Skocz do zawartości

jazda jazda jurobasket

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Aaaa no nie doczytałem. Ja uwazam, że nic nie ugra w nba. Jak do tej pory się nie nauczył rzucac to już się nie nauczy, nie ma do tego talentu po prostu. Dziś na razie miał może dwa błyskotliwe podania, ja tam nie widze nic szczeólnego w jego grze.

A Serbowie robią głupie straty i jak na razie 4 razy pudło spod kosza z akcji które powinni skończyć.

początek drugiej połowy - blitzkrieg

kawał dobrego, klasycznego basketu ze strony hiszpanów, z przyjemnością się na to patrzy, a wszystko, po obu stronach parkietu, oparte na dwóch zayebistych wysokich - wogóle długo by można pisać

btw może w statsach tego nie widać, ale bomba navarro to zdecydowanie najlepszy niski hiszpanii

trener turkow jest debilem, it'z official

dla fanów talentu enesa kantera - sciagnijcie sobie czy zlookajcie na utube pierwszych 5 minut drugiej kwarty, gdy dał mały pokaz kamanowi i nowitzkiemu

szkoda że po tym pokazie przez pozostałą część meczu oddał bodajże 1 rzut z gry

asik cos zagrał czy tylko wsadził te 9 piłek ?

wsadzil wszystko [nie widzialem pierwszej kwarty w ktorej rzucil z 6 czy 8]

ale mial amazing run w koncowce IV kwarty gdy dobijal airballe hedo badz zbieral w ataku niecelne rzuty kolegow i dobijal w trzech czy 4 akcjach z rzedu

w tym czasie enes kanter siedzial na lawce, lol

a teraz francja raczej kontroluje mecz i nie sadze zeby przegrala

batum physical freak, przypuszczam ze batum na eurobaskecie to tak jak wilt w latach 60 w nba

Francja mnie dziś zadziwiła. Skurczybyki grają nieźle i jednak Noah robi bardzo dużą różnice. Ale znając życie jak już zacznę myśleć, że grają dobrze to Parker dostanie przewlekłego zapalenia psiochy. W kazdym bądź razie za dwa dni mecz o 1wsze miejsce i patrząc na 'siłę' drugiej grupy Francja i Hiszpania są z automatu w półfinale.

A jutro Grecja Rosja. Dwie najlepsze obrony mistrzostw?

shit, czyli że będę fanem utah jazz

Nie martw się, dobrze trafiłeś 8)

Ma ktoś coś lepszego od tego (http://www.youtube.com/watch?v=xWxApr0j8js), jeśli chodzi o highlightsy z występu Kantera?

byl taki hiszpanski blog, do ktorego linka podawal jakis blog o koszykowce pare dni temu [ i jeszcze ktos na forum tutaj tez, nie wiem czy nie el warjato ] , i koles z tego hiszpanskiego bloga wrzucal wszystkie mecze z euro na youtube

Rubio od Olimpiady stoi w miejscu, albo nawet jest gorszy.

Wolves powinni go oddać bo gry to on im na pewno nie pociągnie.

Brak rzutu, brak wjazdu w pomalowane. Gosc umie tylko bronić (chociaż zweryfikują to PG pokroju Westbrooka czy Rose'a) i podać.

jak dlamnie to on jest mega tragiczny, plus do tego co podałeś to zwrócicie uwagę że on czasami jest strasznie anemiczny, imo kandydat na mega scruba w nba. Niesamowite jest ze na realu fani t'Wolves cały czas się nim albo jarają albo co najmniej mówią że to będzie jakiekolwiek wzmocnienie, po prostu totalna komedia ( w ogóle zachęcam żebyście sobie poczytali te brednie aż człowiek w głowe zachodzi jakim cudem fani kosza oglądający te mistrzostwa mogą takie teksty zapodawać, nawet ci co przyznają ze może być średniakiem mówią ze to ok :? jasne w końcu to tylko 6 pick :D )

shit, czyli że będę fanem utah jazz

Nie martw się, dobrze trafiłeś 8)

Ba wiadomo :) słowem to kolejna oznaka rychłego końca świata @rw ostający się kibicem Jazz, jeszcze czekam tylko na czarnego papieża :)

Z Kanterem i Utah to po prostu przeznaczenie że on do Utah trafia, jak nadmienię jeszcze raz swojego ulubionego klubu :) Co do debaty Val vs Enes to na chwile obecną Kanter robi litwina bo jest niewspółmiernie silniejszy, jasne że Jonas może to nadrobić ale na chwilę obecną chyba nie powinno nikogo dziwić ze jego akcje stoją niżej. Jeszcze dodając to nie wiadomo skąd ogranie Enesa, niech nikt nie wciska tekstów o tym że Val inteligentniejszy itd. bo nie grajac przez ponad rok i zachowując się na aprkiecie tak jak Turek to trzeba mieć serio głowę na karku.

im on it :) a jak tam ktoś w ogóle zainteresowany starciem Kliczko Adamek ? Ja tam w sumie Adamka mam trochę gdzieś od czasu kiedy rozstł się z Gmitrukiem i świat zobaczył jego nowe cwane oblicze, no ale zle mu zyczyć nie bede chociaz z niego zaden tam bokser wagi cięzkiej i pewnie dzis się o tym przekonamy. Słowem na wp Haya cytują który mówi o Adamku jako o mieczaku, to ciekawe że taka pizdunie stać na takie słowa :)