havlicek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 1. Tru Warier 2. matek 3. Raffu 4. gogalq 5. Kaczor94 6. tymczasowy0 7. Bulls2006 8. croolick 9. devilnevercry 10. havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 drogie dzieci, nie rozumiem tych klotni, glosujemy do 20:00 bo tak ustalalismy i kropka. nie bierzemy pod uwage glosow nowych uzytkownikow bo tak ustalilismy i tez kropka. Zreszta chyba glos r9 czy jak mu tam nie zmienia nic z tego co widze. Nie potrzebnie Kaczor zamieszales z ta zmiana i tyle. Temat chyba zakonczony, skupmy sie na kolejnym drafcie. Co do kolejnosci trzeba wylosowac, wlasciwie moglbym to zrobic tyle ze ja biore udzial, zawsze mozna zrobic filmik z przebiegu No ale poczekajmy na Robinsona, moze sie zgodzi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Draft lottery z największymi szansami dla przegranych tego draftu plus nowych teamów. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 drogie dzieci, nie rozumiem tych klotni, glosujemy do 20:00 bo tak ustalalismy i kropka. nie bierzemy pod uwage glosow nowych uzytkownikow bo tak ustalilismy i tez kropka. Zreszta chyba glos r9 czy jak mu tam nie zmienia nic z tego co widze. Nie potrzebnie Kaczor zamieszales z ta zmiana i tyle. Temat chyba zakonczony, skupmy sie na kolejnym drafcie. Co do kolejnosci trzeba wylosowac, wlasciwie moglbym to zrobic tyle ze ja biore udzial, zawsze mozna zrobic filmik z przebiegu No ale poczekajmy na Robinsona, moze sie zgodzi ;> NIe było moją intencją się kłócić ani dogryzać Kaczorowi - podkreślałem to w moim poscie i raz jeszcze podkreślam: Kaczor, wyluzuj. Nigdy nie było powiedziane wprost, że gramy do 20 aż do dziś po deadline, kiedy Kaczor to ogłosił. I stąd mój post bo chciałem uniknąć tego co się zresztą w 50% stało- reakcji najbardziej zainteresowanych czyli Bullsa i Drugiej (spójrzcie na post Drugiej). Odpowiedź Kaczoraa także brak reakcji innych przekonała mnie do tego, żeby się więcej nie angażować w sprawy regulaminowe - skoro wam ten chaos nie przeszkadza to i mi nie będzie. Skupiam się od tej pory tylko na głosowaniu. Pozdrawiam i dobrej zabawy życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 croolick ma racje, jak coś jest ustalone lepiej tego nie zmieniać, dla spokoju wszystkich i sprawnego przebiegu zabawy, dzięki za Twój głos w sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Sorry za ten chaos panowie, mea culpa, mea culpa, mea maximea culpa.... Żeby nie było już kłótni - jeszcze godzinka na oddawanie głosów, raczej nic się nie zmieni. Głosy na półfinały można oddawać do środy do 20, a finał to sobota 20. Może tak być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 @Matek Zrób mi tą przyjemność i daj to uzasadnienie jeszcze raz, to co ci się skasowało Ciekawi mnie zwłaszcza ta przewaga w obronie... Nie to żeby mnie to ubodło- serio, jestem po prostu ciekaw co dokładnie zdecydowało. A proszę Cię o to, bo na waszą parę poświęciłem najwięcej czasu na analizę i do końca liczyłem, że mi wyjdzie porażka MJ @MAtek - o ten post mi chodziło zaczne od tego ze w ankiecie postawilem na Ciebie jednak po glebszej analizie skladu tomka (miales ta przewage ze dales opis, a on nie i musial sam cos wymyslic)punkty dalem jemu. dlaczego? obrona pod koszem. Rodman+KG+Wilt stawiam nad CAmby+Russell. Nie wiem jak Cowens (wiem tylko ze dobrze zbieral co przy Rodmanie KG i Wilcie daje hmmm...dobra mieszanke) ale pozostala trojka przewazyla szale. do tego CP. uwielbiam Derricka i lubie Thomasa ale Paul to prawdziwy rozgrywajacy, idealny do wspolpracy z wysokimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 @Matek No cóż - szanuję Twoje zdanie oczywiście, sam mam troszkę inne:) Pod koszem wcale nie byłoby tak źle - mam jeszcze niedocenianego przez was Cambiego który swego czasu w obronie był prawdziwą bestią. A obwód wg mnie jednak mocniejszy. Paul jest obecnie jednym z dwóch najlepszych PG dla mnie - obok Derona. Ale zgadzam się z opinią któregoś z głosujących, że cwaniak Isiah by go zjadł Zgadzam się natomiast z wszystkimi, że seria byłaby wyrównana - ale na końcu zdecydowałaby mentalność zwycięzców i clutch players - a takich mam w teamie kilku ("zielone" trio + Isiah). Lider ofensywy podkoszowej rywala- Wilt- był zaś wręcz przeciwieństwem takich graczy. To nawet nie LBJ który znikał mentalnie- on naprawdę czasami odmawiał wyjść w końcówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 na szczescie moj glos nie wplynal na wynik twojej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 na szczescie moj glos nie wplynal na wynik twojej serii gdyby tak było to bym nie zagłosował na Ciebie w "wyborach" na komisarza A Ty miałeś pecha - trafiłeś chyba na najmocniejszy team jaki mogłeś. No ale w kolejnym drafcie sobie odbijesz - i założe się, że Kobe się jednak u Ciebie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Sorry za ten chaos panowie, mea culpa, mea culpa, mea maximea culpa.... Żeby nie było już kłótni - jeszcze godzinka na oddawanie głosów, raczej nic się nie zmieni. Głosy na półfinały można oddawać do środy do 20, a finał to sobota 20. Może tak być? spoko, wszyscy chcemy tego samego, dobrze się bawić rozmawiając o nba :wink: terminy mogą być, do głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 na szczescie moj glos nie wplynal na wynik twojej serii gdyby tak było to bym nie zagłosował na Ciebie w "wyborach" na komisarza A Ty miałeś pecha - trafiłeś chyba na najmocniejszy team jaki mogłeś. No ale w kolejnym drafcie sobie odbijesz - i założe się, że Kobe się jednak u Ciebie znajdzie z 2 niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 na szczescie moj glos nie wplynal na wynik twojej serii gdyby tak było to bym nie zagłosował na Ciebie w "wyborach" na komisarza A Ty miałeś pecha - trafiłeś chyba na najmocniejszy team jaki mogłeś. No ale w kolejnym drafcie sobie odbijesz - i założe się, że Kobe się jednak u Ciebie znajdzie z 2 niestety nie no nie wiem, znając życie z 1 pójdzie pewnie LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jesli by nie poszedl z pierwzsym to bylo by spore zaskoczenie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jesli by nie poszedl z pierwzsym to bylo by spore zaskoczenie ;> no niby tak ale jak by ktoś wziął Howarda to bym się nie zdziwił nawet prościej jest obudować genialnego centra dobry rolesami czy playerami niż lbj poza tym prawdziwi hatersi lbj i tak go nie wezmą tylko kb i odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Hej Panucki... potrzeba jeszcze jednego przynajmniej do nowego draftu... Drugiej, sirkozi? nie chcecie się załapać> ? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Możesz mnie dopisać. Myślę, że jak znowu będzie limit 24h na pick to dam radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Chcę wam tylko dać znać że moje oceny par wpłyną jutro około 14. Aktualnie mam roboty po uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drugiej Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Hej Panucki... potrzeba jeszcze jednego przynajmniej do nowego draftu... Drugiej, sirkozi? nie chcecie się załapać> ? :roll: Ja odpadam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Czytam opinie głosujących otym, że nie mam strzelców z obwodu i się trochę dziwie... Isiah nie potrafi rzucać, naprawdę tak uważacie...? Pierce, Rice, Havlicek nie potrafią rzucać z półdychy/pełnego dystansu? come on... Pomijam już to, że IMO ogólny defence drużyny jest tużo lepszy i to bez zachwiania bilansu z atakiem No ale oczywiście szanuję Wasze zdanie, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi