Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 NA rutrackerze 90% meczów już wrzucają po 3,5-5 GB, popi****leni k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 u davki są mecze w niewielkim rozmiarze, ja się tam zawsze kieruję w pierwszej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knowler Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jak ktoś ma wolne zaproszenie to byłbym wdzięczny, bo skasowali mi konto w offseason - pmelo15@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Davka wrzuca z dużymi obsuwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 true. ale mnie się nie spieszy, odgrzewane kotlety i tak na weekend przeważnie zostawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Siema. Będę wdzięczny, jeśli ktoś może wysłać mi zaproszenie na kobeemałpapoczta.onet.pl Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Teraz widzę, że sport scene to lipa jeśli chodzi stricte o NBA, potrzeba zaproszenia, później pilnować ratio, a wstawki są te same co tutaj: http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Działa komus strona ?? Mi wyskakuje " [h=1]DNS Points to Prohibited IP "[/h] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 to samo u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 to samo, tzn teraz jakis inny blad ale tak czy inaczej nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jakaś alternatywa dla SS ?? chcialbym jutro rano obejrzec lal-bro i suns mem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 strona SSC działa, ale bez www. Padł za to tracker, więc też nie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Na Ten Yard też sąproblemy z trackerem.Wygląda na to,że zaczęły się w tym samym czasie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 działa już, tracker też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregnb Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 jeżeli ktoś ma zaproszenie to poproszę na neger@o2.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 jeżeli ktoś ma zaproszenie to poproszę na neger@o2.pl. odpusc sobie, sport scene jest passe, teraz sie sciaga z rutracker, szybciej uploaduja mecze, wiecej opcji i wogole zayebioza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiecie coś na temat obecnej sytuacji SSC?Szkoda byłby takiego sprawdzonego trackera...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja jeszcze polecam tą stronę: http://www.sport-video.org.ua/en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Skąd mogę sciągnąć mecze euroligowe ? Maccabi mnie interesuje, CSKA również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Skąd mogę sciągnąć mecze euroligowe ? Maccabi mnie interesuje, CSKA również http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?236171-BASKETBALL-Euroleague-2014-15-Top-16-Gr-F-J1-Fenerbah%E7e-vs-CSKA-Moscow-02-01-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi