Skocz do zawartości

jazda jazda jurobasket

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

tak btw z kantera będą ludzie

ja mam nadzieję ze z niego all star będzie bo co do tego czy na ludzi wyjdzie to nie dałbym głowy, to jednak turek :);)

Tylko jutro oby nie przejebać z UK. Z tego co widzę na tym turnieju połowa gry naszej drużyny jest w ich głowie. Ale w sumie nie ma co się dziwić, sa niedoświadczeni i grają z srcem(lub bez niego, jak z Portugalią).

cholera bo tym spotkaniu to teraz strach jak cholera przed brytolami, jakby jutro przerypali to byłby epick fail, ja jako ekspert od kosza brytyjskiego, od piątku :D , mówię ze powinniśmy wygrać gra angli nie stoi na wysokim poziomie, marnie zorganizowana, niby jest ten Deng ale on gra w takiej ekipie tak jak można się tego spodziewać, dostaje masę piłek i odpala całe serie niecelnych rzutów, wiec w sumie to jego osoba takim wielkim wzmocnieniem nie jest edit oki luknąłem wynik z portugalią :) ale teza jest trafna, z Dengiem i GB to jak włożyć silnik hemi do trabanta :) :wink:

Turczyn odparty, chrześcijański świat znów uratowany.

Jutro trza stuknąć czarnych synów Albionu i będzie git. Pamiętam jak graliśmy z GB koło 97-98 i komentator wspominał, że to półamatorski zespół złożony z banchwarmerów ze słabych lig, a tu taka zmiana. Pamiętam, bo grał tam taki murzyn z Nike'ami Gary'ego Paytona, które bardzo chciałem wówczas mieć.

Jutro trza stuknąć czarnych synów Albionu i będzie git

"czarnych synow albionu" dokąd ten świat zmierza :)

że to półamatorski zespół złożony z banchwarmerów ze słabych lig, a tu taka zmiana

oki z Dengie, Gordonem i z kim to tam jeszcze, jedno nazwisko mi chyba wyleciało z głowy? to ta kadra nabiera wartości, ale na szczęście dla nas ( oby oczywiście :) ) to dalej tam sporo jest graczy którzy nie są jakimiś tuzami, liga podobno w ostatniej dekadzie miała nie najlepszy okres a i tak przeciez nawet wczesniej nie była specjalnie silna itd. itp.

Ale Espania niszczy Litwinów!

Kolejny dobry znak dla Polski, niech pocisną do końca litwaków i bedzie poprostu idealnie.

ps. jeszcze co do brytoli to jutro dać Leończyka na Denga, niech nawet na nim siądzie kosztem wykluczenia :)

Lorak, nasi anglojęzyczni przyjaciele z forum RealGM widzą jednak wałek sędziowski przy zakończeniu 3 kwarty:

http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... 6&start=45

Tak czy siak zgadzam się jednak z amerykańskim kolegą, że ekipa złożona z kilku graczy NBA powinna nas pojechać bez pomocy gwizdków. Skoro tak się nie stało, możemy się cieszyć na maxa. Ja wciąż jestem w euforii i nawet jeśli nie pokonamy Brytoli, to zaprezentowaliśmy się co najmniej godnie na tym turnieju !!!

nasi anglojęzyczni przyjaciele z forum RealGM widzą jednak wałek sędziowski przy zakończeniu 3 kwarty:

żadni tm przyjaciele tylko zgraja ciołków co to przeboleć porażki nie może :P zresztą kazdy widzi to co chce widziec, turcy w tym meczy dostali sporo wolnych imo jakoś specjalnie czepiać się nie powinni.

O a teraz podwóreczka i sobie ją obejrzę i nagram bo ten mecz na to zasługuje 8)

okazał się największym stealem tego draftu

Jak numer 3 może być stealem to ja nie mam pojęcia...
A no chodziło mi o to że będzie najlepszy z tego rocznego naboru, czyli w kategoriach steala chyba można to rozważać jeśli będzie lepszy od Williamsa/Irvinga.

bo nadal UK jest zdecydowanym faworytem

oj tam nie przesadzajmy, dlamnie nie zdecydowanym nawet nei wiem czy faworytem bym ich nazwał, ok Deng to świetny grajek ale poza tym to my mamy jednak sporo lepszy skład, przynajmniej mi się tak wydaję.

Też jestem już zdenerwowany, ten mecz jest niesamowicie ważny, cholernie ciężko przewidzieć co i jak się potoczy, tak naprawdę właściwie każdy scenariusz jest możliwy od blowoutu UK po taki sam z po Naszej stronie, nic zobaczymy to już za kilka godzin. Ja u starszej będę oglądał, net mam tam obecnie dosyć felerny więc nie będę mógł razem z wami się jarać wygraną ( żeby nie zapeszyć to innego scenariusza nie przewiduję :) ), wiec od razu pozdro dla wszystkich którzy po 14 będą z nerwów robić pod siebie oglądając to spotkanie. Niech wygra lepszy, no dobra nawet lepsi nie musimy być byle byśmy wygrali :)

UK faworytem? Nie bardzo.

Zdziwisz się dziś.

Faworyt != zwycięzca meczu. Polska była faworytem takiego starcia przed turniejem, po zwycięstwie z Turcją jej notowania jeszcze wzrosły. A, że przegrali - w jakims temacie pisałem, że się nie zdziwię jesli się tak stanie. Za mało doświadczenia.

Turning point of the game - niewykorzystana kontra 3 na Denga przy jednopunktowym prowadzeniu.

Kosi, tylko ja? 8)

Ale na poważnie. Bukmacherzy bukmacherami, ale jak czytałem zagraniczne fora przed turniejem to Polska nawet tym składem stawiana była na 4. miejscu w grupie. Przez większość ludzi oczywiście.

Zresztą dziś mimo słabego meczu i braku tej iskierki spokojnie mogliśmy ograć GB.