucky.jeszcze fajniej wygląda Lamb, ale Jeremy z Connecticut. :wink: Zobaczymy jak sobie poradzi po odejściu Kemby, bo powinien grać teraz pierwsze skrzypce w zespole Huskies i w pierwszym spotkaniu zrobił to znakomicie. W zeszłym sezonie już super wrażenie zrobił na mnie ten gracz, bo jest na chwilę obecną, na standardy ligi akademickiej graczem kompletnym. Gra jeden na jeden, dystans, pół dystans, wejścia pod kosz, walczy na deskach, nieźle podaje, całkiem fajnie broni i zabiera głowę na parkiet. Zobaczymy co z niego będzie, ale szykuje się bardzo dobry swingman pokroju co najmniej Andre Iguodali.. Przynajmniej takie mam nadzieje :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 http://www.sport.pl/sportGW/1,91756,106 ... czyli.html NCAA na głównej Gazety... szok! btw ktoś wie może czy ten mecz na lotniskowcu był rozgrywany przez NCAA tylko dlatego że nie gra NBA czy tak miało być "od zawsze"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 btw ktoś wie może czy ten mecz na lotniskowcu był rozgrywany przez NCAA tylko dlatego że nie gra NBA czy tak miało być "od zawsze"? Lockout nie miał z tym nic wspólnego i już w listopadzie poprzedniego roku była o tym mowa, w maju tego roku zostało to oficjalne zatwierdzone. P.S. Za rok prawdopodobnie zostanie rozegrany kolejny/podobny taki mecz z udziałem UConn, ale wszystko będzie zależało, jak zostanie ocenione to spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Oglądałem dziś Baylor, z Millera będzie kawał grajka. Jak Perry'emu skonczy sie zawieszenie to naprawde team warty oglądania. 2 akcja, nie przypominam sobie freshmana z takimi manewrami(to nie było jedyne takie zagranie w tym meczu) nie licząc podkoszowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a ja oglądałem Memphis i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem tego ich duetu obrońców kilka podań to spokojnie na poziomie NBA, ba powiem więcej w NBA by sie cieszyli mając takich asystujących guardów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ten Quincy to z postawy przypomina bardzo młodego Duranta. Też taki długi, patykowaty. e: o no widzę, że nawet już mówią na niego "Baby KD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a na kablowej espn america coś o ludzkich porach będzie szło , wie ktoś ? bo coś widzę np. jutro ale k**** w południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a na kablowej espn america coś o ludzkich porach będzie szło , wie ktoś ? bo coś widzę np. jutro ale k**** w południe.a ja mam nagrywanie !!!! tylko czy mam espn america??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 k****aa kiedy dadzą ESPN AMERYKA w HD? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi