Maciek9020 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @rw30 Niestety potrzebujesz nowego zapro... Chociaż dla mnie to jakies nielogiczne. Napisali mi, że konta są usuwane całkowicie, a wcześniej miałem taką samą sytuację jak Ty i jak dostałem zapro to nie musiałem zakładać nowego konta, tylko automatycznie zalogowało mnie na te stare, które teoretycznie nie powinno już istnieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @rw30 Niestety potrzebujesz nowego zapro... Chociaż dla mnie to jakies nielogiczne. Napisali mi, że konta są usuwane całkowicie, a wcześniej miałem taką samą sytuację jak Ty i jak dostałem zapro to nie musiałem zakładać nowego konta, tylko automatycznie zalogowało mnie na te stare, które teoretycznie nie powinno już istnieć... dzięki, misiek hujnia trochę, no ale co zrobić ciekawe ile kasy mi przepadło w takim razie poproszę o zapro na rw30@gazeta.pl kto wyśle to proszę niech się tu wpiszę, żeby kolejne osoby nie wysyłały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 poratuje ktoś zaproszeniem? croolickk@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 rw30 poratowałem, ale croolick - Ciebie już nie. SS (nazi!) rzecze: There are known problems with the following eMail hosters: gmx.net/de/..., web.de, o2.pl, citromail.hu, op.pl, freestart.hu, msn.com, comcast.net, uol.com.br, onet.pl, aol.com, yandex.ru, rr.com, tlen.pl, pereslavl.ru, neuf.fr, and more! Invitations sent to these mailhosters will not reach the recipient and you will not be compensated. Use at your own risk! Masz innego mejla? Jak zaproszę croolicka, to mi 3 zostaną. Mogę rozdać. Paczka z alkoholem na drugi koniec świata nie powinna być przesadnie droga. Jak komuś się spieszy, to niech da znać dziś (do ok 14 polskiego czasu), bo potem 4 dni wakacjuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 croolick83@gmail.com. Co do alko- co bedę wysyłał, po prostu daj znać gdzie dokładnie mieszkasz, wpadnę na tydzień. Mam zresztą daleką rodzinę w Sydney;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 poleciało. wpadaj, obalimy bimber z krokodyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 kuźwa, nie doszło:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 zobaczymy co rw powie. ostatnio wspomogłem zdaje się PH#1, jemu doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 zobaczymy co rw powie. ostatnio wspomogłem zdaje się PH#1, jemu doszło. doszło, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 croolick, jak chętnych nie będzie, ja nie widzę problemu, żeby jeszcze raz spróbować. te zaproszenia tylko leżą i kurz zbierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @up doszło już, dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 jest ktos zyczliwy, i uszczesliwi zaproszeniem?? rybackidawid@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 też poszło. jeszcze 2 mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) to ja też bym zapro nie pogardził jeśli to nie problem :] ...zapomniałem o mailu :] dabiar@wp.pl Edytowane 31 Października 2012 przez n_i_m_h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 też poszło. jeszcze 2 mam. MAm Dzieki wielkie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 dwa ostatnie wysłałem, zostałem ograbiony doszczętnie. tylko proszę porządnie seedować :> n_i_m_h, nie zostawiłeś mejla, niezbyt miałem jak Ci to wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Byłbym wdzięczny jakby jakaś życzliwa duszyczka mnie poratowała ... oczywiście seed'owanie gwarantowane. Jak z davki ściągam, to ratio na ponad 2 zawsze mam, a nierzadko i dużo więcej A tak apropos, to jak szybko pojawiają się mecze?? Aha mój maila: mich.mazurek@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ss się ostatni skurwiło z deka, do tego dają mecze w sumie tylko hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ok, dzięki Jakby jednak ktoś miał zaproszenie, to chętnie przygarnę. Jak nie, to będę ściągał ze stronki od lorak'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dziwna sprawa, że mail aktywacyjny z tego rutrackera nie dochodzi na gmaila, a na o2 juz tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi